üzenetek

hozzászólások


krizmo_
(addikt)

Üdv!

Gratulálok a cikkhez, nagyon szép munka.
Számos poker teremben szoktam játszani, a tapasztalataim igen vegyesek. Szoktam menni freerollokon és kézpénzes játékokon is. Amit általános érvényűen elmondhatok a KP-s játékoknál kevesebb a fisch, már alacsony limiten is. A freerollokon gyakran előfordul, hogy nem féltik az poker játékosos a tőkéjüket, így merészebben játszanak meg, olyan lapokat is, amiket nem játszanának meg, ha a tényleges pénzük függne tőle. Ennek ellenére sikerült már jó helyezéseket elérni freerollokon, és a final table-be bekerülni elég sok alkalommal.
A termeket illetően sajnálom, hogy PartyPoker már nem tartozik a PokerStrategy-hez, mert így kiestek azok a freerollok, amiket ez által kaptunk. Szerintem ez a terem mostanában nem az igazi, nehezebb nyeri a versenyeken, és a KP-s asztaloknál is...vannak elképzeléseim mi lehet a gond....
A botrány előtt nagy kedvencem volt a Full Tilt, és most, hogy újra "visszakaptuk" csak jót tudok mondani róla. A tökét ami ott volt visszakaptuk. Minden órában vannak freerollok, és a KP-s asztalok is jól játszhatóak.
Euro Poker is jó terem, szerintem, itt is jól játszható az esti freeroll. A William Hill és a Titán, az a két terem. ahol a legnyugodtabb a játék. Ha ott elkezdek freerollon játszani, akkor kell türelem, mert sokáig elhúzódik, nincs annyi allin, mint a többi termekben.
Számomra a legnehezebb játszható terem a Poker Stars, ezt a termet nem kedvelem annyira, itt még nem sikerült érdemi tökét összeszedni.

Szerk.:
Érdekes, hogy anno, amikor a facebookra regisztráltam, az főleg (persze nem csak emiatt) a poker miatt volt, és eleinte csak arra használtam, hogy a facebook freeroll (PartyPokeren) jelszavát megkaparintsam.

[ Szerkesztve ]

üzenetek