Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


joghurt
(őstag)
Blog

Az élet sajnos ritkán ilyen igazságos.


Ablakos
(őstag)

Kiváló 5 perces oktató(ne így vezess) rövidfilmet lehetne ebből készíteni. Kötelezve a tv csatornákat reklámidőben (biztos akad nekik ) naponta adni.

[ Szerkesztve ]


CaNNa3IS
(senior tag)
Blog

huhh


Carlos Padre
(veterán)

Ez megtörtént egyébként, egy faszi elgázolt egy nőt és a gyerekét majd elhajtott a helyszínről segítségnyújtás nélkül. Mikor később csengettek nála a rendőrök akkor tudta meg, hogy a felesége és a gyereke volt az áldozat, és nem azért jöttek, mert őt gyanúsították a gázolással.

[ Szerkesztve ]


cinemazealot
(addikt)
Blog

Ismét egy Derekas féle csattanó. Nagyon jó az írás. Ablakos kolléga javaslatát pedig támogatom.


Gyurka6
(őstag)

Azért a leánynak nem éppen "igazságos".


hcl
(nagyúr)
Blog

Ez mekkora... :(


MrDerekas
(addikt)
Blog

Ritkán. Bár ez inkább az élet furcsa fintora, semmint igazság :(

(#2) Ablakos Elég művészire kellene venni a figurát. Van amit csak utalva tűrne meg a nagyérdemű. (Mondjuk úgy még lehet, hogy jobban is ülne/ütne.)

(#4) Carlos Padre Az élet és a húzásai... Nem ismertem azt a történetet. Ezt pedig még a 80'-as évek vége felé írtam (talán hetedikben) nyelvtanórán a füzetem hátuljába, a nagy-nagy odafigyelésem közepette :D Meg is lett a jutalmam a tudásszomjat tükröző tekintet teljes hiányáért :B

(#5) cinemazealot Ismét :R

[ Szerkesztve ]


hcl
(nagyúr)
Blog

Az átlag nagyérdemű nem mindig érti az utalásokat.


MrDerekas
(addikt)
Blog

Inkább úgy fogalmaznék, hogy akinek igazából szólna, pont az mélyedne el legkevésbé a szituációban.


Silenzio
(addikt)
Blog

Nem látom be, hogy lehetne biztonságos vezetésről szóló oktatófilmet csinálni a lappangó pusztítási vágyról, ami ráadásul a lányod ellen irányul. A sofőr agya érzékeli, ki van előtte, még ha nem is tud tudatosulni. A szubliminális ingerek attól azok, hogy nem tudatosodhatnak, de az agyad fogta a neki kellő üzenetet.
"A gyilkosság valójában extrovertált öngyilkosság." - mondja a Monty Python nagyon helyesen. :)


MrDerekas
(addikt)
Blog

Szerintem nem a biztonságos vezetésre gondolt a kolléga, sokkal inkább a bennünk rejlő vadságra, aminek nem kell engedni, ha volán mögé ülünk. Nekem pl ezért nem volt soha jogsim. Segédmotorra még megszereztem, aztán beláttam, hogy ön és közveszélyes vagyok. Nem véletlen volt a "kaszkadőr" az egyik jelzőm :D Mostanra talán lehiggadtam, de egyéb okok miatt továbbra is le kell mondanom a jogosítvány luxusáról. Maradnak az árkád autóversenyes játékok és ott még gyilokra is hajthatom magam ;)


hcl
(nagyúr)
Blog

Ehhez még csak hajlam se kell. Csomó embert tudok, aki alapból úgy tolja, mintha harcolna valahol.De hogy miért?
Én meg mindenki szerint lassan vezetek - pedig csak betartom a lakott területet, stb.
Mondjuk gyorshajtásért sem fogtak még meg.

[ Szerkesztve ]


joghurt
(őstag)
Blog

Én is szívesen elmondanám mindenkinek, aki a maximális megengedett sebességnél le akar túrni, hogy
- Én időben elindultam, ezért én nem vagyok késésben.
- Nyilván én is szeretnék minél hamarabb odaérni. De a kényelmem nem helyezem mások testi épsége elé.
- Az ő úrvezetői jogsiját lehet, hogy egy Deákkal visszavásárolhatja a rendőrtől, de az én hivatásos jogsim cseppet drágább.
- Ha kocsira és benzinre futja neki, egy doboz nyugtató is belefér a költségvetésébe.
stb.


MrDerekas
(addikt)
Blog

Anyósülésen épp eleget ülök és látok elég barmot én is. Tényleg kell a szerencse az élet(ben maradáshoz)hez.


Erunosta
(tag)
Blog

Mikor őrült sebességgel lehagynak akkor mindig megjegyzem "Én nem sietek meghalni." Más részről rengetegszer tapasztalom, hogy aki lehagyott mert "szuttyogtam" az a következő kereszteződésben vagy lassabb járműnél utolérem. Szóval kb ugyanott vagyok kevesebb veszélynek kitéve magam és másokat.
Volt egy ismerősöm az meg akkor kezdett el gyorsítani mikor előzni próbálták, hogy akkor nyomja neki az előző, ha már siet. Sokat vitáztam vele a mindenkire veszélyes és felesleges baromságáról.

[ Szerkesztve ]


Erunosta
(tag)
Blog

Én egy másik történetet tudok Siófok körül történt, ahol egy mentőt nem engedett el egy autós, direkt szívatta. Később kiderült az egyik hozzátartozójáért rohant volna a mentő. A történet végét nem tudom, hogy végül megmentették vagy tragédia lett-e belőle.


Erunosta
(tag)
Blog

A cikk önmagában számomra elég felkavaró volt. Annál a résznél ahol a sofőr elképzelte hogyan áll meg megmentve mindkettejüket a balesetnél, ott azt hittem azért megpróbál megállni csak nem tud. A Carmageddon történet eléggé meglepett. Pláne a végcsavar. A sokkoló hatást, ha az volt a cél elérted, gratula. ;]
A volt vezetési oktatóm mindig azt mondta, isten nyugtassa: "Nem a gázt nyomni nehéz, azt mindenki tudja, hanem megállni amikor kell, na az nehéz."
Én felgyorsulni a megengedett sebességre szeretek, gyorsan felpakolgatni 1-2-3-4-(5) aztán beállni a tempóba.

[ Szerkesztve ]


hcl
(nagyúr)
Blog

Volt kollegát egyszer megkérdeztem, hogy ő amúgy kicsoda, hogy a közösség többi tagjával szemben előnyt élvez? :D


MrDerekas
(addikt)
Blog

:R :K
Régebben felkértek, hogy egy eseményen olvassam fel ezt a történetem. A szervező akkor megkérdezte, minek örülnék, milyen hallgatói reakcióra számítok? Hosszasan gondolkodtam, és oda lyukadtam ki, hogy a csend lenne talán a legtöbbet mondó. Nos a felolvasás végén a döbbent csend elég súlyosnak bizonyult. Ritka egy érzés volt számomra.


Erunosta
(tag)
Blog

Ez az egyik legjobb óvatosan vezess reklám amit láttam:
[Baleset reklám]
Eszembe is jutott az irományod után.

Egyébként az életben én is szeretek, hát ha nem is sokkolni, de megijeszteni embereket, mikor valamit nem vesznek komolyan. Elmondom nekik mi történhet, ha ezt így folytatják, nyersen és részletesen. Nem mindig, de az esetek többségében eredményes. Valahogy nem gondolják végig amit tesznek.

[ Szerkesztve ]


MrDerekas
(addikt)
Blog

Igen, ez felrémlett nekem is. Nagyon drámai, gondolatébresztő rövidfilm. Sajnos pont a célközönség lépi át ha szembe jön, pedig... Ja.


MrDerekas
(addikt)
Blog

[ Szerkesztve ]


hcl
(nagyúr)
Blog

Ennyi az összfogás, vagy ez csak a dobogó?


Cyrin
(addikt)

passz, az viszont jellemző, hogy ezek a márkájú autók versenyeznek egymással nálunk is...


hcl
(nagyúr)
Blog

Én azt szoktam meg, hogy megyek a megengedettel, és mindenki letol, pedig olyan utak vannak, hogy azt várom, mikor esik szét a kocsi.

De nem az, hogy 90 helyett százzal menne, hanem sima kétszámjegyűn úgy hagy állva, mintha ott se lennék.

[ Szerkesztve ]


Erunosta
(tag)
Blog

Ennél már csak az jobb mikor ködben vezetek, alig látok pár métert előre, erre elszáguld mellettem a BMW. Ennyi erővel orosz rulettezhetne is. Kár, hogy mások fejéhez is tartja a fegyvert ezzel.


hcl
(nagyúr)
Blog

Megyek a havon hússzal, mert csúszik. Elmegy mellettem egy nagyobb fajta kombi, vagy ötvennel.
1km múlva megálltam mellettük, mert belecsúsztak az árokba. Elszakadt a kötelem, nem bírta el, de a következő autósnak segítettem, hogy kihúzzuk :D

Pár héttel később egy idióta belém jött, mert a hólatyakos úton nyomott egy satut, aztán nem értette, miért csúszik a csillivilli új autó (biztos úgy adták el neki, hogy arra nem vonatkozik a fizika).

Önmérséklet, előre gondolkodás sehol.
OK, én is marha figyelmetlen vagyok, csak én nem hiszem azt, hogy jól vezetek, és inkább lassabb vagyok.

[ Szerkesztve ]


Cyrin
(addikt)

És ehhez még hozzátenném, hogy azt vettem észre, hogy ezeken az Audi és BMW-ken sokszor ott figyel a téli gumi most is...


hcl
(nagyúr)
Blog

Pénz csak autóra volt, a gumi drága :D


Depression
(veterán)
Blog

Újszülöttnek minden vicc új. Bocs, de már nem egyszer láttam, olvastam ugyanilyet, szóval semmi meglepő, új, sem csattanó a végén nem volt számomra, inkább a hollywoodi sablonra hajaz.


MrDerekas
(addikt)
Blog

Kb minden írásom arra hajaz. Mert bármely történetemnél felfedezni vélhet bárki, bármely hasonlóságot hálívúdi/bulvár/irodalmi/sajtó termékkel. Száz évvel ezelőtt könnyebb dolog volt az írás. Bár mondjuk 86'ban egy 11 éves gyerektől nem volt rossz szárnypróbálgatás a fenti történet sem. :R

[ Szerkesztve ]


Carlytoo
(aktív tag)
Blog

Ugyan nekem még balesetem Hál' Istennek nem volt(remélem ez így is marad), de én is adrenalin hajhász vagyok. Szeretek gyorsan menni és nem azért , mert késésben vagyok, hanem azért, mert -ahogy a posztban is leírták- élvezetet nyújt. Én úgy gondolom, hogy ez viszont kordában tartható. Ha érzem, hogy kezd elhatalmasodni rajtam a vágy, akkor hangosan "bele szoktam a saját arcomba üvölteni", hogy "közúton vagy a k*rvaanyád!!" és már el is múlik az érzés. Szerencsére forgalomtól elzárt területen (versenypálya) ki szoktam élni az ilyen hóbortjaimat.

Érdekes, hogy ez csak és kizárólag, akkor van, ha nincs mellettem/mögöttem utas. Ha van, akkor papa üzemmódban vezetek és nem zavar.

[ Szerkesztve ]


MrDerekas
(addikt)
Blog

Maradjon is így :K
A saját belsőkényszer kontrollod pedig hatalmas :C Az mindent visz a mai napomon :D :D


Carlytoo
(aktív tag)
Blog

Muszáj. Nem fogok megölni egy családot a hóbortomat gyakorolva.


Banano
(tag)

Egyszerubb mindig telivel jarni,mert nem kell cserelgetni.


MrDerekas
(addikt)
Blog

Gondolom forró aszfalton még nem kellet satuznod téli gumival... (Ha intrikának szántad, akkor nem is írtam semmit :B )


Silenzio
(addikt)
Blog

Én meg arra, hogy az agy úgy működik, hogy dekódolja a másodperc tört része alatt is, hogy kit gázolsz el. Az ipse el akarta tenni a lányát láb alól.


MrDerekas
(addikt)
Blog

:W Szabad országban élünk. Szabadon gondolsz amire akarsz. :R


d@vee
(senior tag)
Blog

Az én gyorsaság iránti vágyam kiélem annyival, hogy a megengedett sebességet padlózva érem el. 1 padló, 2 padló, 3 padló, 4 padló...majd kilencvennél (amit néha hármasban is elérek :DDD) felváltok ötbe és kész. Nem szoktam gyorsan hajtani, eleve annyira szarok az utak, hogy 60-al kell mennem lakott erületen kívül, másrészt nem akarok bírságot sem. Felénk nem igazán van forgalom, utcán pedig gyalogosok csak lakott területen vannak, ott is ahol nincs járda.
Az írás pedig tetszett, a vége meglepett. Azthittem olyasmi vége lesz, hogy a közveszélyes főhős belehajt valamibe és ottmarad. Vagy a rendőrök kopogtatnak nála, mert a lány barátjának volt annyi lélekjelenléte hogy a rendszámot leolvassa.


Robert_F
(tag)

Ez leginkább: egyszerüen beteg...


MrDerekas
(addikt)
Blog

:R Akkor előled legalább eldugtam a végét :D
Lehet nem is a sebességet szereted, hanem a fordulatot ;] Valóban katasztrofális útjaink vannak. Van ahol önvezető autó nélkül sem tudsz lesodródni, nemhogy előzni vagy sávot váltani, mert vályúban mennek a kerekek.


MrDerekas
(addikt)
Blog

Egy kicsit az.

üzenetek