Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


capulet75
(addikt)
Blog

nincs winyó, a VGA meg alig. nem 0 decibel van, de a gépnek nagyon-nagyon minimális a hangja


icemad
(veterán)
Blog

Ismerősöm vastag gumival "lógatja" a hddket, házon belül. Ilyesmit próbált már valaki? Van értelme?


Vistaboy
(veterán)
Blog

Úgy értettem, hogy nagyjából 10 fokkal még lehet magasabb, ha igazán elkezd izzadni a VGA. Javítom.


Vistaboy
(veterán)
Blog

Én annyit mondanék, hogy a Dark Base 900 Pro kuckóban iszonyat halk a konfigom, bár kétségtelenül kevésbé jó a szellőzése, mint mondjuk egy perforált előlappal rendelkező (mesh) háznak. Ez egyéni preferencia kérdése, hogy kinek mik az igényei. Nekem most fontosabb volt a halk működés, mint a szellőzés, na persze elfojtani sem akartam a ventiket, ezért nem vettem pl. elöl-hátul üveglappal borított házat, pedig akadt közöttük pár, ami tetszett.

Így, most, kevés játékra, mellette főleg film és anime nézésre nekem így tökéletes. Persze vehettem volna olcsóbbat is, de én úgy voltam vele, hogy egyrészt már nem akarok egy darabig házat cserélni, másrészt minél halkabb, annál jobb, és ebben maradéktalanul megfelel.

A géped alkotórészeiből kiindulva - amik úgy félmillió forint környékén vannak durván saccolva - neked biztos fontosabb most a játék, vagy olyan munkát végzel, amihez kell az erős CPU és GPU is. Ilyen konfighoz én személy szerint nem ajánlanám ezt a be quiet! házat, mert bár láthatóan nem gond a pénz, viszont a szellőzéssel lehetnek gondjaid.


Sethdobaloah
(senior tag)
Blog

El kell pakolni másik helyiségbe a HDD-t, annak van értelme :) totális csendet csak így tudsz elérni. Egy NAS amúgy is jó dolog :)


icemad
(veterán)
Blog

Tervben van. Megvan hozzá minden, csak időm nincs összerakni...


nuke7
(veterán)
Blog

Na tok jó. Így van egy hazád, amiben nincs hdd és idle-ben halk... nekem kb ugyanannyiért van egy hazám, amiben vannak hdd-k, idle-ben kb ugyanolyan vagy halkabb mint amit írtál, és load alatt meg biztos, hogy halkabb...
akkor..? :U

125: nekem van NAS is otthon, az hangos tud lenni :DDD

amúgy másik szobába rakni a hdd-t, úgy, hogy az elérési sebesség ne essen nagyon - nagyon drága szerintem...

ui.: ez az uj felület nagyon nem mobil barát :(

[ Szerkesztve ]


capulet75
(addikt)
Blog

1: Minek HDD?
2: Az RTX-e nem hangos load alatt sem, hiába osztod, valami 30Db a max, de annak sztem a közelében sem járt soha. :N


nuke7
(veterán)
Blog

1: adattároláshoz
2: egy rtx drágább mint az egész konfigom, szóval ez annyira nem alternatíva csendes ház helyett :DDD


capulet75
(addikt)
Blog

Azért van egy vinyó a gépemben mert lusta vagyok kiszedni, bazira felesleges már a HDD, max ha ipari méretben tárolnék adatokat, de nem. Most nem az volt a kérdés hogy neked tellik-e RTX-re, hanem hogy lehet csendes konfigot építeni. Igen, simán. Van egy csomó quiet VGA, nem kell ahhoz RTX.
Nem értem miért vitatkozol velem ebben, hisz leírtam hogy gyakorlatilag néma a gép, azt is hogy miért, de keresed a kákán a csomót. :Y


nuke7
(veterán)
Blog

én meg leírtam, hogy gyakorlatilag az enyém halkabb, nem értem, hogy miért, de keresed a kákán a csomót. :Y


Vistaboy
(veterán)
Blog

"...felesleges már a HDD, max ha ipari méretben tárolnék adatokat..."

Nem kell hozzá ipari felhasználás. Ha 4K-s HDR filmeket nézel, amiknek átlagosan 60-70 GB a méretük, bizony elkél pár HDD. Ha pedig animés is vagy, ezt duplázd meg vagy kétszer. Én sokat torrentezek, töltök is fel animéket, egy 12 részes sorozat remuxban 90-100 GB, ha pedig több évados, akár fél tera is lehet egy torrent. Szóval én akkor is helyszűkében lennék, ha mind a négy vinyóm 10 TB-os lenne. :)


capulet75
(addikt)
Blog

Mondom, ipari méret. :P Nekem van egy 256os rendszer, 2 512es háttér, meg egy 2tb winyó, de azt kb semmire sem használom, valamikor ki is hajítom a gépből. Rég leszoktam az adathalmozásról, felesleges. ;)


x_424
(aktív tag)

Ezért van nekem 10 ezer forintos gépházam egy Zalman ZM T5 Plus. :DDD


nuke7
(veterán)
Blog

(én szerintem 10-12 éve vettem legutóbb ennyiért házat, elég is volt :DDD )


x_424
(aktív tag)

Én sem vágtam hanyatt magam tőle, de még épp a belefér kategória. (Nagy kompromisszumokkal.) Életem legjobb háza egy InWin Dragon Slayer volt, sajnos már nincs meg.

[ Szerkesztve ]


fisi
(aktív tag)

Anime meg film nézésre inkább egy tablet vagy az kidobva tévére ha lehet, azt olcsóbb is meg semmi hang.. 😋


fisi
(aktív tag)

Ajánlom a Cooler Master H500p mesh - t. Bár kissé sok a műanyag benne de jó kis, jól szellőző ház az általad írt CPU hűtő meg röhögve elfer benne..


VGYke
(addikt)

Köszönöm! Igen, munka is van, játék is és legalább 6-7 évig nem tervezek cserélni a VGA-n kívül semmit, tehát fontos a jó szellőzés. Jelenleg Cooler Master HAF922 házam van amivel elégedett vagyok vagy 8 éve, azért keresgélek újat, mert az előlapon csak USB 2 van.... Lehet nem kellene váltani? :F


nuke7
(veterán)
Blog

ha elégedett vagy vele, szerintem ne válts :K

üzenetek