Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Cifu
(nagyúr)
Blog

A tesztet (beszámolót) köszönjük. :)


varga.tamas
(tag)
Blog

Hogy lehet egy ilyen semmitmondó témáról ennyit irni.... A felénél eluntam az életem.

Bár az különösen tetszett, hogy a csóka azután akarta visszaküldeni a házat, hogy szétbaszta a csavarokat :D


nuke7
(veterán)
Blog

1) mi volt az eredeti cpu hűtő..? :F
2) ha halk házat szeretnél, miért üveg oldallappal rendelted..? :U


norba69
(aktív tag)

Ezen az üvegen nem jön át hang.


nuke7
(veterán)
Blog

nem vagyok benne biztos, hogy pont olyan hatásos mint egy zajcsillapító anyaggal ellátott oldallap.. :U


ncc1701
(addikt)

Ha nem boldogulsz a csavarral, és ha van hely, akkor fűrésszel át lehet alakítani az elbarmolt kereszthornyos fejet sima egyenesre, és úgy egy jó nagy csavarhúzóval meg tudod támadni.


Warpig
(aktív tag)

Le kell fúrni a picsába a csavart és jöhet egy új. Gondolom adtak hozzá egy zacskóval.


Egon
(nagyúr)
Blog

Jók ezek a házak, de sajnos nekem nem férnek el (max. a Silent Base 600, de ott meg nincs elválasztva a táp helye a ház többi részétől, így olyat nem veszek). 50 cm magas az a hely, ahova be kellene férnie a háznak az asztalomban, így maradok a Fractal Design házaknál, pedig a BQ házak jobban tetszenek.


Banano
(tag)

Semelyik haz nem er ennyit..


Luck Dragon
(veterán)
Blog

Eddig Be quiet! silent base 801-es az ami eddig a legjobban tetszik, igaz semmilyen összehasonlítási alapom nincs.


Zicokuka
(senior tag)
Blog

Egyértelműen nem éri meg,de mindenki azt veszi amit akar :D


nuke7
(veterán)
Blog

pedig sztem azok jobbak ahol nincs elválasztva, mert jobban hozzáférsz az alaplap alján a csatikhoz... :U
(én többek között ezért is cseréltem)


bitpork
(veterán)
Blog

Kevés volt az írásban a macska!


Vistaboy
(veterán)
Blog

1: Elnézést, kimaradt, pótolom, az eredeti hűtő egy AORUS ATC700 volt. :)

2: Idézem: "Szeretnék némi RGB világítást a gépház belsejében, de azért azt nem akarom, hogy karácsonyfaként ragyogjon. Így hát olyasmit kerestem, aminek az oldallapján át lehet látni a konfigot (és az RGB-t), viszont a többi része zárt és hangszigetelt, hogy minél halkabb legyen. "


Vistaboy
(veterán)
Blog

Én is látok itt nap mint nap unalmasabbnál unalmasabb cikkeket, de tudok rá egy jó megoldást: Ha nem érdekel, nem kell elolvasni és kész. Még senki sem sértődött meg miatta. ;) Amúgy meg, ha rendesen elolvastad volna, tudnád, hogy mindössze EGY (1) csavar feje sérült meg, és azt sem szándékosan "basztam szét", ahogy fogalmaztál.

Vagy szerinted direkt cseszem szét a drága pénzen vett cuccokat? :F

Mondtam, annyira meg voltak tépve a csavarok, hogy alig lehetett őket fellazítani. Miután nem sikerült és az az egy tönkrement, nem erőlködtem tovább. Szerencsére a hagyományos szereléshez - mikor nem alakítod át a ház belsejét - a kisebbekhez nem kellett utána nyúlni. Lejjebb akartam volna tenni az alaplap tartó keretet, de végül nem erőltettem, mert nem akartam tönkretenni a csavarokat.

Az pedig hadd ne az én hibám legyen már, hogy a táp tartókeretéről olyan könnyen lejött a festék. Éppen csak hogy meghúztam a csavarokat. Ettől még simán visszaküldöm, elhiheted.


Vistaboy
(veterán)
Blog

Van még pár, tessék:

Amikor a GTX 980-at vettem.

Mikor a Graphite 780T-t.

Itt meg, mikor őt hoztuk, 4 hetes korában. Ma már 10 éves nagyfiú. :)

[ Szerkesztve ]


Vistaboy
(veterán)
Blog

Kinek mi. Nekem például egy telefon nem ér többet 30K-nál, míg mások tízszer ennyiért veszik őket. Nekem a gép ér meg mindenből tízszer annyit. :)


Aprósólyom
(őstag)
Blog

Önmagában egy vékony üveglap?! :N Erősen frekvencia tartomány függő. Zajcsillapító üvegek legalább 2 különböző vastagságú rétegekből állnak. Nem véletlenül.


Aprósólyom
(őstag)
Blog

Engem az érdekelne, hogy miért pont gépre költesz ilyen sokat? Nem megbántásból írom amit fogok, bár biztosan érzékenyen fog érinteni. De megdöbbentett, elgondolkodtatott és kicsit elkeserített, hogy maga a PC házad meg mondjuk az egered összértéke kb. megegyezik a szobai berendezéssel (nem a TV és egyéb elektrotechnikai cuccokra gondolok, hanem amik a kényelmedet és szemet gyönyörködtető látványt okoznak. Ezek sokkal jobban fontosak, mint azt sokan hiszik), miközben a PC-d minősége szignifikánsan magasabb szintet követ, mint a szobád berendezése, minősége, látványa.
Aki ennyit költ PC-re, gondolnám, hogy ebből is él, és nagyon jól. Vagy egyszerűen megteheti erre is költeni a pénzét.
Először az jutott eszembe, mintha az elkölthető pénzed nagy részét PC-re költöd minden más helyett. De remélem tévedek.
Van egy kis sztorim ehhez: Egyszer CS-ben kb. 2 éve hozzánk verődött egy játékos és aztán a gém után trécselt a csapat. Azt mondta, hogy gondolkodik felvesz 1M hitelt és vesz egy nagyon jó PC-t, mert egyszerre ugyan nincsen rá pénze, de szeretne pár évre előre gépet. A beszélgetésből az jött, hogy nagyon rosszul méri fel az anyagi lehetőségeit, és az is lehet, hogy a munka utáni társas élete az jó részt on-line élet, ahol pedig legalább egyfajta megbecsülést szerezhet azzal, hogy jó géppel játszik az online haverokkal. (Miközben egyébként a játékteljesítménye sem feltétlen igazolta, se az anyagi lehetősége.) Ha jól emlékszem mezőgazdaságban, alkalmazottként dolgozott. Mindenki egyértelműen egyből ráállt arra, hogy lebeszélje, mikor ezt meghallottuk. Mondtunk mindent csak amit tudtunk. És itt nem is a hitel a lényeg. Ha előre félreteszi a pénze nagy részét és mondjuk 1-2 év gyűjtés után vesz egy PC-t, akkor ugyan ezt tettük volna, hiszen egyértelműen irreálisnak tartottuk a PC-s vágyait az anyagi lehetőségeihez képest.
Én csak azért írtam, mert az eddigi 33 évemmel láttam sokféle embert itthon és külföldön, így nagyon szembetűnő volt a PC-s értékek és szobai értékek közti disszonancia. Erős aránytévesztésnek éreztem a látottakat.
Tudnám még finomítani, belemenni a gondolatmenet részleteiben, de nem akarom tovább szaporítani a szavakat. Csak annyi, hogy ha ez hosszú távon így marad, annak lehetne anyagi/mentálhigiénés veszélyei hosszú távon (5év, de inkább 10-20év mondjuk).
És hogy miért írtam le, amit, miközben nem az én dolgom mire költesz? Ha valakinél szélsőséges aránytévesztések vannak az életében, arra általában csak külső vélemény tudja felhívni a figyelmet (haver, ismerős, család, de vannak extrém esetek, mikor ők sem, mert ugyan azt képviselik). Általában az egyén önmagával szemben nem tud ilyeneket reálisan megfogalmazni. Kivéve akinek a személyisége erre megfelelő, illetve a neveltetése erős önbecsülést és önértékelést épített fel.
Peace! :R


bitpork
(veterán)
Blog

Ez a poszt-toló helyett én kérem ki magamnak! Miért kell turkálni más zsebében, pláne megmondani hogy szerinted neki mi a jobb? :U
Az autóm előző tulaja (osztrák) konkrétan szénát szállított vele, ami tekintve az autó újkori árát igen csak ... fura. 2006ban az autó 96'000€-ba került.

üzenetek