[Re:] [bitpork:] Az elmúlt 15 év beérett - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


twollah1976
(őstag)
Blog

A cim alapjan arra gondoltam, hogy valami 15 evig erlelt, nevelgetett dolog kerul a teritekre.


bitpork
(veterán)
Blog

A sütést sikerült úgy eltalálni ennyi idő után hogy a húsok vágásához a kés sem kellett. Most nagyon szégyelljük magunkat de nem az ételtől hízunk :B


bambano
(titán)
Blog

nyugtass meg, hogy nem piszlicsáré két szeletke húst sütöttél :P


bitpork
(veterán)
Blog

Neeeem , de most csak két emberre volt a szükség. 1 db szűzpecsenye és 60dkg tarja volt a 250g bakonnyal. Meg a kuMPri+ fokhagymás tejfel és lilahagymás paradicsomszósz. Jól laktunk :B


bkercso
(nagyúr)
Blog

Feleségül veszlek!! :C


Scroll Lock
(tag)
Blog

Majd megoszthatnád a sütési időt és tippeket! :)


bitpork
(veterán)
Blog

Készítésnél csak a fűszerezés amire figyelni kell de az ízlés kérdése. Mondjuk talán annyi h a szűzérmét olyan vastagra vágtuk mint a bakony szélessége csak. A sütésnél pedig egy darabig nyers hús puhaságú a cucc és fordigatás közben kell érezni hogy mikor kezd el keményedni - na pont akkor kell levenni amikor elkezd összehúzódni!

(#5) bkercso: az asszony nem eladó én meg túl szőrős vagyok ;]


mustang08
(aktív tag)
Blog

Egy gyantázás sok mindenen segít :D


bitpork
(veterán)
Blog

Csak annyi gyanta agyonnyomna :DD

üzenetek