A cim alapjan arra gondoltam, hogy valami 15 evig erlelt, nevelgetett dolog kerul a teritekre.
[Re:] [bitpork:] Az elmúlt 15 év beérett - BLOGOUT fórum
hozzászólások
A sütést sikerült úgy eltalálni ennyi idő után hogy a húsok vágásához a kés sem kellett. Most nagyon szégyelljük magunkat de nem az ételtől hízunk
nyugtass meg, hogy nem piszlicsáré két szeletke húst sütöttél
Neeeem , de most csak két emberre volt a szükség. 1 db szűzpecsenye és 60dkg tarja volt a 250g bakonnyal. Meg a kuMPri+ fokhagymás tejfel és lilahagymás paradicsomszósz. Jól laktunk
Készítésnél csak a fűszerezés amire figyelni kell de az ízlés kérdése. Mondjuk talán annyi h a szűzérmét olyan vastagra vágtuk mint a bakony szélessége csak. A sütésnél pedig egy darabig nyers hús puhaságú a cucc és fordigatás közben kell érezni hogy mikor kezd el keményedni - na pont akkor kell levenni amikor elkezd összehúzódni!
(#5) bkercso: az asszony nem eladó én meg túl szőrős vagyok