[Re:] [bitpork:] Krva meleg ellen - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


KISDUCK
(addikt)
Blog

Az ám a húspogácsa a burgerben. :)


AxBattler
(félisten)

Csalamádé hol marad a szürkemarha mellől? :D


elektrotank
(tag)
Blog

Egészségedre! :DD


bitpork
(veterán)
Blog

Köszönjük szépen a család nevében! Ehhez most nem volt savanyúság.


nullpoint
(senior tag)

Ez így mind szép és jó. De a kbsztt meleg ellen már mi a fszmt csináljak? :D


Narxis
(nagyúr)
Blog

Tusolj vagy klíma.


bitpork
(veterán)
Blog

Hideg gyümölcsleves, mint írottam volt ;)


bambano
(titán)
Blog

:R


bacsis
(Közösségépítő)
Blog

Ezt most röfögtetném én is :K :R


bitpork
(veterán)
Blog

Két óra alatt leérsz, akkor egy hambit kaphatsz ;)


Somatom
(veterán)
Blog

Én pár napig hagymás olajban pácolom a hússzeleteket, aztán kendővel felitatom az olajat és utána darálom. Te hogyan készíted a Tatárt?


bacsis
(Közösségépítő)
Blog

Holnap korán már meló :B


elektrotank
(tag)
Blog

Itt volt vihar és le is hűlt szerencsére a levegő és jó kis szél is van. ;]


bitpork
(veterán)
Blog

Itt úgy készül, hogy megvesszük a szürkemarhát daradéknak (kifejezetten erre kérve pecsenyéből gyön) és amikor megvan akkor fogyasztás előtt 1 nappal kap tojást, vajat kevés fűszert egy keverést, majd lila hagymával és pirított bagettel fogyasztják a családban. Én nem eszem a nyers húst :B


Somatom
(veterán)
Blog

Ahhh, vagy úgy! Akkor azért lett hambi is, hogy Te is egyél valamit. :)


bitpork
(veterán)
Blog

Igen, ez ilyen hagyomány. A medium húst még megeszem mert valamennyire meg van sütve( egy picit a hambiba való túl is lett sütve ) , mi több szeretem - de a véreset/nyerset nem állhatom :B


Somatom
(veterán)
Blog

A Tatár nálunk is hagyomány. Karácsonyra, szülinapi bulira szoktam készíteni a haveroknak (meg, persze magamnak, mert veled ellentétben, én imádom). De, én ragaszkodom hozzá, hogy mindenki magának keverje ki. Aztán megy a körbekóstolás.


#33253120
(addikt)

Fater annak idején hotelszakács volt, ő piszkált sokat emiatt.
Az volt a mentorálás lényege, hogy nyers tojást, nyers húsba, nyers fogyasztásra max 4 órás időtartamra rakunk.
És akkor is ellenőrzött (pecsétes, vagy saját nevelésűt) rakunk bele. A nyers tojás egy napos húsban rohasztása nekem annyira nem fér bele. De persze a majonéznél is ilyen kritikus vagyok.

Szerk.: A burger rohadt jól néz ki. :)

[ Szerkesztve ]


bitpork
(veterán)
Blog

A tojás a legutolsó a sorban. A fűszereknek és a vajnak kell összeérnie. Bár fél napot a hűtőben simán kibír.


Somatom
(veterán)
Blog

Ez jogos. A rohadáshoz levegő kell. A pácolás során az olajjal elzárom a húst a levegőtől. Utána viszont azonnal darálom, keverem a tojással és a többi ízesítővel és fogyasztom.

üzenetek