[Re:] [bobalazs:] Toshiba P300 TB 7200rpm (HDWD130UZSVA) sebesség felület teszt - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


Samus
(addikt)
Blog

Nekem 2TB méretű van, egy gondom van vele, maga a lemez halk, de a hirtelen fejmozgatás a WD10EZEX-hez képest rettentő hangos. Ha folyamatosan ír vagy olvas, szinte nem is hallani.


bobalazs
(veterán)
Blog

Nekem nem hangos. Ez előtt volt egy WD2000FYYZ 2Tb na az igen. Szerver gépbe való volt úgyhogy semmilyen hang csillapítás nem volt rajta, kerregett is ezerrel.


quailstorm
(nagyúr)
Blog

Nekem is Toshibák vannak, P300 3TB 2db és a régi még Hitachi fejlesztésű DT01ACA szériás 2TB 2db. Mindkettőre jellemző a fejmozgatás közbeni csörgés, de annyira nem vészes (gumiágyas keretben).

[ Szerkesztve ]


SunMount3r
(nagyúr)
Blog

Nálam egy 2TB-os van, a hangja nem zavaró (bár az elég régi házam hűtése is viszonylag elég hangos, lehet, ha egy újabb lenne silent hűtéssel, már hallanám, de így még csak fel sem tűnt soha).

De akkor, most ezek az általad mértek "jó értékek" amúgy? A WDPURZ van még közeli árkategóriában, nem tudom az pl. fölülmúlja e, de következőnek a 3 vagy 4TB-os verzióival szemezek (P300-ban valahogy nem találok ilyen kapacitásút értelmes Shop-ból)... Most én is 200GB alatt tartok már a P300-al. Vagy csak simán csináljak rajta egy CrystalMark-ot és abból minden kiderül? :D


bobalazs
(veterán)
Blog

Hát nézd, szerintem ilyen 140-160 MB/s-ig nagyon gyorsan tölt be nagy fájlokat. Játékra használom a HDDt és viszonylag normálisan betölti a játékot és nem röccenik meg.

üzenetek