Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


huskydog17
(addikt)
Blog

"Az új generációknál is ez van?"

Mivel az AMD a GCN1-től kezdve minden VGA generációhoz ugyanazt a drivert szállítja, így feltétezem igen.

#8 Duck663: Ezt a kis szösszenetet augusztusban írtam meg, miután megvettem a GTX 1060-at és gondoltam megosztom a váltással járó élményeimet és a mögötte húzódó okokat. Ha te ebbe többet látsz bele, az már a te problémád. Semmi beleszólásom nem volt/nincs abba, hogy mikor lesz publikálva a cikk.

Nálad az RX580-al megy, ez jó hír, nálam azt RX470-nel nem ment. Technikailag majdnem ugyanaz a kettő, ha jól emlékszek az RX500-as szériánál valamit machináltak az UVD órajelekkel, lehet hogy pont emiatt bírja jobban.

Vsync nálam is tökéletesen működött azokban a játékokban, ahol be lehetett kapcsolni. Ahol nem volt ilyen beállítás, vagyis ahol driveres kényszerítés kellett, ott D3D alatt nem működött, még az Enhanced Sync sem.

UE4 alapértelmezetten a 4.23-as verzióig PhysX-et használ, csak nem GPU-gyorsítottat.
Amúgy nekem, mint PC játékosnak mi közöm a PS5-höz? Nem értem hogy jön ide a linkelt PS5 videó.
Amúgy UE4 esetén annyi változott, hogy több játékban a GTX 1060-al már ki tudom maxolni a grafikát azokban a címekben, ahol az RX470-nél csak Mediumon tudtam játszható sebességet kifacsarni. Nem tudom, hogy az Epic mikor nyilatkozta, hogy kizárólag AMD kártyákon fejlesztik az UE4-et, nem emlékszem ilyen nyilatkozatra tőlük, de ha ez igaz, akkor még érdekesebb, hogy az NV kártyák a legtöbb UE4 játékban jobban teljesítenek.
Én nem rajongok az UE4-ért, de sajnos sok játék, melyek megfordulnak nálam, arra épülnek.

#12 schwartz: Nem szívattam magam, legalábbis nem szándékosan. :D Egyszerűen - ahogy írtam is - a korábbi igényeimet kielégítették a Radeonok, az idei évben fogyott el a türelmem. Augusztusban találtam egy jó ajánlatot egy GTX 1060-ra és gondoltam, ha csak egy kis javulás lesz itt-ott, akkor megéri, ennél rosszabb úgysem lesz. Arra nem számítottam, hogy ilyen brutál nagy lesz a különbség a felhasználói élmény szempontjából.

[ Szerkesztve ]

üzenetek