Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Duck663
(senior tag)

Ezt a kis szösszenetet elég vicces olvasni épp az új Radeonok megjelenése előtt! :) Azt mondanám rá, hogy gyenge kísérlet! :)

Egy-két megjegyzés!

RX580-am van, ami technikailag ugyanaz, mint az RX470, youtube-on a 4K 60 képkocka no problem, mindenféle röccenés nélkül mennek! 8K nem, de a 4K igen. [link] Lehet Chrome vagy firefox, tök mindegy, le is menthetem, MPC ugyanúgy lazán viszi őket.

A V-Sync speciel tökéletesen működik. Igaz machinálnak vele, egyrészt az enhanced sync miatt, másrészt próbálják a Chill-re rákényszeríteni a felhasználókat, valószínűleg az alacsonyabb input lag miatt, de igazából csak az FRTC-t kellett volna meghagyniuk és mindenki boldog lenne. Van hogy túlgondolják a dolgokat.

UE4 fejlesztése már vagy 2 éve Radeonokon történik. Az nv azzal volt előnyben, hogy a UE3 és 4 része volt a Physx, és emiatt "szerette" jobban a motor a VGA-ikat, de a Physx-et kidobták a motorból, és átálltak a Radeonok használatára, a lényegesen jobb fejlesztői eszköztámogatás és a konzolok miatt. Nem black boxokat akarnak beépítgetni, hanem innoválni, ahhoz pedig erre szükség van. Ennek pedig ez az eredménye: [link]

üzenetek