[Re:] [Castell:] Redmi Go - Már kapható - BLOGOUT fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


FPéter
(fanatikus tag)
Blog

Ezeknek a telefonoknak nem a Magyarorszag es ahhoz hasonlo orszagok az elsodleges piaca. Vannak annyira arerzekeny reszei a vilagnak, ahol 3-5 ezer forintnyi kulonbseg jelenti a van okostelefonod-nincs okostelefonod kozotti kulonbseget. Itthon ez inkabb egy lehetseges opcio, mintsem valos szukseglet.

[ Szerkesztve ]


oszi666
(őstag)

igazad van, ez olyan helyekre készül, ahol napi másfél dollár az átlagos gfp/fő nem Magyarország. Ott számít, eléggé.


Cucuska2
(őstag)
Blog

És ahol nem 27% az áfa.


UnA
(Korrektor)
Blog

És persze semmilyen ellátó szektor sincs (mert a kettő között van összefüggés).


pulutodurumo
(őstag)
Blog

A rekordmagas 27% ÁFA miatt olyan híresen jó a magyar egészségügy helyzete például. Oh wait...


UnA
(Korrektor)
Blog

Sejtettem, hogy értelmezési problémák merülnek majd fel... ;)

De egyszer nézz körül Afrikában, hogy adózás nélkül lehet-e állami feladatokat megoldani. És nem a 27% a lényeg (meg a kormány, stb), remélem tudod.


pulutodurumo
(őstag)
Blog

A 27 a lényeg, nem az a baj hogy adózni kell. Az természetes.


janeszgol
(PH! nagyúr)

Eddig két alkalommal láttam értelmét. Pl Navon T400 utódjánál, ami 11 ezer forintért kapható. Valami Micro mialúbánat. Na ott megéri. Amúgy nem. Az egész Android Go egy átgondolatlan cucc, ami bukásra ítéltetett.


rgranc
(fanatikus tag)
Blog

*Szerintem* itthon is meglehet a célközönsége: nem Redmi-t, de hasonló, nagyon-nagyon belépő szintű Android GO-s telót vettem ikreimnek. Telefonálni és zenét hallgatni tökéletes, 15 ezer ft volt darabja, emiatt kevésbé bánkódok ha véletlen kinyírják. Lehetne "alig" több egy normális telefon, de egyrészt nem igénylik feltétlenül, másrészt meg kettesével kell fizetnem :( Még 2-3 év és ha megmutatják hogy tudnak rá vigyázni, kaphatnak normálisat.
Bátyjuknak szintén nagyon belépőszintű Doogee X5 volt jó 2 évig (ráadásul kicsit használtan kapta anno, hasonló összegért), mostanra halt meg benne kb. az akku, most kapott normális telót ő is, tud rá vigyázni.

üzenetek