üzenetek

hozzászólások


dz1989
(aktív tag)

AZTAA. :Y


nyunyu
(nagyúr)

A CES idején brutálisan drága szobaárak vannak, több napra akár több ezer dollárról is beszélhetünk, úgyhogy jutott kettőnknek egy franciaágyas kis luk a hatodikon (fél évvel előre foglalva még emberi áron), se hűtő (extra 30 dollár),

Hűtőt nem adnak ingyen, ha szólsz, hogy kell a gyógyszereidnek?

Legalábbis huszonéve még az volt az általános szabály a Hilton igazgatótanácsából nyugdíjba ment ismerősünk szerint, aki anno az idegenvezetőnk volt Atlantic Cityben.

[ Szerkesztve ]


LordX
(veterán)
Blog

Nem száradtatok ki iszonyatosan?

Én egy hónapja voltam ott, és komolyan öt percenként kellett csepegtetni a szemembe hogy ne vakarjam ki (jó, amúgy is száraz a szemem, de azért alapból szeretném megtartani). Utólag néztük 5-10% körüli páratartalmat mondtak a látogatóközpontnál.


csipuka
(senior tag)

Ha mar az Antelope canyonig elmentek a Horse Shoe Bend az mar csak egy nyilloves. Telleg. Tan kora delutanig erdemes betervezni.
Innen meg mar csak kb 3 ora a Valley of Gods meg a Monument Valley. Az Arches kicsit tobb, de az is megeri, bar lehet inkabb az idotok keves, nem a latnivalo :)


darvinya
(nagyúr)
Blog

Ez most nagyon megérintet, s irigykedem nem láthatom élőben. :R


7Heads Drago
(addikt)

Engem is. Milyen jó lenne egy csörgőkígyóval szemezni... :DDD :DDD :DDD


Somatom
(senior tag)
Blog

Ha módotokban áll, akkor írjatok légyszi pár sort a Gemini PDA utódjáról, az új Cosmo Communicator -ról! Kíváncsi vagyok, hogy milyen "kézközelből". Állítólag ott van a CES -en. Planet Computers.

[ Szerkesztve ]


Bdanyy
(őstag)

Júliusban az igazi 😀

10 után egyik útvonalra sem mehettel a hőség miatt, így badwaternel csak a széttaposott reszig sikerült jutni. Pár percig nyáron is esett kifelé menet.

A bryce és zion gyönyörű lesz 🙂

[ Szerkesztve ]


Mr.Silkó
(veterán)

Szép időt nektek! :)

üzenetek