üzenetek

hozzászólások


pnauser
(őstag)

Széles utat!


pusszycat
(PH! kedvence)

Milyen jó,h már nem világítunk fókákkal,nyugodtan sütkérezhetnek. :)


Mr.Silkó
(PH! kedvence)

"Még szatíra is készült az amúgy roppant szimpatikus helyen lévő techvölgyről, ám mi sem az Android verziók bábuit, sem az új Apple Parkot nem látogattuk meg."

Ejnye, ejnye, 2 techmédium képviselőinek illett volna megnézni legalább a Google és az Apple székházát. :)

Gyönyörű helyeken furikáztok, kicsit irigykedem ilyenkor mindig. :)


csipuka
(senior tag)

7.5 eve elek itt, es meg egyiket s lattam. Nna jo mentem el mellette, meg sincs hianyerzetem :)
A tankolashoz meg a gasbuddy nevu alkalmazast kell hasznalni, megmutatja a kornyeken a kutak arszabasat. Jelentos differencia tud lenni.


Teal'C
(őstag)

No tegnap reklamáltak hogy nem is vagytok ott mert nem vagytok a képeken. Ez az 1szereplős kép volt a legtöbb amit ki tudtatok hozni, vagy a többiek olyan másnaposak :DDD


Mr.Silkó
(PH! kedvence)

Techújságíró vagy? Mert ha nem ezen a vonalon dolgozol, akkor nem is kell magadra venned a fenti, szelíd megjegyzésem, hiszen nem neked szól. ;)

[ Szerkesztve ]


adlersson
(tag)
Blog

De legalább megvolt az alkalom, hogy tudathassa mindenkivel, hogy ő ott él. :U

[ Szerkesztve ]


csipuka
(senior tag)

IT-ban dolgozom, es regi Android hasznalo vagyok. Egyszeruen csak hidegen hagynak ezek a kulsosegek es kotelezo kepek, es lehet a sracokat is. Errol szolt a posztom, teljesen felesleges ebbe tobbet belegondolni.


pusszycat
(PH! kedvence)

Mi ebben a pláne? Lassan mind ott élünk vagy máshol. :)


PreikeStoleN
(PH! kedvence)

Miért? Motorral közlekednek?:Y


Tsebacsi
(PH! kedvence)

Solvang kimarad? Nagyon hangulatos Dán jellegű városka, volt szerencsém megtekinteni egy kora reggel még pár éve, és a hihetetlen, hogy hideg volt (pulcsi elkélt) és köd, míg később Santa Barbarában ragyogó napsütés és majd 30 fok fogadott (Halloween idején voltunk ott). A dekorációk a kirakatokban (tökfaragó és madárijesztő készítő verseny kiállított darabjai pl), az egész roppant hangulatos és családias is volt egyben. :))


.Szaki.
(őstag)
Blog

Azért ezeket a helyeket kihagyni: Cupertino, Mountain View, Palo Altóval szerintem nagy hiba, biztos sokakat érdekelt volna. :N De persze nem akarok beleszólni, így is remekek ezek a posztok. Ha valakit ezek a helyek mégis érdekelnének, Magyarósi Csaba amerikai videóiban ellátogatott Robival Cupertinoba és Mountain View-ba is. :)

Arról lehet egyébként tudni, hogy Zsolték mikor teszik ki a videókat az utatokról?


moleculez
(PH! addikt)
Blog

Akit érdekel, tele van vele a net, nekik meg volt jobb dolguk is - más a prioritás. Mondjuk én sem biztos, hogy elsők közt ejteném útba ezeket.


pnauser
(őstag)

Upsz :DDD


PreikeStoleN
(PH! kedvence)

:D

üzenetek