Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


pnauser
(senior tag)

Széles utat!


pusszycat
(veterán)

Milyen jó,h már nem világítunk fókákkal,nyugodtan sütkérezhetnek. :)


Mr.Silkó
(veterán)

"Még szatíra is készült az amúgy roppant szimpatikus helyen lévő techvölgyről, ám mi sem az Android verziók bábuit, sem az új Apple Parkot nem látogattuk meg."

Ejnye, ejnye, 2 techmédium képviselőinek illett volna megnézni legalább a Google és az Apple székházát. :)

Gyönyörű helyeken furikáztok, kicsit irigykedem ilyenkor mindig. :)


csipuka
(senior tag)

7.5 eve elek itt, es meg egyiket s lattam. Nna jo mentem el mellette, meg sincs hianyerzetem :)
A tankolashoz meg a gasbuddy nevu alkalmazast kell hasznalni, megmutatja a kornyeken a kutak arszabasat. Jelentos differencia tud lenni.


Teal'C
(őstag)

No tegnap reklamáltak hogy nem is vagytok ott mert nem vagytok a képeken. Ez az 1szereplős kép volt a legtöbb amit ki tudtatok hozni, vagy a többiek olyan másnaposak :DDD


Mr.Silkó
(veterán)

Techújságíró vagy? Mert ha nem ezen a vonalon dolgozol, akkor nem is kell magadra venned a fenti, szelíd megjegyzésem, hiszen nem neked szól. ;)

[ Szerkesztve ]


adlersson
(tag)
Blog

De legalább megvolt az alkalom, hogy tudathassa mindenkivel, hogy ő ott él. :U

[ Szerkesztve ]


csipuka
(senior tag)

IT-ban dolgozom, es regi Android hasznalo vagyok. Egyszeruen csak hidegen hagynak ezek a kulsosegek es kotelezo kepek, es lehet a sracokat is. Errol szolt a posztom, teljesen felesleges ebbe tobbet belegondolni.


pusszycat
(veterán)

Mi ebben a pláne? Lassan mind ott élünk vagy máshol. :)


PreikeStoleN
(addikt)

Miért? Motorral közlekednek?:Y


Tsebacsi
(veterán)

Solvang kimarad? Nagyon hangulatos Dán jellegű városka, volt szerencsém megtekinteni egy kora reggel még pár éve, és a hihetetlen, hogy hideg volt (pulcsi elkélt) és köd, míg később Santa Barbarában ragyogó napsütés és majd 30 fok fogadott (Halloween idején voltunk ott). A dekorációk a kirakatokban (tökfaragó és madárijesztő készítő verseny kiállított darabjai pl), az egész roppant hangulatos és családias is volt egyben. :))


.Szaki.
(őstag)
Blog

Azért ezeket a helyeket kihagyni: Cupertino, Mountain View, Palo Altóval szerintem nagy hiba, biztos sokakat érdekelt volna. :N De persze nem akarok beleszólni, így is remekek ezek a posztok. Ha valakit ezek a helyek mégis érdekelnének, Magyarósi Csaba amerikai videóiban ellátogatott Robival Cupertinoba és Mountain View-ba is. :)

Arról lehet egyébként tudni, hogy Zsolték mikor teszik ki a videókat az utatokról?


moleculez
(addikt)
Blog

Akit érdekel, tele van vele a net, nekik meg volt jobb dolguk is - más a prioritás. Mondjuk én sem biztos, hogy elsők közt ejteném útba ezeket.


pnauser
(senior tag)

Upsz :DDD


PreikeStoleN
(addikt)

:D

üzenetek