üzenetek

hozzászólások


RandomName
(aktív tag)

Hja, láttam róla gameplay-t a neten, rohadt hangulatos volt.
Pont az a fajta játék, amit chill közben jó nézni, de magamtól sosem kezdenék bele. :)


Xaels
(félisten)
Blog

Én nem jutottam a végére mert meguntam. Ahogy írod, hogy sokan kritizálják a szabadság hiányát, nekem is az az egyik bajom. Itt a macska ami/aki egy rettenetesen mozgékony, akrobatikus állat és alig használják ki ezt a tulajdonságát, valamint én kicsit több puzzle-t, kreatív játékelemet vártam. Így a PS+van egynek elment, de ha egy indie játék árát kellett volna adni érte akkor megbántam volna, pedig én szeretem az indie játékokat.

Egy tanács, szerintem mutatósabb lett volna az írás ha a képekkel elválasztod a bekezdéseseket.


domos
(senior tag)
Blog

Én csak streamet néztem róla az első nap, nagyon ciki volt hogy pl. felugrani sem lehet mindenhova a macskával, csak ahova a játék engedi...


sixpak
(nagyúr)

Nekem is első napi vétel volt (Steam), de valahogy elsikkadt a dolog....most a bejegyzés hatására, lehet nekiülök újra. :)

[ Szerkesztve ]


elektrotank
(tag)
Blog

Eleve nem is címlapos írásnak készült, csupán blogbejegyzésnek. Általában hasonló módon szoktam eljárni, ahogy írod. Mindenesetre köszönöm az észrevételt. Legközelebb az egyszerűbb blogbejegyzéseimnél is figyelni fogok erre. :R

sixpak: Nekem a nyár egy kellemes meglepetése volt. Valszeg több órát öltem bele, mint más, szerintem érdemes végigjátszani. Soha rosszabbat ne kapjunk.


Xaels
(félisten)
Blog

Elég sok játék bemutatót írtam én is ide, de a nagy részét egyáltalán nem tettem ki címlaposra. Kaptam anno felkérést is, hogy online újságnak írjak, de a család meg a munka mellett nem fért bele a hobbiból írás, ráadásul híreket is kellett volna fordítani nekik.


cool13
(őstag)
Blog

Különbözőek vagyunk mint tudjuk, de nem fogsz csalódni benne. Hangulatos nagyon.


sixpak
(nagyúr)

& elektrotank:

Félreértitek, nincs bajom a játékkal, az első bemutatónál tudtam, hogy ez 0. napi vétel lesz....csak máshogy alakultak a dolgok, van rengeteg másik játék, melyeknél leragadtam most, de az a 2 óra, amit beletettem, az nagyon jó volt, a hangulata szenzációs, nekem ez az egyik legfontosabb dolog a játékoknál.
A lányaim már előbbre járnak a sztorival (3 slot van PC-n, konzolon passzolom).


Urby66
(aktív tag)
Blog

Szerintem teljesen rendben volt a játék. Könnyed kikapcsolódás, és elgondolkodtató sztori. Nem az ugrálás volt a lényeg, engem idegesített volna, ha folyton vissza kell mászni a tetőre az utcáról egy elrontott ugrás miatt.
Ráadásul így a gyerek is nagyobb élvezettel játszotta végig.
Nálam a két végigjátszásunk 12 óra volt, teljesen elégedett vagyok, megérte a pénzét.
:R


futo001
(senior tag)
Blog

Kar, hogy nincs xboxra, nekem tetszik a videok alapjan, hangulatos.


GreatL
(őstag)

Kár hogy ez nem játék hanem valami interaktív kaland. Kislánnyal vittük, de egyikünknek sem tetszett így hagytuk is inkább. Uborkaszezonban jelent meg, a macskával egyedinek tűnt ezért felkapták, ez volt a fejlesztő-kiadó szerencséje. Mert a grafikán kívül túl sok pozitívum nincs, a macska mozgása is full béna benne (van itthon real-life macska 5 darab, szóval össze tudom hasonlítani).


Urby66
(aktív tag)
Blog

Érdekes, hogy ezt írod.
Én hasonló helyzetben vagyok (gyerek, macska) és pont ellenkező tapasztalatom volt. A fiam is végigjátszotta, pedig kevés játékot játszik tartósan.
Bár igaz nekünk csak egy macskánk van, de szerintem az állat mozgása rendben volt. Nyilván van egy-két esetlen mozdulat, de összességében úgy vélem elfogadható az eredmény.
Nekünk tetszett, bár másodszor sosem fogom elővenni.


Teasüti
(nagyúr)
Blog

Nekem is kb 15 óra van benne. 20 euróért (első napi vétel volt) szerintem megéri a 15 óra interaktív mozi egy látványos világban, közepesen lapos sztorival ami a vége felé már teljesen kiszámítható. :)
Sajnáltam, hogy az outro-ban nem látjuk viszont a testvéreit. :(
Illetve ha már macska, akkor tehettek volna bele több AFK animációt, pl mikor seggnyalás van a magasba kitartott hátsó lábbal. Ez tipikus macska dolog lenne. :D

[ Szerkesztve ]


Z_A_P
(addikt)

látszódhat-e a macska seggly*ka

:D :D :D :D


Astroboy
(őstag)

Üdítő színfoltja a játékiparnak, az ötlet is jó, a kivitelezés is nagyjából.
Ahogy előttem is írták viszonylag sok ziccer ki lett hagyva (macskások értik), de a hangulat az nagyon ott van, keresztlányommal 2x végigvittük. Gondoltam sebaj, nem szeretem ha sokat gépezik, de legalább addig se a "hazai" bajszost nyúzza...
Játék végeztével persze ment egyből macskát csesztetni, kedvet kapott na. :DDD

Egy biztos: csecsekkel és macskákkal bármit el lehet adni. ;]

[ Szerkesztve ]


Degeczi
(nagyúr)

Viszont érthetetlen, h Xboxra nem adták ki :(


Ciccuka
(veterán)
Blog

Cuki játék. :K


eclipse19
(senior tag)

"Valószínűsíthető, hogy az idei nyári uborkaszezon egyik legfrissítőbb és legaranyosabb címe a Stray"

Nem gondolnám, hogy a cím a játék szinonimája.
:F

[ Szerkesztve ]


Zsu91
(csendes tag)

Én nagyon szeretem, aranyos játék :)


ceia
(őstag)

Én, ha már 3D játék, nagyon szeretek felfedezni, próbálkozni, trükközni, kísérletezni, olyan dolgokat csinálni, amire a fejlesztők sem gondoltak, stb. Ezért nekem ez maximum egy interaktív mozi. Különben az ötlet nagyon jó, macskakedvelőként tetszene, ha egy cicussal lehetne mászkálni, akciózni, szabadon felfedezni. Érdemes lenne egy olyan játékot is csinálni! :K
Azért szívesen lejátszanám egyszer, jó a grafika stílusa.


zsolti1debre
(tag)

a gyerekeim kipróbálták, tetszett nekik.


ATi GAMES
(tag)

Néztem erről gameplayt, meg trailert is. Hát, olyan unalmas, hogy nem tudtam rászánni magam még a kipróbálására sem. Egy olyan játék egyszerűen nem tud lekötni, amiben csak mászkálni, meg nyávogni lehet.


k-adi
(nagyúr)

pedig jó játék
ritka hogy cicát kell irányítani

a mozgása jó, az ugrások pontosak szerencsére
sok humor és "cicás" jelenet van benne (pl. lehet labdázni, dobozban elbújni, lábakhoz odasimulni, stb.) de ezek mind csak opcionális minijátékok a játékon belül
a történet amúgy érdekes, ahogy haladsz előre (felfelé), úgy derül ki hol vagy és mi történt valójában ott ahova kerültél stb.. és van pár jó háttérstory is


rottenbull
(senior tag)

Nekem sokkal jobban tetszett igy mint valodi macskas platformerkent. Az atmoszfera volt a lenyeg szerintem, minden mas, meg a tortenet is, csak ez ala jatszottak be. Nem bannam, ha jonne egy masodik resz, kicsit hianyerzetem volt onnantol, hogy kiderult a dron eredete. Van ebben a sztoriban potencial.


movax
(őstag)

Nekem már nincs türelmem élesben szöszmötölni egyetlen játékkal sem, így csak godmode-ban szoktam belenézni egy-egy fontosabb játékba, de a Stray még így is bájosnak tűnt, nagyon jó kis világot teremt, hangulatos az egész cucc, a fények, a színek, a hangok, a történet, a szereplők, minden.

üzenetek