üzenetek

hozzászólások


Csabroncka
(addikt)
Blog

így van, több mint a duplája főleg a cövekelés miatt


UnA
(Korrektor)
Blog

Nem tudom, én az Adriára egy hátizsákkal mentem sátorozni két gyerekkel, és teljesen jól működött. Az igaz, hogy csak fiúk voltak a csapatban, ami nagy előny egy ilyen esetben... ;)


Csabroncka
(addikt)
Blog

Túrázni mi is pici sátorral megyünk, az más...


Donki Hóte
(veterán)

Kolléganőm férje megvalósította élete nagy álmát, vett egy Mazda MX5 autót. Amikor hazavitte, akkor mondta az asszonynak, hogy felavatják az autót, mennek a Balatonra 3 napra egy apartmanba.

Indulás előtt a kolléganőm elkezdte a cuccait összerakni, amikor kiment az autóhoz, akkor konstatálta, hogy az MX5 csomagterébe az összekészített cipői se férnek be ;]

Szóval végül a Kia kombi autójukkal mentek "felavatni a Mazdát" :C


zseko
(veterán)
Blog

És ezt így elfogadják, nem kötnek bele? Mennyire macera leszedni a lakókocsit róla (ha kötekednének), na meg hogy van rögzítve? :)


Somatom
(addikt)
Blog

Az utánfutó méretre lett gyártva. 8db. 12 -es csavarral van a lakókocsi alvázához rögzítve. A szabály az, hogy a rakomány biztonságosan legyen rögzítve. Annyi a trükk a dologban, hogy a lakókocsi cirka 5 méter, az utánfutó viszont csak 2,50m. Kicsit furán néznek a vizsgán, hogy miért van az utánfutó leghátulján is rögzítési pontja a tengelynek. :) De, ha rajta van a lakókocsi, akkor semmi sem látszik abból, hogy ez nem egy egység.
Nem gyorsszereléshez lett tervezve. Kb. 2 órás mutatvány az átszerelés. Azt nem tudom, hogy mit tenne a rendőr a fejvakaráson kívül. Még nem állítottak meg.

[ Szerkesztve ]


Bogyó bá'
(veterán)

Én is Coleman sátrat használok (a picike, kétszemélyes, de előteres Darwin 2+ nevűt) egyedül, motoros túráknál, motoros találkozókon. Én nagyon szeretem, bár csak néhányszor aludtam benne.

Egy személynek nagyon kényelmes, kb. viharálló és elfér benne minden göncöm (a levetett motoros gúnya nem csekély helyigényű - ha az ember estefelé átöltözik "polgári" ruházatba.


Csabroncka
(addikt)
Blog

Répáshután.

Szélteszt: Masszívan bírja a szelet, nem hangos, igaz én a szélzúgás miatt rosszul alszok ilyenkor éjszaka. 20 centis heringek dolgoztak a kemény talajban.

[ Szerkesztve ]


Don't Panic
(senior tag)

szépen ki van égve minden eső gyere le!


Csabroncka
(addikt)
Blog

komplett erdősávokon van megégve és barnulva a bükk levele a szárazság miatt:

[ Szerkesztve ]

üzenetek