Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


gondoni
(csendes tag)

Csak most keveredtem ide, már az első pillanattól ismerős volt a főszereplő "fizimiskája".

Jómagam egy ilyent birtoklok néhány hónapja, a helyi Lidl egyik turkálós kosarából szedtem: SILVERCREST Soundbar Stereo 2.1 :DDD

Na ugye, hogy le sem tagadhatják a rokonságot?!

Ha már korábban kitúrtam a net bugyraiból a többi rokont, megosztom itt is: a japán piacon Gramolux TVSPK03 néven fellelhető.
Aztán egészen komoly leírásokat, videókat találtam róla Platinum M10 néven
Itt meg egy Konzert SBx-2x4 nevű, hányattatott sorsú szub-os nagytesót szerelnek...

Az enyém-fajta hosszabbá vált és beletuszkolták a .1-es mélyhangot a rúdba, több-kevesebb sikerrel. Bár nem hallottam, de szerintem a ládával jobban tudhat szólni, így viszont nem kell azt rugdosnom, mert a tévénk a hálóban az ágy lábától 60 cm-re lévő falra van akasztva, ahol közlekednünk is kell.
Funkcionalitásban kb. teljesen megegyeznek, amivel én elégedett is vagyok. A házimozi vonalat teljesen elengedtem, egy komplett tízkilós Denon erősítő és hangszórószett áll a szekrény tetején (aktív szubot már eladtam), helyette hallgatjuk ezt a rudat (este 10 után panelban, alvó kisgyerekeinktől nem messze).

Erre a felhasználási profilra, akkora helyre milyen érdemi hangminőséget is akarhatnék? :F A tévé vérszegény cincogásánál sokkal jobb a hangja, az audiofil határát súroló sztereo szettem persze csúnyán leiskolázza, de az maradt a nappaliban.

Egy tízszeres ár-szorzóval még ebben/ilyesmiben "lát" a fülem fantáziát, de a realitás talaján maradva kb. sosem lesz erre a célra ennyi felesleges pénzem: Dali Katch One :O

üzenetek

Hirdetés