Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


fehér_ember
(őstag)

Tisztában vagyok vele, hogy a gyártóknak miért van a rengeteg alantas húzása.
De akkor sem fer azt mondani hogy a felhasználók tehetnek róla mert megveszik.
Persze, valóban, ha senki nem venne meg 1 darabot sem belőlük (mindenki nem üveg hátlapút meg lekerekített elejűt venne), akkor biztos megváltozna a helyzet, de ez azért összetettebb ennél.
Arról nem is beszélve, hogy voltak akik akkor is tokokba rejtették a telefonjaikat amikor fajin fém vagy ellenálóbb műanyag hátlappal jöttek ki.
Egy másik hiba az irományban a nevekkel viccelődés. Elhiszem én, hogy vannak akik ilyen dolgokon is fel tudnak akadni, de szerintem pont hogy nem az az árérzékeny, teszteket olvasgató, tájékozott réteg az; tehát, akiknek ez a cikk is szól, akik ezt elolvassák, elolvasták.
Szóval, ezt, a hogy hangzik magyarul (gyermeteg) dolgot belevinni, meg pont azt a hibájukat lemajmolni a profibb tesztíróknak hogy mindig a notch-csal jönnek, nem volt bölcs.
Amikor olvasgatom a mobilarénás teszteket, számomra rettentően unalmas és már a könyökömön jön ki hogy minden egyes esetben megemlítik a saját egyéni ízlésüknek nem tetsző, kijelzőbe benyúló szenzorfélszigetet.
Amúgy nekem sem tetszik, mert szerintem szükség volna a kijelző tetején arra a helyre az értesítő/információs ikonoknak. De pl. a kameralyuknál "betegebb" ötlet szerintem nem létezik.
Ezeken kívül amúgy jó volt olvasni erről a telóról; tök jó hogy már ennyiért is lehet ilyeneket venni. Valóban jó vétel azok számára akik pl. ódzkodnak a használttaktól és/vagy nem tudnak/akarnak többet rászánni.

[ Szerkesztve ]

üzenetek