Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


b.
(nagyúr)
Blog

Köszi,!átfutottam csak, nem akarok mindent elolvasni.
A vége elött vagyok, húzom az időt, 80 órám van az első végig játszásban eddig az utolsó köröket róvom a térképen. Nem akarom befejezni a sztorit, annyira a szívemhez nőtt. Rég éreztem így egy játék iránt így és 40 fölött már nem is sok ilyen lesz, azt gondolom.
Minden hibája ellenére számomra ez utóbbi idők legjobb játéka. Remélem még kicsiszolják a fiúk hogy méltó legyen a körítés még jobban mint most és dobnak mellé sok sok DLC-t.
addig meg végig tolom legalább egyszer női karakterrel, mert Judy bejövős :)

[ Szerkesztve ]


ibenny
(senior tag)

Jó kis összefoglaló, köszi!

~50-60 órát tettem bele, 100%-osan kipörgettem (az autóvásárlásokat leszámítva üres a térkép), lenyűgözően jó játék volt, meghatározó számomra (a jó befejezést választottam, a szerelmi szálat).


Rasnac
(aktív tag)
Blog

Örülök azért, hogy másoknak is tetszett a játék. Remélem a mostani lejtmenet nem fog gátat szabni egy esetleges folytatásnak :)

Ja igen infó
Elvileg!! JAN 23án érkezik az 1.1es gigapatch ;)


b.
(nagyúr)
Blog

Tartalmi vagy csak javítások?

[ Szerkesztve ]


CPT.Pirk
(Jómunkásember)
Blog

A kaszás endinghez nem az kell, amit írtál, pedig az lenne a logikus. - és innentől SPOILER - Helyette az olajmezőnél mikor Johnny-val beszélgetsz a sírja felett, ott a megfelelő (bunkó) opciót kell választani. Ha ott nem vagy bunkó, akkor nem kapod meg a kaszást. Remélem javítják ezt patch-ben, mert így gáz. Btw, sajnos nem ad semmi érdemi extrát nehézségen kívül a kaszás ending....

ibenny: feltételezem lövöldözős a karaktered, mert ennyire gyorsan 100%-ra csak úgy lehet kivinni a játékot. :)


ibenny
(senior tag)

Igen, és a lifepath is Street Kid, illetve (ezt is, mint minden játékot) easy-n játszom, a történet érdekel, nem az, hogy magamat szívassam (szóval semmi szégyellnivalót nem látok ebben). :)

[ Szerkesztve ]


CPT.Pirk
(Jómunkásember)
Blog

Csak arra utaltam, hogy jelentősen tovább tart a játék, ha lopakodós hekkelős karakterrel vagy. :)


ibenny
(senior tag)

Persze, értettem elsőre is. A lopakodás egyébként erőteljesen jelen volt, a hack-elés tényleg elenyésző volt. Csak szeretem a transzparenciát. :)

[ Szerkesztve ]


mephi666
(veterán)
Blog

Szvsz a secret ending a happy end, ha ezüstkezű jancsinak adod végül a tested :) ...ott csak rogue-t hiányoltam: smasher kicsinálva, arasaka lezúzva, nincs komoly veszteség, "csak" V (akinek fél éven belül amúgy is reszeltek)


CPT.Pirk
(Jómunkásember)
Blog

--spoiler--
Ez igaz, ott én is azt választottam és amit Johnny mond közben, az stimmel oda, sokkal inkább mintha a Rough-os endingben Johnny-t irányítva veszed el V testét... És amúgy az megadja a végső iróniát Johnny-nak, ha női testet kap tőled. :) "withouth a magnificant cock" :)

Amúgy én várom, hogy valami extrát kapjunk ezen a téren valamilyen DLC formájában... Ott vannak mikoshi-ban a végjátéknál, akár át is kerülhetne V egy olyan relic-be, amiben Johnny is volt, aztán Johnny már V testében intézhetne egy új testet V-nek valahonnan a helyi hullaházból. Ha jól emlékszem, eleve halottaknál akarták használni a relic-et. Nem tudom, ez csak egy ötlet de fasza lenne. :)


Riky965
(újonc)

Jó összefoglaló köszönöm szépen


Abel-0101
(csendes újonc)

+++köszönöm


Rasnac
(aktív tag)
Blog

Örülök hogy tetszik srácok! :))


Fred23
(veterán)

"A végső szerződést ő fogja felajánlani, ami így egy sokkal barátságosabb ajánlatnak tűnik."

Ezt köszi, illetve ebben az esetben szerintem ez a legjobb befejezés! Nem hinném, hogy sz@rban hagyna a történtek után.

üzenetek