Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


nuke7
(veterán)
Blog

jaja, látszik hogy Linus folyamatosan hazudik amikor azt mondja, hogy durván jól néz ki és emiatt éri meg befektetni a RTX-be... :K

nagy az isten állatkertje :))

#260 CPT.Pirk : az egy elég gyengus kártya... 1080 átlagban ha jól látom 20%-al erősebb... jól bírja nálad..? :F

[ Szerkesztve ]


CPT.Pirk
(Jómunkásember)
Blog

Mire gondolsz? 1080-as GeForce kártyákra? Azok jelentősen drágábbak, 93k volt az 5600XT-m.

[ Szerkesztve ]


Vesa
(addikt)

"Judy történetében sincs semmi LMBTQ propaganda, egyszerűen csak a lányokat szereti és kész. Nem kell ezt túlgondolni..."

Így van, ráadásul a Cyberpunk világának ez szerves része, semmi köze a ma divatos/utált LMBTQ ügyekhez. Az eredeti CP Lore így van kitalálva és megírva -amit ugye nem a CDPR talált ki-, ha ezt kihagyták volna, az már nem lenne valid Cyberpunk, de így is alig kap szerepet ez a vonal a játékban.

Grafika ügyben: A játék igen nagyot szór PC-n is, attól függően, hogy milyen vas van alatta. Indított a CDPR egy fotó versenyt, a hivatalos honlapon megtalálható, ott ez nagyon jól látszik. Vannak egészen döbbenetes képek, és vannak elég vérszegények is.

[ Szerkesztve ]


hunluki
(senior tag)

"...ez egy szar játék mert nem tudom megqrni az egyik jó csajt benne... hörrmorrr grrr".
:DDD

Amúgy eddig nem olvastam CP könyveket de a legtöbb scifit amit olvastam abban leginkább mindenki mindenkivel mindehogy, bőven before LMBTQ was cool.


Micsurin
(veterán)
Blog

Há de na, volt aki a Mass Effectben is nem Liara-t választotta? Az már már fajtalankodás is volt, mi van abba? :DDD :DDD :DDD


nuke7
(veterán)
Blog

fujj, az mekkora LMBTQ propaganda, hogy más fajjal csinálja az ember?! :Y un-do-rí-tó.
(és ezt nyomják az emberek, meg a gyerekek arcába - fujj)

;]

[ Szerkesztve ]


Micsurin
(veterán)
Blog

Ott mégis megbocsájtotta az ember könnyen a hibákat mert vitte a játék a hátán a dolgot és a mellékszereplők is épültek.

Kapásból a tüzér akivel összefutsz az első bolygón elsőre konkrétan full rasszistának tűnik az idegenekkel szemben de ha rendszeresen viszed az ő sztori szálát kiderül, hogy nem az és oka is van. ... régen minden jobb volt, ezt most a KOTOR II-öt nyomva hatványozottan érzem. :D


nuke7
(veterán)
Blog

amiatt szedtem a flawless widescreen-t én is :K :DDD


ddekany
(veterán)

Ennél valószínűbb egyszerűbb az ok: mind a 4 permutációra (te karaktered neme, és a megrománcolt NPC neme) van 1 db románc a játékban. Ezt valószínűleg simán ezért csinálták így, hogy ne legyenek meghurcolva, hogy valamelyik orientációt diszkriminálták. Persze van még a főbb románcok mellett alkalmi hentergések másokkal pár, de azok meg mindig biszexek ha jól emlékszem. Mondjuk utóbbiakba már bele lehetne kötni, mert több a nő mint a férfi. (Láttam valahol meg is tették azok, akik férfi-férfit akarnának.)

Néhányan felrótták, hogy miért egy románc nő közül lehet választani. Lehet azért is, mert ha kettőt tesznek be, akkor a 4 "kötelező" variáció miatt be kéne tenni még +3-at, az meg már tényleg sok munka. Pedig ez nem dating sim, de tippre félnek már tőle, hogy beléjük kötnek. Ja, és akkor még elvileg előjöhetnek egyesek, hogy de a transz neműek, meg stb.-k nincsenek kiszolgálva. :)

[ Szerkesztve ]


nuke7
(veterán)
Blog

1, azaz egyetlen románc lehetőség van a játékban?! WTF?!
Azért ezen még a witcherek is bőven túltettek, nemár... :( :((


Micsurin
(veterán)
Blog

A Witcher az megint mást azért, Geraltról illik tudni, hogy a Yenneferes időszakok közt mindkettejüknek voltak érdekes kalandjaik. Ott egyedül a Triss szál volt felesleges és a lore szempontjából unortodox de nem bánom, még a könyvekhez mérten is szimpibb lett a kis vörös.:D


nuke7
(veterán)
Blog

jó, de azért én azt mondom, hogy azért az a választási lehetőség, hogy:
- kér vacsorát?
- miből lehet választani?
- igen vagy nem

szóval... azért legalább egy értelmes választási lehetőség lehetne a játékban :(((

Hogy kell átírni az ini-t hogy legyen akkor másik lehetőség is..? :U :DDD


nuke7
(veterán)
Blog

nekem amúgy egy 1080-al, RTX nélkül is teljesen jól néz ki a játék :K


icemad
(veterán)
Blog

Hol vettek belőle 13 milliót? Steamen kb 1 millió eladott példány van. Annak a 3/4-ed része már nem játszik vele. Hogy jött össze a másik 12 millió?


nuke7
(veterán)
Blog

azokból, amiket nem refundoltak - pl. ki volt hangsúlyozva, hogy GOG-on érdemes megvenni :K ;) (nem is értem aki steam-en veszi, az miért csinálja...) (plusz ugye ott a többi platform is, pl. Epic :U )

[ Szerkesztve ]


icemad
(veterán)
Blog

Oké, csak a steam a legismertebb platform. Lehetséges az, hogy a gog-on, stadian és epic-en együttvéve többet adtak el, mint steamen?


nuke7
(veterán)
Blog

ezekszerint biztos - plusz ugye a konzolok...


hunluki
(senior tag)

Én speckó gogon vettem, de szerintem sokan tesznek így mert mostanság bármiféle DRM mechanizmus rohadt sokat ront egy játék teljesítményén. Na meg refund se mindegy.
És ahogy nuke7 is írta, konzolokon is rakat eladás van, ismerősi körben pl 4-en vettek, ebből 2-en ps4 pro-ra (és nem refundoltak, nekik bejött így is), illetve ketten series x-re.


ddekany
(veterán)

Egyébként Steam esetén az tényleg még ma is számít teljesítményben? Mert akkor nem értem, minek vergődnek olyan szintű DRM-el. A virág boltan úgy is ott van a tört verzió pillanatok alatt, az ellen soha semmilyen védelem nem volt elég. Az ellen meg, hogy átlag felhasználó ne trükközzön, elég egészen egyszerű védelem is.


CPT.Pirk
(Jómunkásember)
Blog

Csak a review-ra kiküldött teszt kiadásokban volt DRM, hogy az újságíróktól ne szivárogjon ki a játék idő előtt.


beyruth82
(addikt)

Én i310100F+Asus gtx 1650Super+ 16 gb 3000mhz-ram játszom egyenlőre medium beállításon mertem csak de azt simán viszi.Kezdő pc-s gamerként az én szemem nem lát különbséget 70 és 50 fps között de az akadást,laggolást, tearing effektet azért észre venném.Ilyeneket az én konfigomon nem tapasztalok.Magyar nyelvű felirattal nagyon élvezem a játékot, ha angol lenne akkor nehezebb dolgom lenne az esti gimis angol tudásommal de így nagyon élvezhető. Láttam a videót a gta és a cyberpunk npc-je közötti összehasonlításról,hát nagyon gáz a cyberpunké, de ennek ellenére nekem nagyon tetszik a játék eddig a történetközpontúság és a grafika miatt is.Szerintetek az én konfigommal megpróbálhatnám a high beállítást vagy ne kísérletezgessek ha a mediumon tökéletes akkor ne variáljak?


hunluki
(senior tag)

Őszintén szólva nem tudom, anno voltak hírek hogy denuvos játékok sokkal szarabbul mentek és tekintve hogy elég régi gépem van, ha tehetem akkor gogon veszek játékokat hogy a lehető legkevesebb bukóm legyen teljesítményen.


Rasnac
(aktív tag)
Blog

Nem bántásból vagy ilyesmi, de egyszerűbb ha felcsapsz egy gamestart, az origo "gamer szakemberei" nálam már túl sokszor rúgták el a pöttyöst.

A botrányt most tetőzi, hogy a bloomergen megjelent egy cikk ami állítólag nagyon komoly belsős infókat tudott meg az író.
Majd jött twitteren a válasz és nekem gyanús az hogy ez már átcsapott egy olyan boszorkányüldözésbe, ami már káros. Káros, nem csak a cdrp nek, de az egész gamer közösségnek egyaránt.
Abba kéne hagyni mostmár a hibák keresését, vajon hol baszták el... Stb... Elbaszták, nem azt adták nem olyan minőségbe... Lépjünk már tovább...
Mindenki tudja az egyszerű tényt, a játék jó, demó létére, de teli van hibával demó létére. Majd kikupálják a bugokat,és remélhetőleg ebben az évben tényleg megjelenik normális minőségbe.

Viszont én azalatt a közel 50+óra alatt jól szorakoztam és élveztem a vele töltött időt,igy nekem nincs panaszom a játékra. Mert bőven elvoltam vele. :R


Vesa
(addikt)

A vicc az, hogy PC-n gyakorlatilag teljesen jó a játék. Ami itt megy, az már semmi másról nem szól, mint a beteg világ, beteg embereinek, beteg reakcióiról. Túl sok a feszültség bennük, és mint az oviban amikor Pistike rosszat csinál, azonnal rárobban a fél kiscsoport, mert végre nem őket ütik, hanem ők üthetnek valaki mást. Gyerekes az egész hisztéria úgy ahogy van. Visszafizették a pénzt mindenkinek, aki kérte (amit kb. egyetlen másik, ennél jóval botrányosabb játéknál nem tettek meg), innentől nem értem a problémát. Akinek nem tetszett, visszakérte és túl van tárgyalva.

[ Szerkesztve ]


RR89
(addikt)

Teljesen jó :DDD ez jó!

Jóval kevesebb a bug, mint konzolon (így is elég sok), de az egész egy alfa verzió kontentet tekintve... és mondom még egyszer, a kontent a baj, nem a bugok, mert az PC-n tényleg nem vészesen sok, csak simán sok.

Az hogy mégis élvezhető a 80% kihagyott kontent ellenére, az azért van gondolom, mert még volt pár ember abból a csapatból aki a w3 kreatív vonalát alkotta. Van benne pár "flashes of brilliance".

De az igaz hogy ilyen perek után már azok se fognak ott maradni, ha ott is maradnak, az ott lévő hangulat gátat szab a kreativitásnak.
úgyhogy én már elkönyveltem, hogy a CDPR-nek reszeltek, legalábbis annak akit a W3 által ismertünk meg.

[link] overpromise, sell, underdeliver Cyberpunk 2077
nagyon jó összefoglaló, ha valakinek van 41 perce rá.

[ Szerkesztve ]


Vesa
(addikt)

"Gyerekes az egész hisztéria úgy ahogy van. Visszafizették a pénzt mindenkinek, aki kérte (amit kb. egyetlen másik, ennél jóval botrányosabb játéknál sem tettek meg), innentől nem értem a problémát. Akinek nem tetszett, visszakérte és túl van tárgyalva."

[ Szerkesztve ]


RR89
(addikt)

Nem is erről van szó, hanem azó hamis ígéretekről, "next gen open world experience", "endless possibilities" "in NC you can be anyone you want" "every decision matters" amik hazugságok voltak. Persze visszaadják a pénzt, de a csalódást nem tudja feledtetni.

Én is arra vártam, hogy 5 évvel a W3 után, ugyanattól a csapattól, de több emberrel, nagyobb pénzből legalább olyan jó lesz mint a W3, ehhez képest meg se közelíti.
Ez van ha a vezetés és a tulajdonosok úgy döntenek a marketing az isten..

[ Szerkesztve ]


Ciccuka
(addikt)
Blog

Visszafizették a pénzt mindenkinek
Erről hol van hiteles infó?

Én valahol pont azt olvastam korábban, hogy valakinek mekkora herce-hurcába került az egész. Nem csak Steam és Gog létezik ám.


Rasnac
(aktív tag)
Blog

Sziasztok

[Amit még hetekkel ezelőtt ígértem ]

Sorry srácok, elhuzodott a jováhagyása ennek a kis szösszenetnek ;) enjoy :R


nuke7
(veterán)
Blog

lassan azt hiszem, hogy fizetett trollok vannak, csak nem értem, hogy ezt nekik miért jó... :F


thomeef
(őstag)

Üdv, én is végeztem a játékkal nemrég. Nem rossz, el játszadoztam vele, de nekem 20k-t nem ért meg. Legalábbis álleejtő aspektusa nem volt részemről. A fő sztorit már annyira untam a végére, hogy szurkoltam hogy legyen vége :DDD. A mellék küldik sokkal jobban tetsztettek. Összességében ajánlom a gamet kipróbálásra bárkinek akit kicsit is érdekel, viszont korszakalkotó dolgokat ne várjatok tőle. Teljes áron szerintem nem éri meg. Bár aki eddig nem vette meg teljes áron, az gondolom már nem is fogja.


tegbashar
(tag)

Szokásos Origós iromány: nulla belbecs, látványos fikázás. Máshoz nem értenek.


beyruth82
(addikt)

De. Miért ne? Van aki megvárja, hogy beessen az ára 10 ezer alá és akkor veszi meg a játékok többségét.20 ezer sok szerintem is de 8-10 ezerért egy jobb játék ami esetenként mondjuk 100 órás szórakozást nyújt már nem is olyan drága.

üzenetek