Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Rasnac
(aktív tag)
Blog

Az elmúlt években jöttek jó játékok, de egyik esetén sem volt lehetőségem 4 szinte teljes egybefüggő napot megjelenéskor játszani, itt ez szerencsére megadatott, így durván 40 órát beletudtam csempészni, ami bitang nagy dolognak számít tekintve, hogy jó ha havonta egyszer leülök bármivel is játszani.
Viszont kíváncsi voltam, és számomra amit adott a játék az több volt annál mint amit a rengeteg lehúzó "kritikus" mondott.
Sokan kritizálják a mellék küldetéseket, és azt mondják a witcher 3hoz fel se ér... Khm azért már az olyan mellék küldetések, mint a Panam, Judy, River, Rogue karakterei adnak, szerintem bőven eléggé átgondoltak, kidolgozottak és érdekesek.
A karakterek pedig jók, remek az animáció a voice acting, és ezért megvolt a waho faktor. Oké ezek mellékküldik kb 10-15 órát adnak a játékba, de basszus ezek "csak" mellék küldetések, amik több mint a mostani legtöbb AAA fősztori ideje....
Azt meg ugye megse kell említeni, hogy az endinget is befolyásolják... Durván.

Szóval, valahogy nem tudom, olyan a játék, mint Béta fázisú open world game, mégis a történet szempontjából meg nagyon is jól kidolgozott.
Remélem hogy még érkezik egy jó nagy update amiben mindent helyre tesznek úgy ahogy azt eltervezték. Mert kár lenne, így hagyni a játékot. Így is egy jó játék, de lehetne sokkal jobb is.
Minden a CDRP-n múlik, és azon vajon mennyire vágja őket földhöz a mostani botrány session.

üzenetek