Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


stewe2
(tag)
Blog

Köszönöm a bemutatót. Talán a tiéd sikerült a leg objektívabbra. Tettszett, hogy nem hatásvadász, a HYPE vonatot jól kihasználó írás. A játékkal talán sohasem fogok játszani, abszolút nem az én világom, viszont a CDPR munkásságát maximálisan támogatom. Amit a Witcher témában megvalósítottak (gémek+new lore+könyvek kadása+filmek inspirálása), az mesteri.

A CP 2077 néhány hónapon belül, de a legkésőbb a GOTY (lsd.: Witcher 3) változat megjelenésekor a játékipar mérföldköve lesz, ebben biztos vagyok. Aki a premier napjára egy fullos változatot várt, az sztem hazudott magának. Aki a kialakult helyzetet nem tudta türelemmel feldolgozni, (nézzük csak az első hét javításait) az nem CDPR rajongó. Aki ezek mellett vállalhatatlan módon fröcsögte tele a médiát (a nézettség miatt), az meg csak szimplán sz@rházi.

Az egyetlen hiba a last gen konzolverziók voltak. A gépigény sem horror, egyrészt, mert van option menü, másrészt meg nézzük meg mit is nyújt vizuálisan. Akik meg a játékmenetet firkálják, nekik egyszerűen nem való ez a játék.

Thx stewe :)

üzenetek

Hirdetés