Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Alpi.
(addikt)
Blog

Nem ismerem szinte semennyire azt a világot, amit láttam, pár Ps4-es teszt, az alá is támasztja, hogy nem volt boldog a tulaj ! Ott nem "gödrök" vannak 20 fps alatt, hanem részek a játékból... Ott azért már nincs, ami megmenthetné az élményt, az valóban nincs rendben. Ps4 pro-n már azzal a +10-el akár sztem pont a fentebb taglalt gyönyörű frame time-ok miatt (a konzolokon is így ment a videokon, amit láttam) már szinte láthatatlan a dolog.
Ez mondjuk tényleg elég hihetetlen story ! Mert az, hogy nem mindenkinek megy a pc konfigján valami jól, az evidens. A nagy számok törvénye alapján, az élet produkálni fogja azokat az egybe eséseket, amik bármilyen tesztelés során sem jöttek ki. Méghozzá kifejezetten nagy számban és lendülettel szokta ! :DDD
De basszus... Ha vannak állandó dolgok a világban, hát egy konzol hw-es képessége az... Nem igazán értem, hogy ment ez át mindenen és jutott oda, ahol van, de nem is igen foglalkoztam soha ezzel az oldallal, most is csupán a dolog, számomra kicsit érthetetlen és bizarr mivolta miatt nézetett meg velem pár ilyen irányú videot.
PC-sek is sírnak azért rendesen ! Mondjuk, miért nem ?! :DDD
Ott viszont vannak fenntartásaim, a saját tapasztalataimon alapulva.

üzenetek

Hirdetés