Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


hunluki
(senior tag)

Elsőként: Jó cikk/kritika/bemutató, gratu :)

Nekem életem első előrendelése volt és nem bántam meg, kb 40. órát pakolom bele és fő szálat alig vittem előre, rámegyek az összes mellékes dologra, craftolgatok, hackelgetek, csinálgatom a minieventeket, lófrálok a városban és imádom minden percét.

Az elmúlt 10 évben a CP az azon ritka játékok egyike ami hozta a "b@sszameg rámhajnalodott" életérzést amiből nagyon kevés volt, god of war, witcher 3, illetve cities skylines tudott idáig felérni.
DE:
Ez egy félkész játék. Beharangozott fícsörök jelentős százaléka hiányzik. Pl korrupt zsaruk,vagy nincs meg még az az alap skyrim féle minden egyes NPC követhető és fekszik/alszik/végzi a dolgát rota, pedig ez manapság már elvárható lenne, főleg ha úgy harangozzuk be hogy az évtized/század/ezred RPG-je.
Teleportáló rendőrök szintén viccesek, illetve ha lősz egyet és nézed ahogy egyszerre száll ki az összes NPC majd fut el mintha szalagon húznák is mókásan hat.

Jelen formában ez egy középszerű akciójáték tele buggal, viszont nálam arra tökéletes hogy az összes shardot átolvasva memorizáljam night city-t és később amikor már a fejlesztők is azt mondják hogy NA MOST VAN KÉSZ, akkor lehet majd nekimenni igazából. Addigra már rendesen lesz optimalizálva (bár jelenlegi középszar PC-men is tök jól fut), bugokból is elenyésző marad, illetve a modderek is rávetődnek majd, na meg persze multiban is lehet majd zúzni.

Szóval szerintem per pill csak a rajongóknak éri meg, viszont nekik nagyon. Később pedig ha kikupálták akkor majd GOTY kiadást lehet bátran ajánlani mindenkinek mert koncepicó szinten ez egy mestermű, csak rohadtul félkész.

üzenetek