[Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


frescho
(addikt)
Blog

Ezen ne múljon, ha nincs hol ásnod fel tudok ajánlani egy kis parcellát. Mindenki jól jár, mert vetni kellene pár dolgot és nincs kedvem ásni a hétvégén. :)


opr
(veterán)

Ugyan, a beton alatt van fold, nem? :D

Amugy olyan jo oreg legenyanyas logikaval meg megoldhato a dolog asassal is, siman. :DDD

[ Szerkesztve ]


qnadam
(veterán)

áh, ott meg már eleve van, minek ásni?


frescho
(addikt)
Blog

Attól lesz kert, most még csak udvar.


virkir
(veterán)

Ugyan, a beton alatt van fold, nem?
De. Meg 7 szomszéd is ami némileg gátolja a házi konyhakert kialakítását.


hcl
(félisten)
Blog

7 szomszédot eltettél láb alól? ;]


Cs1csó
(félisten)

Hogy jutott el valaki így VETERÁN rangig?!?


Alusky
(aktív tag)
Blog

Én meg tavaly simát akartam igaz az Bramac volt, de csak gyalult maradt a raktárban... Elhoztam 40-et, mert kellett.


opr
(veterán)

Kicsit nagyobb sirt kell asni, hat most na. Komolyan, mindenen fenn kell akadni... ;]


cidalain
(veterán)

Megvette Vaterán :))
Enyim is onnan van. Ha megadod az email címedet küldöm GLS pontra.

[ Szerkesztve ]


virkir
(veterán)

Néha rezgett a léc :D
De értitek csak nem szeretitek... ugye... nahát...


hcl
(félisten)
Blog

A szomszédokat? Nem, sokszor nem is értem őket :D


KROK640
(veterán)
Blog

Azért ezeket éjjel-nappal, "kísérgetni" szerintem sokkal drágább lenne mint bezárva tartani.

Nyilván egy automata mondogatja be ami nem tudja a késést.

Igen, Debrecennek ilyen buszvégje van, de még 2000 előtt felmerült Debrecenben, hogy a vasútállomás helyszínére behozzák a buszvéget, és a villamos végállomás is ott van létrehozva egy nagy közlekedési csomópontot. 2000-ben már úgy beszéltek róla, mint ami holnap elkezdődik, és 2002-3ra lett volna kész. Többszörös halasztás után, 2020-ban kellett volna átadni ...  na most 2024-ben ott tartunk, hogy a legutóbbi (asszem) 5 milliárdért készült terveket is kidobták. és még egy kapavágás sem történt. 
Ami egyelőre történt, az az, hogy a tervek jelentős egyszerűsítésen (olcsósításon) estek át. 
Debrecenben a korai tervek szerint a vasútállomás mellett a föld alatt lett volna a távolsági buszvég, mellette alagútban a 4-es ment volna, a felszínen a villamos és helyi buszok (egy részének) végállomása, no meg maga a pályaudvar --- na ebből tartunk már ott, hogy a fixen telepített 4-es főút és a vasút állomás közötti felszínre hogy kéne beszuszakolni úgy a távolsági buszvéget, hogy a villamos megállót se üsse ki, és ne legyen sokkal kisebb mint a jelenlegi, amit már a '90-es években kinőtt a város).
Egyébként a kinőtt buszvégünk mókás, mert a különleges főépületen kívül amúgy egy egy kis buszmegállót eltekintve az egész nyílt színen van és esőzésekkor és nagy napsütésekkor kicsit sem vicces helyzeteket teremt. De különösen nagy esőzésekkor, amikor a buszvég területén az út nemes egyszerűséggel folyóvá duzzad az elégtelen (semmilyen) vízelvezés miatt.
Ráadásul azzal, hogy a buszok "körbe mennek" olyan brutális dugók tudnak kialakulni, hogy pl a 12-esről a mondjuk 14:30kor induló busz 14:45-kor még simán a buszvég területén van, holott ennyi idő alatt már Szoboszló alatt kéne járjon.


KROK640
(veterán)
Blog

Ezzel nincs gond, amíg egy újépítésű házról van szó, és 2-3 évig van így. Nekem is volt ügyfelem akinek félkész házba kellett beköltözni (mégis tudott fizetni ha kellett), de pár év alatt kialakult.
A másik ez a nagyi bútoros cucc, nyilván ott a szegénység is belejátszik, ósdi és nem menő, de végülis ha elél vele, akkor jó. Nekem is vannak 100 éves bútoraim (harmonikusan beillesztve a többi közé)

Kreosanék : Ez borzalom, nem tudom mit bhaszott a kamerával de 1 percen belül a szemem is fájt meg a gyomrom is kavargott.A fura bajuszú kopasz csávó megolyan szinten irritáló, hogy már csak azért se nézném az egészet. Azt viszont láttam, hogy romhalmazokban tengetik a napjaikat. Bár úgy 20 éve nyugat EU-ban is divat, hogy a nyers téglafalat bevakolás helyett csak lefestik. Nekem sosem tetszett, mint ahogy a manapság nagy tiszteletnek örvendő "romkocsmák" is amik nekem szimplán csak lepukkantnak és igénytelennek tűnnek. Dealelnék velük simán, ha az árszabás is olyan lenne, de pont ezek a legdrágábbak.


opr
(veterán)

Na, a romkocsma... Soha nem ertettem. Kicsi, retek, fos minosegu, igenytelen hely, de legalabb annyiba kerul, mintha egy 5*-os szallodaban koktelozgatnal. Mindenbol a letezo legszarabb van benne osszekombinalva, erre a nep rajong erte meg imadja. Ha megdoglok se ertem. De ha az kell a nepnek, hogy le legyen huzva... ¯\_(ツ)_/¯


hcl
(félisten)
Blog

Vannak már elég jó módszerek erre, csak szándék kérdése.

"Nyilván egy automata mondogatja be ami nem tudja a késést."
Ehhez képest a menetrendek.hu -n évek óta követhető realtime egy csomó járat :D

@opr : Nemtom, én sok romkocsmát szerettem, bár azokban általában nem volt összetévesztve a romkocsma az igénytelenséggel :D Tehát volt takarítva, meg romnak volt kialakítva, nem egy romos épületbe beraktak egy pultot :D

[ Szerkesztve ]


KROK640
(veterán)
Blog

Ha mindezt a munkahelyedre viszik, és a fizetett munkaidődben lévő szabadidődben oldod meg, akkor még úgy ahogy rendben van sör-csoki kombóért. Ha nem így van, akkor üdv a falubelieim között. (ha elhozza akkor már úgy gondolja, hogy fizetni nem kell, mert az volt, hogy elhozta)


Alusky
(aktív tag)
Blog

Széles látószögű mód be van kapcsolva, vannak ennél durvábbak is belőle. Nekem nem szokott bajom lenni tőle, de én a VR-t meg a hajózást is kényelmesen viszem.
A műbajszos kopi az Anton (múltkor még szőke raszta volt amúgy), ukrán youtuberek de már vagy ezer évesek. Ő az újgazdag srác a csapatban aki pénzeli az egészet (mivel a Google nem fizet, csak külsősök), ennek megfelelően az elviselhetetlen stílusa is adott, meg a sok kamu ami a videóban van mind hozzá köthető. A többiek normálisak, már aki maradt, mert páran kiléptek közben.
Ha ő irritáló akkor Supersust meg az Elvtársat ne nézd meg, mert az valami borzalom amit azok csinálnak. Azt a négy videót tudtam megnézni csak amit Magyarországon forgattak meg amit együtt a két csapat, de már ott legszívesebben rádöntöttem volna valami 5 tonnás radioaktív bunkerajtót arra a törpe faszra meg a haverjára. :W Nem is tudom, hogy magyar youtuberből van-e ennyire irritáló.

Buszmegállók nálunk fából vannak körbeburkolva, oda legalább 10-15-en beférnek és nem veri be az eső.

Romkocsma itt rendben van, szimplán csak kurva drága, mint minden felszopkodott, agyonhájpolt f#szság.

[ Szerkesztve ]


BiP
(nagyúr)

van-e ennyire irritáló
Akkor miért kínzod magad ilyenekkel?
Nekem lövésem sincs, kik ezek a fszok, akikről beszéltek, és nagyon jól van ez így :)

üzenetek