[Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


TaaT
(veterán)
Blog

Tényleg ha már stock photo, nekik az AI előretörése azért egy kicsit fájni fog szerintem. :)


frescho
(addikt)
Blog

Sőt, legyen az első két szakma ingyen

Már most is az. Elvileg. Csak éppen

Ma már Magyarországon az állam mindenki számára ingyenesen biztosítja két szakma és egy szakképesítés megszerzését. Az első szakma esetében a szakmai bizonyítvány megszerzéséig, a második szakma esetében három tanéven keresztül, illetve szakképesítés esetében az első képesítő vizsga befejezéséig.
Fontos azonban kiemelni, hogy az ingyenes szakmatanulás abban az esetben lehetséges, ha azt szakképző iskolában folyó szakképzés keretében tesszük.

A gyakorlatban nappali tagozatos a képzés vagy olyan órarendben van, hogy munka mellett lehetetlenség beütemezni. Ráadásul 2 évet kellene kibekkelni.


koby11h
(aktív tag)

Az biztos, egyre jobban, ahogy fejlődik és tökéletesedik a képgenerálás... Ráadásul elkerülhető vele az ismétlődés, könnyebb belevinni valami cégre vagy egyénire jellemző dolgot.


Pikari
(addikt)

Igen, nekem is az a fájdalmam, hogy a gyakorlatban nem nagyon kivitelezhető, hogy az ember bejárjon rá. Az egyik barátnőm talált most valamit, ami szimpatikus volt neki, jelentkezett is rá, 500k-ba fog neki kerülni a másfél éves tanfolyam.


Cs1csó
(félisten)

Tehát másfél évig nincs kvázi jövedelme (kivéve ha olyan munkát tud vállalni ami nem ütközik a nappali iskolarenddel) és még 500k tandíj is van.


Pikari
(addikt)

Dolgozik heti 6 napot, gyárban. Az összes megtakarítását a tanfolyam díjára fogja költeni, a szabadnapján pedig várja a tanfolyam. És ez van.


TaaT
(veterán)
Blog

Nálam mondjuk az AI generált videók azok, amik áll leeső reakciót váltottak ki. Nem tudom hogy jó lesz-e ez az AI térnyerés, vagy rossz. De nagyon kíváncsi vagyok. :)

James Cameron bejelentette hogy vár és figyel, egy új terminator filmhez gyűjti az ihletet. :))


Pikari
(addikt)

Ismerősöm legújabb összeesküvéselmélete, hogy a koronavírus miatti pánikkeltés, és a koronavírussal kapcsolatos álhírek valójában az AI által kivitelezett, emberiség ellen irányuló támadás volt.


BiP
(nagyúr)

Akinek most nincs pénze 60 milliós házra, annak akkor sem volt 15 milliósra. Valóban undorító amit a házárakkal műveltek, de ez a végeredményen túl sokat nem változtatott, sehogy se lett volna ház.
Van egy réteg, aki anno meg tudta venni, ma már nem tudná megvenni. A lakás/házárak meg 3-4xeződtek, a fizu meg nem. Pl. Ma én se tudnám megvenni a házamat.
Nyilván, akinek régen se volt, ma mégúgysincs. De rosszabbak az arányok, az tuti.


TESCO-Zsömle
(félisten)
Blog

A halottak pedig tettettik az egészet, nem is úgy volt. :(((


TaaT
(veterán)
Blog

Nekem is volt konteós kollégám, amikor bejelentették a munkahelyemen hogy kötelező lesz az oltás, az elsők között olttatta be magát. :)

De van olyan kollégám aki szentűl meg van győződve a jégkár mentesítő rendszer és az aszály közötti összefüggésről. Mondjuk amikor megmondtam neki hogy ezzel nálam az alusapkások és laposföld hívők közé került akkor csúnyán nézett rám.

[ Szerkesztve ]


myckey
(veterán)
Blog

Idegenek, márpedig léteznek ...
Van róla doku !


szebe
(őstag)

Hízelgő az 5.2/10-es imdb score, sokkal rosszabbra emlékeztem ;]


myckey
(veterán)
Blog

milyen ájemdíbí ? ofisöl nasa top szíkret, csak már nem klassz az anyag...
ájemdíbí, jó vicc !

aztán majd pislogtok mikor a szép frissen hitelből vásárolt ingatlanotokban, megtámad egy holdpók. szrk: izé, múnszpájdörmen

[ Szerkesztve ]


hcl
(félisten)
Blog

Ja, rendszeresen felcsöngetnek, azt' nem ismerem őket! :D


qnadam
(veterán)

közismert tény, hogy holdraszállás csak egy megrendezett dolog volt. viszont Stanley Kubrick rendezte, aki híresen maximalista, és ragaszkodott az eredeti helyszínhez...


myckey
(veterán)
Blog

az csak az adóbehajtó, közös képviselő, főbérlő és egyéb kormányzati szerv operációs csoportja lesz...plusz jehova tanúi !
én nem az elbagatellizálható dolgokról beszélek, hanem a valós fenyegetésről ! :K

qnadam
Ilyen elcsépelt dolgokkal inkább ne is gyere, valami újat, merőben mást várnék...miután én ilyen klasszifájt anyagokat osztok meg veletek.

[ Szerkesztve ]


qnadam
(veterán)

nem tudom nem észrevenni, hogy kitettél ide egy pókot 50% lábbal, 62,5% szemmel és még az ilyen szerény mennyiségű szemhez se elég szemöldökkel.


myckey
(veterán)
Blog

a számokhoz nem értek, de elhiszem, ellenben azóta Kubrick sem forgat a holdon...mondanám hogy kérdőre lehetne vonni, de nem hajlandó nyilatkozni.


hcl
(félisten)
Blog

Ezek mind valósak! :D

üzenetek