[Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


Alusky
(aktív tag)
Blog

Tehát nem Kingstone.


qnadam
(veterán)

se nem westend digitál


cidalain
(veterán)

Látom végre bemutatták, az új Seagate X20 teló lesz ez, a vadiúj EX OS android rendszerrel, 20 TB ram... Mi kell még? Kár hogy nem tudjuk a kijelzőméretet.
Remélem jó áron lesz, akkor cserélem is egyből az iFpone x30 max promat, mert az elég ergya képeket csinál.

[ Szerkesztve ]


Alusky
(aktív tag)
Blog

Sparban a mérlegeknél amikor kérdi milyen zacskóba raktam ott azt azért kérdezi mert az fizetős pluszban? És nézi azt egyáltalán valaki? Mert én direkt a semmire nyomtam és elfogadta, meg a kasszánál is. A farkamat fogok még én a zacskóért is fizetni, mikor én méregetem meg címkézem kapják már be, hippi hollandok. A nagy XL narancs meg nem is volt a narancsos almenüben, vissza kellett mennem megnézni a kódját. Vajon melyik kategóriában lehetett, ha nem a narancsfélékben b+.

Azon felröhögtem, hogy az önkiszolgálónál sor volt, a kasszánál meg üres és a két csaj (a kasszás meg az önkiszolgáló segítős) beszélgetett egymással, tehát előtte sem nagyon ment senki a szalaghoz inkább vártak az önkiszolgálóra hogy ürüljön. Ennyire gyökerek az emberek, hogy állnak a sorban ahelyett odamennének..., édes istenem... Mint amikor nyit az Aldilidl kassza és képesek átrohanni a másikhoz olyan emberek is akik fél perc múlva már pakolhatnának, mert még mindig nem jöttek rá hogy a kasszanyitás után még lesz legalább két perc mire a kasszás odaér, mert amikor kinyitják a kasszát a fülesen dumálva egymással ő még csak akkor rakja le a kezéből a konzervet és megy oda előre a kasszába beülni.

[ Szerkesztve ]


hcl
(félisten)
Blog

Igen, a lebomlós fehér zacsijuk fizetős. Mondjuk nem tegnap óta.
Amúgy szerintem áruháza válogatja, hogy melyikben kukacosak.

"Ennyire gyökerek az emberek, hogy állnak a sorban ahelyett odamennének..."
Én majd akkor megyek a kasszás helyett dolgozni, ha lesz kedvezmény :D


szebe
(őstag)

Fizetős, de a mérlegnél azért kérdezi, mert akkor úgy mér.
Ha önkiszolgálózol, akkor megkérdezi mégegszer, mert akkor meg ráteszi az árát.

Kasszanyitás:
Na igen, ha sokadik vagyok a sorban, se rohanok át, mert előlem úgyis kilépnek páran, azzal inkább előrébb vagyok, mintha verekednék az új sorban a helyekért.

[ Szerkesztve ]


Alusky
(aktív tag)
Blog

Akkor rátették az árat mindenképp, mert a csajhoz mentem. Hát nagyon nagy súlya lehet annak a zacskónak, az 1g-os mérleg tudja egyáltalán mérni? :DDD
Ennyi erővel a narancsok tetején a kis zöld bigyulát is ki kellene kaparnom és úgy mérnem. :DD
A pékárus részen viszont a sima papír és műanyag zacskók vannak... Nekem amúgy bejönnek ezek a környivédős zacskók, finomabb a tapintása meg nem zörög annyira. Pénzt kérni érte pofátlanság, építse be a termék árába.

Egy éve nem voltam Sparban, de lehet másfél, gondolom ebből kiderült. Drága is, nincs benne semmi plusz érdekes termék és még bent is van a városban.


hcl
(félisten)
Blog

"Pénzt kérni érte pofátlanság, építse be a termék árába."
Akkor nem kért érte pénzt? :DDD

Amúgy több mint egy éve fizetős a biológiailag lebomló zacsek :D


homerhamm
(addikt)

Aha... :)

[ Szerkesztve ]


Alusky
(aktív tag)
Blog

A módszerrel van a probléma, 20 Ft-okat elkérni egy rohadt zacskóért a zsidulás legzsidulásabbika. Ez pont olyan, mint elkérni az 500 Ft-ot az utánvétre akkor is ha 500000-ért vásárolsz, a 3000 Ft-os szállítási költséget meg elengedik már 10000 Ft felett. Édes istenem.... :W
Amúgy van külön adója is a csomagolóanyagoknak, a Spar nyilván tetemesen többet fizet erre, nekem csak évi 4600 a Nav felé. :DD
Az meg, hogy a környezetbarát csomagolás a fizetős, nem pedig fordítva, az megint csak a hitelességét mutatja az egész zöldségnek...


TESCO-Zsömle
(félisten)
Blog

Folyadékot ne nagyon vegyél jövőre... Betétdíj lesz mindenen és nem biztos, hogy utána vissza tudod adni a motyót...


hcl
(félisten)
Blog

Fel se merüljön, hogy van valami értelme
(Fizetős volt a műanyag zacsi is már jó rég.)

[ Szerkesztve ]


qnadam
(veterán)

ha azt a környezetbarát megoldást választod, hogy hozol saját zacskót, amit többször használsz, akkor nem kell kifizetni ezt a hatalmas összeget. ha bele lenne építve az árba, akkor mindenképp ki kellene fizetned. nem olyan bonyolult.


5teve
(senior tag)
Blog

Írásmód alapján valami skandináv nyelv.
Ha dallamosabb lenne akkor akár finnek is elfogadnám. [link]

itt pedig az újabb verzsön :D

[ Szerkesztve ]


homerhamm
(addikt)

Az utolsó sor szerintem holland.


Alusky
(aktív tag)
Blog

Már most is van, kidobtam őket ugyanúgy.


homerhamm
(addikt)


Cs1csó
(félisten)

Tippre két dolog:
1. mindig ótvar,retkes,zsíros stb. kézzel fogdossa és csodálkozik, hogy ragad.

2. a gumírozás kezd "elengedni" "mállani" stb. és ez zavaró

Egyszerű a megoldás: venni kell egy újat, és arra vigyázni. Nekem igaz egy PC-hez való Logitech F310 van de mivel TISZTA kézzel fogdosom és nincs extrém tenyér izzadásom ilyen gondom sosem volt.


cidalain
(veterán)

Helyi aldiban is már csak 15 forintos zacsi van a zöldséges részen, pékárunál meg papír. A papírt utálom, mert ha beleteszek 15 zsemlét akkor kiszakad, nem lehet bekötni a végét és kiborul. Eddig egy zaccsiba tettem, most 3 papírba (amiben ugyanúgy van egy átlátszó zacsi betét, hogy a kasszás lássa mi van benne.
Zöldségesnél szokott lenni mindkét zacsi, de múltkor már csak fizetős volt, így előre nem is tudtam felkészülni, higy viszek magammal. Hát bakker hoztam a pékárustól free papírt, abba szedtem a krumplit, paprikát, paradicsomot.

Ha meg is veszem a 15 ft-os zacsit, azt hogyan hasznosítom újra úgy, hogy újrahasználatkor ne fizessek újra érte? Majd bizonygatnom kell a kasszásnal hogy bocs ezt két hete vettem, most ne üsd be?

Én ezeket a zacsikat szemetesnek szoktam újrahasználni, 1-2 napi cucc belefér, szemetesnek nem is veszek külön kukás zsákot. Ki is bactam a nagy kukát, vettem egy kicsi 15-20 litereset.


Cs1csó
(félisten)

A LIDL-ben még van mindenféle zsacsi de ha pl. a kicsit kevésnek találod akkor simán veszel el az 1kg-os magad szeletelte kenyér elpakolására kitett zacsiból és abba teszed amit akarsz. Az előnye, hogy tényleg nagy - vagy inkább hosszú - és átlátszó ezért akár több mindent is egybe rakhatsz a pénztáros jobban átlátja.

üzenetek