Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


[Prolixus]
(PH! addikt)

Nem hangzik rosszul. Régóta megvan a játék, de azt sem tudtam eddig hogy eszik vagy isszák igazából. Mindenképpen ránézek majd, köszi az írást! :R


Erunosta
(kvázi-tag)
Blog

Köszönöm! Örülök, hogy tetszett és kedvet adott. :))


VinoRosso
(PH! addikt)
Blog

Megnéztem pár videót, nem tűnik rossznak csak a zombik nem kellenének bele. Majd ha lesz időm lehet teszek vele egy próbát köszönöm.


Kisszabó
(kvázi-tag)

Nagyon tetszett az ismertető - szinte kedvet kaptam a játékhoz, pedig nem az én műfajom!
Köszönjük! A sorok közül ki lehet érezni az élvezetet, és így nekem még jobban tetszett az amúgy is szórakoztató írás!
Szerintem több ilyen ismertetőt kellene írnod - ha elsőre ilyen jó lett!

Ez a Gunár gyerek elég paraszt-lengősnek néz ki, az ingyenes demóban kipróbálom, hogy megérte-e a dokinak a bele fektetett ideje?!

A csajt is "kipróbálnám", de hát ha pisztollyal alszik, akkor azért meggondolandó - mert ugye mi van akkor, ha Janei fegyvere előbb sül el, mint az enyém...?!

Kay-la csak az íjai miatt lenne vonzó, de ha bárki vehet fel, akkor őt hagyjuk csak hibernálva - nehogy valami bajt okozzon!

Na akkor hulljon a férgese!


Erunosta
(kvázi-tag)
Blog

Egy zombis játékot nehezen tudok elképzelni zombik nélkül. :)
Neked ott van akkor a Lone Wolf játék, meg elég sok küldetésben katonák ellen kell harcolni. Nem beszélve a cyber kutyákról meg kannibálokról. Egy próbát megér mindenféleképpen.

[ Szerkesztve ]


VinoRosso
(PH! addikt)
Blog

Én el tudom képzelni ezt a játékot úgy hogy nem zombis. Sőt minden játékot el tudok úgy képzelni,mert gagyi a zombi téma. 80-as évek B kategóriás horrorfilmjeihez illik, akkor volt ez menő. Kb Michael Jackson thriller az jut róla mindig eszembe. Ráadásul ez sci-fi téma, nem horror. Ehhez kiborgok, robotok, meg alienek valók.


Erunosta
(kvázi-tag)
Blog

Nem szereted a zombikat, ezt értem és el is fogadom, de hogy gagyi meg 80-as évek. A cikkemben írtam, hogy B-kategóriás a hangulata a játéknak, de ez nem baj, van aki szereti van aki nem.
The Walking Dead egy elég új zombi sorozat és igen sikeres. Játékban meg ott a Dead Space sorozat, ami szintén igen sikeres volt űrzombi témával.


VinoRosso
(PH! addikt)
Blog

Az, hogy sikeres egy dolog, bár annyira szerintem a Dead Space nem volt sikeres, inkább belesimult a középmezőnybe.
A lényeg szerintem, hogy hagy e valami nyomot maga után, vagy eldobják mint egy egyszer használatos terméket. A 80-as évek zombis tucatfilmjeit is sokan nézték, Dunát lehetett velük rekeszteni annyi volt, de mondj egyet amelyiknek fennmaradt a neve. Mert ha azt mondom, hogy Freddy Krueger, vagy Chucky, akkor mindenki tudja miről van szó, pedig azok sem voltak éppen nagy költségvetésű filmek.
A zombi téma erre nem igazán alkalmas, mert a zombinak nincs karaktere a lebutítottságából abból fakadóan, így nem tud kifejezni semmit. Témát pedig csak olyan köré lehet felhúzni, ami elég kifejező ahhoz, hogy lehessen rá építeni. A zombi max tölteléknek jó, játékot jellemzően akkor építenek köré, ha a játékban nincs ötlet. A helyére egy üres ragdollt is be lehetne tenni nagyjából,és nem lenne túl nagy a hiányából fakadó kontraszt.
Eddig egyedül egy játékban láttam jól használva őket, a Fallout 4-ben, ahol volt a ghouloknak jelleme, de ott sem mindegyiknek és ott sem róluk szólt a játék.


Geri0325
(újonc)

Hát filmek szempontjából van pár sikeres alkotás ami azért már 2000-es években jött be és jó lett.
Kaptár, Z Világháború, Zombieland...stb
Játékokban a Resident Evil és a Zombie Island is :)
Ezekben mind ott van a zombi téma mégis sikeresek. :)
Maga a téma egyáltalán nem rossz csak kell neki egy köret ahogy itt sem csak zombik vannak hanem egyéb elemek is amik visznek némi színt a játékba, és nem csak egyhangú zombi gyilkolásról szól.
Az már egyéni vélemény hogy neked ez nem tetszik :)

Amúgy köszi az írást! Én nem is hallottam még róla de biztos kipróbálom, jól hangzik :)

[ Szerkesztve ]


Erunosta
(kvázi-tag)
Blog

Örülök, hogy tetszett. Tényleg szórakoztató játék és amit nem írtam a cikkben, hogy a fejlesztő csapat segítőkész. Minden felmerülő hibát igyekeznek orvosolni.


VinoRosso
(PH! addikt)
Blog

Resident Evil valóban nem volt rossz, rikta kivétel abból jött a Kaptár ugye. Z világháború, Zombie Island tucatfilmek. Az meg, hogy sikeres vagy sem... meh..


Nyugis
(fanatikus tag)

Üdv!

Nekem nagyon tetszett a játék leírása.
Nem nagyon csabulok el de ez alapján mindenképpen ki fogom próbálni!


Erunosta
(kvázi-tag)
Blog

Köszönöm! Ez jól esett. :B Kicsivel több mint egy hétig dolgoztam rajta egy barátom segítségével aki korrektúrázta. Ő nem ismeri a játékot csak engem és nagy segítségemre volt.


tranceplanet
(őstag)

Köszi az ismertetőt! A Left 4 Dead első részének hatalmas hangulata volt, rengeteg kellemes élmény fűződik hozzá, amikor multiban nyomtuk ismerősökkel. Poénok is voltak benne dögivel, beszippantott az atmoszférája, valamint rengeteg minőségi custom map és kampány is készült hozzá. Hasonló jöhetne mostanság, nem bánnám.


Erunosta
(kvázi-tag)
Blog

Köszönöm, hogy elolvastad! :) Itt nincs tétje a coopnak csak a hangulat, hogy együtt játszol egy-két barátoddal. Furcsa mód maximum 3-an lehettek egy játékban. Van PvP mód is benne, de mivel azt senki se nyomja így nem említettem meg az ismertetőben. A kiegyensúlyozatlan fegyverek és képességek miatt nincs is sok értelme, nem is arról szól a játék.

[ Szerkesztve ]


wesder
(PH! addikt)
Blog

Nem tűnik rossznak meglesem, de szàmomra az FPS RPG az a Borderlands sorozat :)


Erunosta
(kvázi-tag)
Blog

Bele kéne ásnom magam abba a játékba még egyszer. Anno játszottam az elsővel, de nem adta annyira. Lehet csak rossz időszakomban kezdtem bele. Már nem emlékszem, ott is tuningolhatóak a fegyverek?


Crytek
(PH! kedvence)
Blog

Nem semmi, hogy egy mobilos cucc mivé és milyen "népszerűvé" nőtte ki magát.
A mai napig nem értem pl a Dead Trigger pc-s megjelenésének mekkőzését. Steamen pedig biztos lenne piaca bőven akkora mint ennek a Dead Effectnek!


Erunosta
(kvázi-tag)
Blog

Nekem még okostelefonom sincs. Szóval a mobil játékok kimaradtak az életemből. A Dead Triggerről viszont néztem videókat. Azt is simán át lehetne hozni PC-re mint ezt. Eléggé hasonló stílusnak tűnik. Én még bizakodom, hogy egyszer hátha...
Nem tudom mennyire sikeres a Dead Effect 1-2, de a steamen a játékosok java pozitívan értékelte. Rajtam kívül meg szinte minden ismertetőben lehúzták, főleg mivel nem indie játékként kezelték. Sok hibáját fel lehetne sorolni, de kétség kívül egy szórakoztató játék, kellő tartalommal.


Crytek
(PH! kedvence)
Blog

Dead Effect 1 : 200 ezer tulaj van steamen. (Jó természetesen volt már sok bundleban)
Szerintem bőven túl is tesz a többi indie zombis címen.

Dead Trigger volt már greenlighton is beszavazva ,de Facebook "magáéve" tette, így nem jelent meg csak ott játszható :(

[ Szerkesztve ]


wesder
(PH! addikt)
Blog

Hàt az egyhez kell egy kis akaràs, az tényleg nem adta annyira, de a 2 és a Pre-Sequel zseniàlis. A fegyók nem tuningolhatók.


Erunosta
(kvázi-tag)
Blog

Kicsit n00b kérdés, de hol tudom megnézni mennyi embernek van meg egy játék? A statisztikában csak azt mutatja mennyi játékos játszik vele.
Remélem a Dead Trigger 2-t legalább átportolják majd PC-re. Nem igaz, hogy nem látják az esélyt benne.

[ Szerkesztve ]


Crytek
(PH! kedvence)
Blog

Steamspy

A keresője néha debil , így én a googleba beirom az adott game nevét mögé ,hogy steamspy és kiadja a linkjét
Dead Triggerre meg sajnos nincs esély, ha eddig nem jött :(


wesder
(PH! addikt)
Blog

FB only marad örökre.


KRIZSI10
(újonc)

Üdv! :) Én telefonon játszom a Dead Effect 2-vel :) viszont elakadtam.. LEVEL 7 a szintem, de a sima STORY MODE 7. pályája után nem dobja be a 8.at.. jól sejtem,hogy a szintemnek meg kell felelnie előbb a LEVEL 8-nak,majd csak utána engedi megnyitni a 8. epizódot?A válaszokat előre is köszönöm :) (technical assistance wanted.. ez az utolsó pályám amin mehetek,de azt már átvittem 91%-al)


Erunosta
(kvázi-tag)
Blog

Nem tudok nyilatkozni a mobilos verzióról, de sose volt ilyen problémám PC-n. Az ellenfelek mindig hozzád és a nehézségi fokhoz igazodnak szintben. Beszélj mindhárom NPC-vel, némelyik küldetés előtt van egy kis társalgás velük, addig nem engedi indítani. Lehet ez a gond nálad.

üzenetek