Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


lezso6
(VARÁZSLÓ)
Blog

Jé, ez még létezik? Anno 2007-2008 körül használtam, igaz akkor még nem kellett regisztrálni meg ilyesmi, csak használni kellett és kész.

Engem pont a flash nyűgözött le benne, mint technikai okosság. Az egész oldal gyakorlatilag egy flash app volt. Ekkoriban ugye nem volt még sehol a HTML5, szóval csak a flash volt opció, ha multimédiás funkciók kellettek. Tervben is volt nálam, s majd jól kikupálom magam flashből, mert akkoriban úgy tűnt számora hogy ez a jövő. De nem volt időm foglalkozni vele, amit a jelenleg nagyon nem bánok. :D


EclipseGT
(PH! addikt)

Tök jó szolgáltatás a mai napig, de engem a Spotify jobvan meggyőzött. Mai napig azt használom minden eszközön (teló, pc, laptop, konzol, tv :D )


zeorsdfd
(senior tag)
Blog

Naná, hogy létezik a Deezer, a Telenor pl csomagban is adja, amitől még olcsóbb.

Én a Spotifyal vetettem össze (több éve mindkettőt) és egészen vegyes a felhozatal. Én az asztali lejátszóval egyáltalán nem törődtem.

Kis összefoglalás:

Van ami csak itt van ami csak ott van meg. Néha egészen meglepő albumok is, mint pl 80-as évekből csak kazettán létező magyar underground zenekarok felvételei. Vagy koncertfelvételek!
Hivatalosan egyszerűen több zenéje van.

A zeneszöveg megjelenítő nem "vicces" és nem is "haszontalan", hanem egyedülálló és lenyűgöző(hogy mindezt appon belül csinálja). Persze ez is adatbázis függő, hogy mi van meg, de ez nem a Deezer hibája.

Említést kell tenni, hogy itt is van családi csomag!

További előnye, hogy jobb a keresési előzmények rész, a töredékszavakat is listázza az előzményeknél nem csak a kiválasztott albumokat.

Nem 32 hanem 150(!) országban elérhető(helyi előadókkal bővített kínálat is létezik)

Sokkal több platformon elérhető.

Esemény(koncert) értesítő is van benne, bár kezdetleges.

Lehetséges lejátszási listákat és kedvenceket másolni a két szolgáltatás között, (harmadik online eszközzel)

Hátrányok:
-a hosszú szavakat nem tördeli, és nem is görgeti(asszem a Spotify se)
-resume nem mindig működik
-a felső főmenü, nem látszik minden nézetben, néha sokat kell visszalépni, hogy előjöjjön.
-album-rádió és előadó-rádió hiánya (helyette "flow")

[ Szerkesztve ]


haxiboy
(PH! addikt)
Blog

Nem volt rossz, de a Spotify családi csomag 8 eur-ér sokkal jobb választás. Így az egész család élvezheti. Imádjuk. Használtam a Deezert is, de sokszor indokolatlanul rossz minőségűnek tartottam.


martonx
(PH! addikt)

Pont ugyanilyen családi csomag van a Deezernél is.
Nekem a windowsos desktop app szarsága napi szinten fáj, a böngészős flash miatt meg elvből nem vagyok hajlandó böngészőben használni.
Épp átváltóban vagyok Deezerről Spotify-ra, be kell látni a Deezer ezekkel a kolosszális hibákkal szart se ér (még ha ingyen van, se jó alternatíva, pénzért meg ne röhögtessenek már).


Hieronymus
(senior tag)
Blog

"...Nem 32 hanem 150(!) országban elérhető(helyi előadókkal bővített kínálat is létezik)..."

Mi a helyzet a magyar előadókkal?
Ebből a szempontból melyik az előnyösebb?


Meteorhead
(fanatikus tag)

Nekem a Deezerrel egyedül az a bajom, hogy:

- az app néha csak másodjára tölt be oldalakat (előadó, album, stb.)
- A zene néha kihagy. Ez NAGYON idegesítő és nem nagyon megengedhető egy zene streamelő szolgáltatás kliensében.

Ha ezeket javítanák (amiket kétlek, az app valóban kicsit magára hagyottnak néz ki), akkor nagyon szívesen használnám. Így is fogom hézagosan, de előfizetni kérdéses.


leviske
(PH! nagyúr)

Igazából ami számomra kérdés, az inkább a minőség. A Deezer tudtommal mp3-at használ és emiatt a HQ verzió sem érződik annyira teljesnek, mint a Spotify esetében az ogg. De nem tartom kizártnak, hogy ez csak placebo, amiért tudok a formátumbeli különbségről.

Másnak nincs tapasztalata esetleg ezen a téren?


Aweriot
(PH! kedvence)
Blog

Kb. ugyanazt tudják maximális minőségen. Én egy vakteszten nem tudnám megmondani mi szól.


bollokcs80
(Korrektor)
Blog

Én évek óta használom, (újabban haverokkal közösen, "családban"). Útközben, munkahelyen ideális, itthon meg (régimódian) CD-ről hallgatok zenét. Mióta megvan, szinte nem is torrentezek zenét, minden újdonságot azonnal meg lehet hallgatni

Engem sokszor az bosszant, hogy jogi sz****kodások miatt egyes albumok csak töredékesen érhetők el, aminek nem igazán értem a miértjét.... :U


akaszajanos
(kvázi-tag)
Blog

Ez minden streaming szolgáltatásnál így van, és tényleg rendkívül bosszantó.


gergejly
(fanatikus tag)
Blog

a deezeren sokszor belefutottamrossz minőségű zenébe. nem tudom, ez így van-e még..


jamez
(senior tag)

Nekem a Telenor csomagban van. Ott lttam először. Most kb 2200-ft-ért van van Deezer+ adat korlátlanul.
Bárhova megyek tudom hallgatni ha van !lefedettség! inkább ez a baj. Nagyobb településeket megy csak. 3G haha :D :D

Próbáljátok ki! Pillanatok alatt mindent hallgathatsz. Tök jó ajánlásokat ad be. Azóta sok új zenét fedeztem föl.
Le is tudod tölteni offline wifi a zenéket és net nélkül is szól utána. Ez akkor mukod ha premium felhasználó vagy!


tovgab
(tag)

"...nem látok lényegi okot ezt választani a Spotify vagy Apple Music helyett. Talán a saját MP3 feltöltésének lehetősége..."

Saját zenék feltöltése a Spotify-ban is lehetséges. Én használom is rendszeresen ha valamit nem találok meg, akkor download és megy is fel a listámra.


colomb2
(PH! kedvence)
Blog

2017-ben flasht hasznalni, konyorgom... :O


nyisziati
(őstag)
Blog

Én féláron kaptam, csak ezért hagytam meg, de most már szinte nélkülözhetetlen, pedig tényleg nem olyan jó, mint a Spotify. Sőt, a mostani csomagváltásomnál talán bónuszban megkaptam, úgyhogy nem is kerül külön összegbe.

A Flow is inkább csak parasztvakítás, pár számot beemel a letöltöttekből, majd megnézi, mely albumról vannak ezek, és ha nincs letöltve az egész, akkor onnan is válogat. Kevés az igazán új, még kevesebb, amivel tényleg el is találja az ízlésemet. Fél év alatt talán ha egy szűk albumra valót gyűjtöttem vele, akkor már sokat mondok.

Ráadásul meglepően erőforrásigényes, nyáron, kocsiban, ha töltöttem is a telót, bizony forralta az akkut, mintha GPS lenne. :Y

Viszont rengeteg zene elérhető, még olyan együttest is megtaláltam vele ('90-es évekbeli rétegzene), aminek 3 vagy 4 rajongója van. Szintén másik hasonlóan népszerű rétegegyüttesnek komplett biográfiája is fent van.

A szövegmegjelenítője viszont tényleg zseniális, vitán felül a legjobb. Ha valaha leállítják a Deezert, talán az fog a legjobban hiányozni.

Ami még nagyon tetszik nekem, az az ekvalizer. Ha rányomok, választani is enged a beépített és a Dolby Atmos közt.
DE! Megőrzi mindkettő beállítását, tehát ha a normálban beállítok egy hangjellemzőt, akkor a Dolbyban erre rá tudok erősíteni! :C

Plusz külön nyalánkság, hogy a MIUI-nak van egy MI sound enhancer panele, ahol a füles típusát be tudom állítani (elég komolyan befolyásolja a hangot), illetve van még egy ekvalizer. :C

Úgyhogy Xiaomin jó zenét hallgatni.

A menürendszere eredetileg nagyon szokatlan volt (francia logika, ugye... :U ), de most már begyakoroltam. Meg a bugok is csökkentek tavaly óta.

Amik még nagyon jók szoktak lenni, a tematikus playlistek, ezeket egyre többet böngészem, főleg az általam kedvelt stílusokat ill. a magyar szerkesztői ajánlásokat, meglepő gyöngyszemekre bukkan az ember.

Úgyhogy összességében jó kis app és szolgáltatás, pár hibával és egy nem túl hatékony AI-val, de ha megszokja az ember és megtanulja használni a felületet, akkor klassz örömforrássá válhat.


zeorsdfd
(senior tag)
Blog

Vegyes, van ami csak a Deezeren van ami csak a Spotifyon van. Ezért van nekem mindkettő:-)


TaS1kaaa
(fanatikus tag)

Spotify ftw, még alexa support is van.


Samott
(senior tag)

Ezt a windowsos app hianyolast nem is ertem, evek ota hasznalom otthon is, irodaban is, pont az a franko benne, hogy nem kell telepitgetni hozza semmit, plusz egy bongeszo tab es mar szolhat is. Minek ehhez kulon alkalmazas? A bongeszo is le cache-eli a zeneket, minden beallitast online tarol. Bongeszo ugyis megy, minek meg valami mast is inditani hozza?


akaszajanos
(kvázi-tag)
Blog

Mert nincs fent a gépemen a Flash nevezetű biztonsági rés. :B


haxiboy
(PH! addikt)
Blog

Plusz a windowsos app szervesen beépül a rendszerbe, media gombok stb.
Aki 2017-ben flasht használ az pokolra való.


madd dogg
(senior tag)

Plusz itthon közös wifin van az Xbox, Pc, telefon, és tök jó telefonról vezérelni a hangerőt mindegy min szól, vagy ha kimegyek mosogatni a konyhába, csak átkapcsolom a lejátszást a telóra, aztán telóról vissza a gépre. Nagyon kényelmes. És rendes felülete van, jó használni, automatikusan indul, plusz le tudom tárolni offline a zenéket PC-n is --> jól jön ha netmentes helyre megyek laptoppal, vagy ha itthon megy el a net. Egyszerű legális zenehallgatásra Átlagos Jóskának szerintem ma nincs jobb alternatíva a Spotynál.


haxiboy
(PH! addikt)
Blog

Na meg az illegális zenehallgatásnál a számonkénti letöltögetés, vagy albumonként aztán válogatás. Pain in the ASS


turbulencia8
(őstag)

A Spotify hivatalosan is leallitotta a Windows Store kliens fejleszteset, Deezer meg van legalabb UWP-re.


fehér_ember
(senior tag)

NEM KELL A FLASH!:
Beállítások(szimbólum/ikon)-->Fiókbeállítások-->Deezer Labs, oldalon aktiválni az új firefox audió lejátszót

Ha az ajánlóba rányomtam a bekarikázott X-re, akkor többé a büdös életbe nem ajánlotta fel az egyszer már nem tetszőnek nyilvánított számot, (nálam firefox-on így működött).

Ha nem hagyjuk folyamatosan menni, akkor akad sőt fagy is; ráadást nincs mobilról távvezérelhetőségre lehetőség; Ez utóbbi miatt lemondtam az évek óta fennálló prémium előfizetést és átmentem spotira. - sorry deezer


MaCS_70
(PH! kedvence)

Mi az az "illegális zenehallgatás"? Mármint magyarországi viszonylatban...

MaCS


Juhaszatti
(senior tag)

Én ezt használtam a Spoty előtt, és nem azért váltottam Spotyra mert az jobb lenne, hanem mert a környezetemben mindenki azt használ.
Szerettem ezt is, egyedül talán a világos UI hátrány a másikhoz képest, de ez abszolút szubjektív.


3psilon
(senior tag)
Blog

Évek óta Deezer-előfizető vagyok, és teljesen elégedett vagyok vele. Pont a letisztult, minimalista felület miatt választottam.

Egyébként lehet előadó mixet hallgatni, ami hasonló stílusú zenéket játszik. A flow konzervatívabb, kevesebb újat ad.


doc
(PH! nagyúr)
Blog

En hasznaltam par hetig-honapig tobb ilyen szolgaltatast is.

A Google Music gyorsan kiesett, ketsegbeejtoen keves zene van naluk.
A Spotifyt hasznaltam jo darabig (foleg miutan kb tavaly ilyenkor 5 euroert 3 honapot adtak :D). Nem volt rossz, de nagyon sok bosszanto hibaja volt. A (linuxos) desktop app nagyon sokat bugzott, es androidon is rengeteg gondom volt vele, chrome-os bongeszoablakban szinten. Nagyon sokszor egyszer csak elment a hang, es hiaba allitottam le, inditottam ujra, nem szolt, de amugy ment tovabb az 'idoskala', stb. Deezernel SOHA nem volt ilyen problemam.

A Flow nagyon jo, szeretem hogy nem csak korlatozott mennyisegu 'ajanlast' ad, mint a Spotifynal a heti lista. Az teny hogy ismetel, ilyen szempontbol olyan mint egy radio :D
En meg nem vettem eszre hogy 'letiltott' szamot ujra beadott volna.

Valaki irta feljebb hogy nincs eloadohoz tartozo radio - ez egesz egyszeruen NEM igaz, VAN ilyen :) Itt ugy hivjak hogy 'Mix'.

En most (nagyreszt a Telenoros kedvezmenyes csomag miatt) ezt hasznalom, szeretem :C

[ Szerkesztve ]


asdxv
(PH! kedvence)
Blog

Nálam elég nehézkesen indul a pályafutása a Deezernek.
Rábíztam éjjelre egy 1000 számos playlist letöltését és reggel ért a feketeleves, hogy kb a negyedét töltötte le, aztán megakadt. Utána folytatta a letöltést, miután újra elindítottam az appet, letöltött még kb 100 számot és újra megakadt. Ugyanez volt a bajom vele 2 éve is.
Meg az Androidos appben a menüpontok és a számok közötti lépkedés is lassabb, mint a Spotify-nál (legalábbis nálam).
Na mindegy, remélem megszokom...


Aweriot
(PH! kedvence)
Blog

Nem lehet, hogy a telefonod kilövi? Nálam nem volt ilyen.


macskea
(őstag)

Sajnos itthon is és a cégnél is rá vagyok kényszerítve a flash használatára, hetente lehet frissíteni, illetve benn kötelező is (24 órán belül). Kíváncsi vagyok, mikor engedi el végre az Adobe, így rákényszerítve az átállásra a lusta fejlesztőket is. Félek soha.


asdxv
(PH! kedvence)
Blog

Igen, mikor alvó módban van a telefon, akkor lövi ki egy idő után a letöltést.
Mostanra sikerült leimádkoznom nagy nehezen azt az 1000 számos playlistet. :D
Próbáltál hasonló méretű playlistet leszedni?
A Spotify nem csinált ilyet.


haxiboy
(PH! addikt)
Blog

p2p (Torrent) alapú beszerzésnél máris illegális felhasználónak minősülsz. Bár tény hogy az adathordozók esetében kifizeted az artisjus vagy hogy az istenbe hívják manapság díjat, de ettől még nem kapsz zöld utat arra hogy akármit le-fel tölts. A Youtuberől letöltött zenék hallgatása is ennek minősíthető...


akaszajanos
(kvázi-tag)
Blog

Spotify nekem mindig lekapja az 1500+ zenémet gond nélkül iOS-en. :)


asdxv
(PH! kedvence)
Blog

Lekapja, amíg a 3333-at el nem éri... :)


akaszajanos
(kvázi-tag)
Blog

Tudom, van már egy "Trash" nevezetű mappám, ahová kidobálom a megunt számokat. Amúgy szerintem bő egy év múlva összejönne a 3333. :B

[ Szerkesztve ]


TommyNagz
(senior tag)

Én Deezer-rel indultam 2013-14 körül. Aztán 2015-ben már átálltam a Spotify-ra. Ahogy látom azóta se fejlődött sokat a Deezer, inkább topognak egy helyben. Semmiben nem jobb, mint a többi alternatíva, sőt, rosszabb is. Miért létezik még egyáltalán?


Aweriot
(PH! kedvence)
Blog

Mert a Telenor, Vodafone stb. telco szerződések fenntartják.

asdxv: Nekem egyből lejött S6E


doc
(PH! nagyúr)
Blog

En orulok hogy letezik.
Ez legalabb mukodik, a Spotify-jal rengeteg technikai problemam volt :)


pauliboy23
(fanatikus tag)

Én a google musicot használom. Amit hallgatok, az mind van.


Hibarin
(lelkes újonc)

Mától tölthető a hivatalos beta Deezer app, winre és macre. Van még rajta reszelgetni való, de már most elég használhatónak tűnik. Amúgy elég nagy megelégedéssel használom már pár éve. Jobban tetszik a felülete, mint a többi streaming szolgáltatásnak és a hangminőséggel sincs problémám. Az androidos app is jól használható, nem bugzik. Szóval egyelőre nem tervezem a váltást. :)


TaS1kaaa
(fanatikus tag)

Nem tudom miért nekem címezted, kerülöm az ms termékeket amennyire csak lehet :D Az hogy van-e windows uwp app vagy nincs engem full hidegen hagy.


asdxv
(PH! kedvence)
Blog

Jól jön, mert nem szívesen telepíteném fel a flash playert... :)
Amúgy érdekes, hogy Premium+ előfizetőként áttudom tenni a hangminőséget HiFi-re. Bár nem hiszem, hogy át is áll...

[ Szerkesztve ]


Hibarin
(lelkes újonc)

Miért kéne a flasht? Megy az html5-tel már több mint 1 éve. Az a hifi mód szerintem új cucc lesz majd, egyelőre jól hallhatóan nem működik még.


asdxv
(PH! kedvence)
Blog

A webes felületnél nálam rinyált, hogy flash kell neki: [link]

[ Szerkesztve ]


asdxv
(PH! kedvence)
Blog

Érdekes amúgy, hogy csináltak egy Windows Store-ból meg egy önállóan telepíthető klienst is. Utóbbi egyébként szerintem használhatóbb.


Hibarin
(lelkes újonc)

Az benne van a cikkben is. :) De eléggé elbarmolt szerintem annak a felülete, sose bírtam 5 percnél tovább használni. Örülök, hogy ebben az új appban a webes felület van átvéve teljesen, egy-két igazítással. Ez jó lesz egy kis finomhangolással


Decske
(tag)

Állítólag, mivel az MS leállította a saját streaming szolgáltatását a Spotify javára, ezért érkezni fog egy új UWP app is. Mondjuk én személy szerint azt nagyon várom, mert a Spotify asztali apja, egy kalap sz@r, lassú fos.

[ Szerkesztve ]


akaszajanos
(kvázi-tag)
Blog

Nem tudom, miről beszélsz. De viccen kívül. :D

üzenetek