üzenetek

hozzászólások


wwenigma
(Jómunkásember)
Blog

Ebbol lattam olyat ami picit jobban nez ki es azt is irtak hogy a fenyerot lejjebb veszi este hatkor majd reggel hetkor vissza fel. Igaz 13$ volt de gondolkodom rajta. :)


erzol
(őstag)

Linket tudnál dobni? MM-ban vettem egy ilyet, de olyan fénye van, hogy leég a hajam tőle.
Sötétítő fóliában is gondolkodtam már, de nem tudom, hol találok tenyérnyit.


bbandi
(tag)

Azt az enyémnél is írta, hogy "18:00-07:00 half luminance", de nem csinálja. Amúgy konkrétan innen vettem - Meg is lepődtem, hogy egy hét alatt itt volt és New Jersey-ből jött. Hogy én rontottam el, vagy akkor olcsóbb volt, azt nem tudom.


batagy
(őstag)

Kb másfél éve én is vettem egy nagyon hasonló fakocka kialakítású asztali órát , pontosabban az enyém tégla alakú volt. Már nem tudom pontosan belinkelni, de ilyesmi zöld kijelzéssel.

Tényleg jól néz ki, azonban a fő probléma számomra az, hogy elemről hajtva nagyon hamar lemeríti az elemeket. Kb max 1 hétig bírja. Azért a LED világítás szívja az áramot. Mikor az elem már a vége felé jár, akkor ráadásul kontrollálhatatlanná vált, gombnyomásra elkezdett sípolni és nem tudtam kikapcsolni, csak elem kivétellel. Mindez persze nem probléma ha valaki adapterről használja.

Nekem ezen kívül két másik gondom is volt vele: a LED fénye kissé vibrált vagy villódzott, illetve túl erősnek tartottam a fényét. Én eladtam.

[ Szerkesztve ]


bbandi
(tag)

Ezt írtam is fentebb, meg igazából várható is, egy ilyen led kijelzőnek akár 100mA is lehet az áramfelvétele, az nem működik jól elemről.
Nálam az always-on "htpc"-be (cubox-i xbmc-vel) van dugva, épp ez volt az egyik szempontom, hogy felszabadul egy konnektor.
A vibrálást is meg tudom erősíteni, de engem nem zavar. Bár ha az ágyam mellett lenne, akkor valószínűleg zavarna.


batagy
(őstag)

Ja, USB tápról hajtani jó ötlet. Én a TV USB csatiját használtam egy rövid ideig, de túlságosan zavart az erős fény a képernyőhöz közel. De ahogy te használod, úgy nem rossz!


Degeczi
(nagyúr)

Megjött nekem is ez a matrica nélküli Rubik-kocka, valóban jó - csak ha már ilyen ügyesen, jó anyagokból össze tudták hozni a kínaiak, citromsárga színt vajon miért nem tudtak kikeverni? :F
(Sajnos eléggé narancsba-hajló a sárgája. Persze jól használható így is, csak jobban örültem volna hagyományos, megszokott színnek)


lkristóf
(senior tag)
Blog

Nekem nincs jelenleg jó minőségű viszonyítási alapom, (a tesco -s kocám eléggé randa már szóval a fiók mélyére süllyesztettem) de igazad van lehetne világosabb, citrom sárgásabb. Azért a narancs színnel nehéz összekeverni (talán sötétben). :B Na de nekem a lényeg, hogy erről nem tud lekopni a szín.


batagy
(őstag)

Ezt a kockát én is néztem. Azt nem értem, ez és az általad linkelt között vajon mi lehet a különbség?


kovisoft
(őstag)

Belső felépítésükben szoktak különbözni (pl. hogy milyen körmökkel és hogyan kapcsolódnak az elemek egymáshoz). Ettől függ aztán, hogy milyen gyorsan és könnyen lehet forgatni, mennyire hajlamos a beragadásra ill. a szétesésre, stb.


lkristóf
(senior tag)
Blog

Pontosan, ahogy (#12530) kovisoft mondja, én a YouTube -on utánanéztem, fórumokat is végignéztem, hogy melyiket ajánlják ami jól forog nem esik szét, és a MoYu Aolong mellet döntöttem, de itt egy videó: [link] amikor én vettem akkor még ezt a videót nem is láttam csak a régebbit.

Én is hozzátok fordulok, hogy az ilyen nagyobb Bluetooth hangszórót vett e mostanában valaki ez milyen lehet? [link] gondolom nem olyan mint az eredeti mivel ez replika, de hát nem is annyiba kerül mint egy eredeti.


#27813376
(senior tag)

Sracok! A tesztet mivel sokan szepen kertetek, lefuttattam. 8 giga a hasznalhato terulet. Ide sikerult felmasolnom a 14 giga adatot..... Nekem kocsiba zenelni meg igy is jo, de ha komoly dolgokhoz kell, felejtos. Hiaba na, en nem ehhez ertek.
:R


Outlander
(őstag)

Látod, h nem csak trollkodtunk?! :))


poffsoft
(addikt)
Blog

6 GB zene akkor kuka. (bár a 8 GB sem kevés)
Célszerű lenne az ajánlottak szerint egy 7.9 GB partícióra formáznod, akkor tökéletes lesz a zenékhez (míg el nem hagyod :) )

[ Szerkesztve ]


#27813376
(senior tag)

Hát ja, míg el nem hagyom, jól mondod :)
Kuka is meg nem is, itthon megvan az mind, ez csak a lustaságom miatt van. Megyek a kocsiba, amin van az új zene, kiviszem, a régit meg behozom, hogy itthon feltegyem mindig amik jönnek sorban. A köztes úton szokott elveszni :)

Outlander: Tudom, hogy nem trollkodás, csak nem olvastam, nem foglalkoztam eddig vele, hogy ilyen is van, de meggyőztetek. :B


spidersoft
(senior tag)

8GB MP3 320kbps-ben úgy 58 óra. kitart egy darabig :)

általában segítőkészek az emberek ezen a fórumon, és én is örülök neki, hogy sikerült rávenniük, hogy foglalkozz a témával :) az elég idegesítő lenne, ha számítasz rá, hogy még van mondjuk 40 órányi zenéd, de egyiket se hajlandó lejátszani a készülék... nyilván, mert a "levegőbe" írta a kártya, azokon a címeken már nem volt flash.


#27813376
(senior tag)

Az én hülyeségem, mert kéthetente vannak új zenék, aztán úgyse hallgatom végig még a 8gb-ot sem. Mondjuk egész nap vezetek, de akkor se. Mindenesetre tiszta víz van a pohárba, így korrekt.


batagy
(őstag)

Értem.
De akkor ezek a kockák, amiről beszélünk, nagyon könnyen csavarható versenykockák igaz?

Nekem rendes klasszikus, nehezen csavarható van, amit két kézzel lehet csak csavarni.


wopi
(aktív tag)

Sziasztok!

Stabil, megbízható univerzális autós telefontartót keresek. Sajnos eddig nem találtam olyat, ami teljesen jó volna. Általában a szélvédőre rögzítő tappancs gyenge, de olyan sem volt még, hogy teljesen stabil legyen, általában kisebb-nagyobb mértékben mozog menet közben a készülék benne.

Találkoztatok olyannal, ami ezeket a hibákat nem produkálja? Fontos lenne, hogy univerzális tartó legyen, mivel gyakran változik az általam használt készülék. Jelenleg egy LG Flex phablet van nálam, amihez szükséges volna... Ötlet? :)

Köszönöm!


Degeczi
(nagyúr)

Ha rákeresel, jó review-t találsz az általad linkelt gyártójának 3-as kockájáról is, így nem nagy kockázat, az 1500-at biztosan bőven megéri

üzenetek