üzenetek

hozzászólások


tlala
(addikt)
Blog

Igen, azt az "egyszerűbb" fajtát, pl. erre gondoltam - tetszik a telefon töltőről táplálhatósága.


pinnacle
(nagyúr)

Sziasztok! Ilyen kicsi kb. 3x1,5cm-es digitális órát, ami a videó, DVD lejátszókban volt vagy ebben a média lejátszóban van, lehet venni? Ilyen kis méretben nem találok.

[ Szerkesztve ]


pulutodurumo
(őstag)
Blog

Hétszegmenses kijelzőt biztosan lehet kapni akár ilyen méretben is. Már csak meg kell hajtani. ;]


pinnacle
(nagyúr)

Ilyen kicsi méretben találok semmit. Korábban ilyet akartam venni, de panaszkodtak, hogy még az állíthatónak is túl erős a fénye. Mondjuk ha valaki már talált, olyan "fa", digitális órát, amin működik az fényerő szabályozás, akkor azt vennék.

[ Szerkesztve ]


oszy
(veterán)

Olyat én is keresek! :)


Real_Necro
(veterán)

Létezik sokféle, amelyikre sok pozitív értékelés van, szerintem megfelelő lehet, én is így rendelgetek. Az egyszerűbb optikai/analóg átalakítóból használok 3-at is otthon.

[ Szerkesztve ]


kigyi_23
(addikt)

Óóó már válaszoltak nem akarják elfogadni, hogy 2 dolcsis kupont használtam fel kötik az ebet a karóhoz, hogy az 2 dolcsival több és így már nem vámmentes. Pedig látszik a screen-en, hogy felhasználtam a kupont... Az Ali nagyon rosszul tünteti fel, mert a visszaigazolásban a teljes ár szerepel és a kupont csak az oldalon tünteti fel elég furcsa kiosztásban :( Persze ott van az, hogy credit kártyával mennyit fizettem, de úgy tűnik nehezen értelmezi a hatóság. Persze nekik a nagyobb összeg lenne a jó akkor pénz folyna a kasszába.

[ Szerkesztve ]


CHIPman
(nagyúr)
Blog

Tízesével szoktam rendelni mert fogyóeszköz. Azok, amik műanyag bölcsőben vannak, nekem még nem bírták 2 hétnél tovább. Aminél a NYÁK egyben van, és annak a végét dugod be a foglalatba, azok jobbak szoktak lenni, de az sem garancia semmire.

Legutóbb EZT rendeltem, nagyon szép fehér a színe és erős is, szór is mindenfelé, de egyelőre csak 2 hete van benn, még bírja. Olcsónak nem olcsó, de még elviselhető. Ha biztosra akarsz menni, akkor OSRAM, de az meg igencsak húzós.


csaby9
(tag)

Szia!
Nem irtad a konkrét felhasználási szándékot, hogy mibe kellene, ezért nem tudom megfelel e. Ez autóba való pici óra kb 4x1,3cm elvileg bármibe beépítheted ahol tudod biztosítani a 12v ot.[link]


pinnacle
(nagyúr)

Köszi! Nekem csak a TV alá kellene, hogy lássam az időt. Ilyen kicsi kellene, hogy azért ne zavarjon.

oszy ezek a "fa" digitális órák jól néznek ki, csak ekkora méretben már kellene a szabályozás, ami működik is. Talán vett már valaki ilyet. Nem nekem azt írták, hogy ezeken 1. 2. szabályozható a fényerő. Elsőnél hozzászólásban jelzik, hogy nem működik.
Nekem ráadásul olyan kellene, ami hálózatról megy. Valami ilyenszerű, ami csak időt mutat, és jóval kisebb.

[ Szerkesztve ]


oszy
(veterán)

Volt nekem egy ilyen. Ezen 100%, hogy működik a fényerőszabályzás két lépésben. Sőt még időintervallumot is lehet beállítani. Ha akarod, folyamatosan is üzemel csökkentett fényerővel.


EXIEZ
(senior tag)

Osram van de az meleg fehér, de a helyzetjelző is cserélve lett hidegre, így jobban nézne ki ezzel. Megpróbálom, de ha 1 hónapot kihúz már jó, mert a 10-es szett akkor majd fél évre elég. Veszek egyet köszi


oszy
(veterán)

én "rendes" izzót vennék. Ezek nekem nem váltak be, amik így vannak összerakva. Este linkelek neked.

[ Szerkesztve ]


csaby9
(tag)

Aha értem. Akkor talán ez bár ez sem annyira pici, de szerintem ennél kisebbet nem kapsz ami ki is néz valahogyan. Ez megy usb ről pl teló töltő jó tápnak.


EXIEZ
(senior tag)

Oké, megvárom akkor, köszi


st6969
(őstag)

Alipay??!! :Y
Én még ott tartok, hogy nálunk az nem működik... Hol tudnék erről tájékozódni lehetőleg magyar nyelven? Mi kell hozzá, hogyan kell ilyet igényelni, használni, van-e költsége, stb? :R


pinnacle
(nagyúr)

Köszi oszy, csaby9!


pulutodurumo
(őstag)
Blog

Veszel egy ilyet, fényérzékelős. TV-be bedugod, USB-ről elmegy. Van nekem is ilyen, sötétben tényleg nem erős a fénye. Ha meg sok, leragasztod a fényérzékelőt, szt' jóccakát.

[ Szerkesztve ]


edk-
(őstag)

Megadod a bankkártyád adatait, tárolja, onnantól úgy fizetsz alin. Másutt nem tudod használni.


nightzone
(aktív tag)

Nem tudom mi okozza nektek hogy nem kaptok ebay kuponokat, de ezen az oldalon van a "change registration information" link, ott le tudja ellenőrizni mindenki az eredeti regisztrációjának adatait. Ha itt updatelitek az adatokat (az alján a linkre kattintva), talán a rendszer frissíti a dolgokat és utána rendesen jönnek majd az emailek és az ebay-es kuponok. Egy próbát megér.

[ Szerkesztve ]

üzenetek