üzenetek

hozzászólások


petipetya
(nagyúr)
Blog

Xmund XD-HK2 Automatic Umbrella

:R bertokl infóját csekkolva valóban: a banggood appból, a group requires gombra kattintva 2200-2300 HUF-ra jön ki. Vegyetek ketten így az egyikőtök linkjével (ne ezzel, amit fentebb betettem, mert ez csak az általános adatlap linkje).

A nyitása pofonegyszerű, a gombbal azonnal nyílik a teleszkóp és az ernyő rész egyaránt. A gombra viszont csak az ernyő rész csukódik össze 1 másodperc alatt, hogy fel tudjuk vele lépni a buszra, be a házba stb., a teleszkópot pedig kézzel kell összenyomni. Szélálló, és simán bírta, amikor a minap elkapott a monszumeső.

[ Szerkesztve ]


szabi__memo
(nagyúr)

Ilyenkor a postázás hogy működik? Vagy mi az értelme ennek a group buynak (nyilván a félár jó, de nem erre gondolok :D)


nepszter1
(addikt)
Blog

Hali valaki talált már kényelmes bicikli nyerget?


Wajk
(addikt)
Blog

úgy tűnik, hivatalos a Baseus Store az Ebay-en. Megjött a Power Bank. eredeti kicsike. Nagyon pöpec. Szóval ha valakinek úgy adódik Ebay-ről kell Baseus-t rendelni, ajánlom. :K $10-os kupon kihasználva ;)


citkar
(addikt)

Hordozható, saját akkuval bíró, USB-n tölthető, felakasztható szúnyogírtó lámpa, ha jól látom hagyományos fényforrásként is üzemelni képes (Xiaomi Mijia DYT-90) most jó áron (14.99 USD postával, alin 16-17 körül van postával) van Joybuy-on. Hasonlót (ami mindezt tudja) érdemben olcsóbban nem láttam és az is ismeretlen gyártótól volt.
3 volt nekik, 1-t vettem, maradt még 2 elvileg (ha hihetünk a visszajelzésüknek).

[ Szerkesztve ]


PainKiller13
(őstag)

Elv minden ugyanúgy mint szimpla rendelésnél. Viszont ez még új dolog, kiderül.


Donki Hóte
(veterán)

Nem vagyok járatos az ilyen wifi repeaterek kérdésében, de most felmerült az igény egy ilyenre.

Az hogyan lehet ezen beállítani, hogy melyik wifi hálózatot erősítse?

Ahol használnám, ott a szomszéd wifijének már nagyobb a térereje mint a miénké, de nem a szomszédét kéne erősíteni, hanem a sajátunkat.


-secret-
(Arcképgyáros)
Blog

Xiaomi Amplifier 2-t használok. Teljesen jól működik csak akkor bolondul meg amikor van valami áramingadozás, vagy elmegy az áram. Szerencsére fél év alatt egyszer fordult elő, akkor kellett neki újra kézzel beállítani, hogy mit repeateljen.


Wajk
(addikt)
Blog

általában minden ilyen cuccnak van egy felülete, ahol kiválaszthatod az adott hálózatot, megadod a jelszót, stb. Ennél az eszköznél én LAN kábelen rákötöttem a számítógépemre, majd a leírásában megadott IP címet bepötyögtem egy böngészőben. Innentől értelemszerűen, pár kattintással beállítottam. :K

FYI: hmm, itt is volt már, hogy lekapcsoltam azt a hosszabbítót, vagy volt áramszünet, de nem felejtette el a beállítást.

[ Szerkesztve ]


Astery
(senior tag)

Vagy mobil alkalmazás van hozzá vagy kábellel rácsatlakozol és fel fogja ajánlani az elérhető hálózatokat. Kiválasztod a tiédet, beírod az azonosítót és onnantól azt szórja.


Donki Hóte
(veterán)

Köszi a választ mindenkinek, rendelek egyet a wajk által ajánlott repeaterből :R


szabi__memo
(nagyúr)

De akkor mi értelme van igy árulni :F


macilaci78
(nagyúr)

Ahogy látom, ezt az automata esernyőt csak kinyitni lehet egy kézzel, összecsukáshoz már kettő kell. Nekem általában ha a nyitáshoz nincs két szabad kezem, akkor az összecsukáshoz sem, ezért tartom felesleges marketing bullshitnek az ilyen ficsőrt.


Donki Hóte
(veterán)

Annyira össze lehet csukni egy ujjal is, hogy a buszra, villamosra fel tudj vele szállni.

Aztán meg ha fedett helyre értél, akkor két kézzel (vagy a hasadnak nekitámasztva egy kézzel is) össze tudod csukni.


SZIGMA
(aktív tag)

Szia!

Xiaomi repeaternél oda kell tenned a routeredhez egész közel és utána be tudod állítani (nálam legalábbis csak így volt hajlandó az első beállításhoz csatlakozni, utána már vihettem bárhová).
Mantisteknél meg van UTP csati, laptopra ráköt, menüben kiválasztod melyik hálózatot szeretnéd és kész.


macilaci78
(nagyúr)

Bármelyikkel megcsinálom, hogy az egyik kezemben lévő táskát, szatyrot leteszem a Nyugati aluljáró, vagy villamos kiváltképp esős időben dzsuvás padlójára és becsukom az esernyőt, vagy a vizes esernyőt a hasamhoz nyomva összekenem magam. :U
Amúgy meg botesernyőt használok, gombbal az is nyílik, csukni pedig a nyelét a hasamnak támasztva tudom egy kézzel. Továbbra sem értem, miért kell a hazainál kétszer drágábban olcsó kínai esernyőt venni? Ha olyan szél van, hogy tönkreteszi az esernyőt, akkor ernyő ide, vagy oda, tokától bokáig úgyis vizes leszek, kapucnis esőkabát kell.

Részletkérdés, nem akarok esernyő témában hitvitát indítani.


stickermajom
(addikt)
Blog

Ebay appban ti is kaptatok notifot, hogy 15 dolláros szállítási kedvezményt lehet kapni USA-ból, egy bizonyos kuponkód felhasználásával? Rányomtam a notifra, előhozta az eBayt és semmi. Talán valami PH15USA vagy valami ilyesmi volt.


edk-
(őstag)

Én is kaptam, én is nyomtam, nekem is semmi.


stickermajom
(addikt)
Blog

eBay nagyon jó mostanában ezekben, már a 10 dolláros kupon is ilyen volt nekem. Pedig pont rendelnék most USA-ból, kár, hogy nem csináltam legalább screenshotot a notifról.


szabifotos
(senior tag)
Blog

Hogyan tudok szűrni, hogy USA only termékeket adjon? Sehogy sem sikerül :D

[ Szerkesztve ]

üzenetek