üzenetek

hozzászólások


kurtuzov
(senior tag)

XIAOMI Mijia Wiha 24 in 1 mini bit készlet $13.99 (meg valamennyi szállítás)
szerintem ilyen olcsó ez még nem volt.


Ance
(őstag)

Üdv. Az Ebay Kleinanzeigen oldalról szokott valaki rendelni? Ez miben más, mint az Ebay azon túl, hogy régiós? Nem értem, hogy miért nem jó az Ebay nekik, miért kell ez az aloldal.


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

= német jófogás kb.


Ance
(őstag)

Annyira átverős? :D


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

nem, ellenben ha környéken vagy, olcsón lehet fogni változatos lim-lomokat :D egy fb csoportismerős valami 50€-ért vett neves dizájnerkanapét, csak el kellett menni érte.


Ixion77
(őstag)

Nem, ugyanúgy apróhirdetésként működik. A német törvények miatt kellett az ebaynek így létrehozni, hogy tudjanak magánszemélyek garancia nélkül legálisan eladni. Az eladók általában korrektek, de gyakran csak az átutalást ismerik, csak németül hajlandók beszélni és csak Németo-ba hajlandók postázni (ha egyáltalán). Szóval macerás.


Sanyesz.
(őstag)

Ehhez milyen motoros "meghajtó" a javasolt? Megrendeltem bitkészletet, aztán utóbb vettem észre, hogy ezek csak fejek. :N


farkas-j
(őstag)

Én a Lidl-ben vettem ezt a készletet 2500Ft-ért és a bitek pont jók a Xiaomi Wowstick-be:


szabolcs.sz
(tag)

Szoktam, jó, De néha egy két átverős próbálkozást kiszúrok. ha németül írsz a feladóra akkor többnyire hajlandó postázni is, DHL small packet,15 € trackinggel. Paypalt ritkán hajlandóak elfogadni, a garanciális kötelezettségek miatt. Esetleg a “paypal an Freunde” megy, amire nincs vásárlás védelem, mert értelemszerűen barátok közötti pénz küldésre szolgál. Ahol azt latod az ár mellett, hogy VB, Ott alkothatsz egyébként nagyjából válasz nélkül hagyják az emailedet az ajánlatoddal együtt.


tomazin
(veterán)
Blog

En londonbol vettem egy gyerekulest egy nemet csajtol, magyar futarszolgalattal elhozatva ppvel fizetve. Szoval vannak jofejek.


Almos
(aktív tag)

Igazából nagyon alkalmi használatra kell, és még nincs ilyenem itthon, így gondoltam itt az ideje, hogy legyen :) Jónak tűnik a linkelt cucc is, de köszönöm az infódat, de első körben szerintem ilyenre nem lesz szükségem.


Ance
(őstag)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Akkor ez esetben asszem csak végszükség esetén használom. :D Kösz mégegyszer!


Ciccuka
(veterán)
Blog

Willhaben is hasonló


vwpolopg
(őstag)
Blog

Sajna így is halott :(


Paxker315
(addikt)
Blog

nomeg a leboncoin és subito :)

Kerekparos elet szepsege, hogy en mar az OSSZES oldalrol (fenti 2 plusz willhaben& ebay kleinanzeige) vasaroltam. :)


Dluinet
(nagyúr)
Blog

jaj


macilaci78
(nagyúr)

Én most rendeltem kollégámnak egy nagy értékű kerékpárt, semmi gondom nem volt vele. Valóban jófogás íze van, magánszeméllyel kommunikáltam, neki fizettem, tőle lett elszállítva a cucc, amit nekem kellett intéznem.
Nincs olyan szintű buyer protection, mint az ebay-en.

Ja igen, a paypal itt sem volt opció, sima banki utalás ment. Angolul kommunikáltunk végig, bár a végére kiderült, hogy az én németem erősebb, mint az ő angolja. :D
Pici alku is belefért a sztoriba, illetve emberünknek a csomagküldéshez be kellett szereznie egy megfelelő méretű dobozt is, ami nem volt olcsó, tekintve, hogy új, használatlan dobozban kaptam a cuccot.

[ Szerkesztve ]


Szivacs85
(tag)

Sziasztok. Van ajánlott bluetooth hangszórós mennyezeti lámpa? :U


gixxergabi
(senior tag)

Egyszer nem kaptam meg az árút Ebayen (szokásos Feucht eltűnés, most is van ott egy csomagom vagy 5 napja kezdek aggódni) utalva fizettem, vásárló védelem nem csinált semmit - lezárták (buktam huszonezret) azóta én nem merek csak paypallal fizetni.
Pedig érdekes oldal lehet mindjárt megnézem, de én így nem merek...

üzenetek