üzenetek

hozzászólások


attiati
(veterán)

És milyen célra szoktad használni? (A tactical-t)
Illetve napi szinten vagy túrákra?

[ Szerkesztve ]


BullZeye
(veterán)
Blog

Köszi, ára miatt rendeltem abból is 1-et, már csak meg kell érkeznie, de így nyugodtabban várom és nem kell Plan C-D-E-t tervezni. Köszönöm.


Aidan85
(aktív tag)
Blog

Ugyanezt csinálja a Blitzwolf FYE5. 2 hete van nálam,, 25 perces útvonalon használom volt már olyan, hogy 10 perc után "beállt" és nem szakadt utána, de volt olyan is, amikor egész úton meg-meg szakadt. iPhone7-el használom, amiben még nincs BT 5, ezért arra gondoltam a 4.2-es kapcsolat lehet a ludas, de egyelőre nem tudtam kipróbálni BT5-ös eszközzel.

[ Szerkesztve ]


Wajk
(addikt)
Blog

ha 2m-es körzetedben van mind2 akkor nagyon nem kellene szakadoznia...


Aryes
(nagyúr)

Ilyenkor a telefont hol tartod a fülesekhez képest? A test eléggé le tudja árnyékolni a kis teljesítményű BT kapcsolatot.


notika77
(senior tag)

Itt írtam róla/róluk: [link]

[ Szerkesztve ]


citkar
(addikt)

Nekem van egy névtelen ventilátoros (folyamatos áramellátásra szorul USB-n) és egy akkuval bíró, felakasztható, lámpának is használható Xiaomi lámpaszerű készülék. Mindkettő fog szúnyogot, de mindkettő mellett volt a szobában olyan szúnyog (vagy valamiféle szintén hallható rovar) ami valahogy nem akart belemenni ezekbe, sötétben sem.


CHIPman
(nagyúr)
Blog

Szia. Alin FLOVEME storeban van 4$ kupon és 1$ kód. Felvitték az árát, most így 9$, de nekem jön egy 7,5$-ért, kíváncsi leszek.

[ Szerkesztve ]


vargalex
(félisten)
Blog

Esetemben ez irreleváns (de egyébként próbáltam azt is, hogy a kabát felső zsebében volt a telefon), hiszen stereo módban a jobb oldali füleshez kell kapcsolódni a telefonnal, a bal pedig a jobbhoz kapcsolódik. Márpedig a jobb oldal nem szakad meg, a kettő közötti kommunikációval van valami.
Egyébként én egy Redmi Note 7-el használom.

[ Szerkesztve ]


Aidan85
(aktív tag)
Blog

Igen-igen, kb ismerem a BT-t volt már pár eszközöm. Természetesen 2 méteren belül, bogyók fülben, telefon a zsebben.

#158125: Természetesen volt már mindenhol, farzsebből indult a mutatvány, jobb nadrág zseb, jobb kabát zseb, bal kabát zseb, magam előtt tartva.


miroon
(aktív tag)

Nekem ilyen van windows 10-es pchez használom jelenleg ami a TV mögé van berakva. Szoktam vele navigálni 1-2 weblapon is, ennyirt szerintem tökéletes. :)


fateless
(veterán)
Blog

2015-ös Kia Rio-m van, és mivel a két autó sok mindenben ugyanaz, kíváncsi vagyok, hogy első szériás 2009-től, vagy a modellváltás utáni, hogy ne vegyek feleslegesen egy kicsi pendrive-ot.
De majd rádugok egyet, aztán úgyis kiderül, utána rendelek majd kisebb fizikai méretűt.

[ Szerkesztve ]


GrayMatter
(csendes tag)

Szerintem nem az autó márkájától vagy évjáratától, hanem a benne található médiarendszertől függ, hogy milyen kapacitású pendrive-okat kezel. Nekem 2013-as Renault Megane 1.5 dCi Grandtour-om van, R-Plug&Radio médiarendszerrel, és a 32GB-os lejátszása sem okoz gondot.
A kezelési útmutatóból kiderül, hogy milyen médiarendszer van a 2015-ös KIA Rio-ban.


petipetya
(nagyúr)
Blog

20 nap alatt megjött a Xiaomi Mijia érintős bélelt téli bőrkesztyű: [link]

Az illata, tapintása, minősége remek, és úgy összességében kiváló darab, nyugodt szívvel ajánlom. A mérete a hazai standard megfelelője, aki már nézett kesztyűt a Tescoban (F&F, 3M stb.), akkor azzal szinte mm-re egyezik. Nem feszül, nem tág, jól eltalálták a szabását. Nekem az S perfekt, remélem télen meleg lesz.

[ Szerkesztve ]


fateless
(veterán)
Blog

Egy 2010-es kia rio II média rendszere megegyezik egy 2010-es Hyundai i20-as rendszerével. 2014-ben volt az i20 modellváltás, a kiánál 2012-ben, és 2015-ben a ráncfelvarrás.

Természetesen a benne található médeiarendszertől függ, ez triviális, de az anyacég ugyanazt használta mindkét modelljében alapesetben. Aztán ha már veszel bele egy upgrade-elt változatot, akkor eltér, de akkor bizonyosan kezeli a nagyobb háttértárat is, ezért feltételezem, hogy az alap egység van az autójában.


macilaci78
(nagyúr)

Napi szinten van használva, most is itt van mellettem, bár jószerével üres. Gyakorlatilag mindenre is használom. Bevásárlás, túrázás, motorozás, utazás. Nem kell sajnálni, csak takarítani, de eddig a cipőkefe és a porszívó elég volt.
A derék résznél volt két darab, kb gyufásdoboz méretű érdes gumidarab, hogy ne csúszkáljon oldalra, de levettem, mert a világos pólóimat befogta, illetve több idő után bolyhosította is volna.
Van még egy Bergen PLCE DPM hátizsákom is, ha kellene valami, de évek óta nem használtam, utazótáskás lettem.

[ Szerkesztve ]


gyulazsolti
(senior tag)

Ez jó Samsung Smart tv-hez? Én olyat keresnék.


Lackki
(senior tag)

mérés alapján nekem is S-es kéne, viszont eléggé furcsállom :D
neked mekkora a kezeden ez palm size?


Dzsolo
(senior tag)

Sziasztok,

Kb 6 éve rendeltem utoljára kintről telefont, de most 10e spórólnék darabonként ami 4 telónál nem kevés, ráadásul karácsonyig simán megjönnének.

Jól értelmezem, hogy az alábbi linken DHL szállítás esetén nem kell áfát fizetnem?
[link]


Donki Hóte
(veterán)

A 32 GB-os kapacitású SD kártyát megengedő SDHC szabványt 2006-ban vezették be, fura lenne ha egy 2010-ben készült autó fedélzeti egysége csak a régi szabványt támogatná.

Próbálj meg FAT32 filerendszerre formázni egy 32 GB-os kártyát és azt próbáld meg felismertetni a rendszerrel (a FAT16 biztosan nem jó, az exFAT pedig lehet, hogy túl új lesz neki).

üzenetek