üzenetek

hozzászólások


spiky03
(veterán)

Koszonom! :R
Megnezem majd oket.


maestro87
(őstag)

És ez már nem kapcsol ki pár percen belül ha nem telefonnal használod?


Mad_Wolf
(aktív tag)

karácsonyra megleptem magam egy QCY T5 TWS fülessel.
Előtte egy QCY QY7-et használtam jópár évig, így számítottam a jó minőségre. Elolvastam/megnéztem azt a kevés tesztet (főleg kínai és koreai videók) amit fel lehetett róluk találni, így a többi hasonló kategóriájú TWS-hez képest ezt találtam a legjobb minőségűnek.
Tapasztalataim:
A tokja töltőként funkcionál, eddig még sose merült le :D igaz nem is használtam még 1 óránál tovább egyszerre. Specifikáció szerint akár 5 órát is kibír egy töltéssel, és 25 órát standby-ban (tokból kivéve).
Amint kiveszem a tokból, párosodik :) Mire a fülembe dugom, már csatlakozott a telefonhoz. Ha csak telefonálni akarok, bármelyiket kivehetem, csatlakozik. Amint kiveszem a tokból a másikat, az is csatlakozik, innentől sztereó üzemmódban van. Ha visszarakom a tokba, azonnal tölteni kezdi, illetve bontja a kapcsolatot a telefonnal.
A távolság elég jó, a másik szobából, falon keresztül, kb 6-8 méter távolságra még akadozás nélkül szólt.
A hangminőségre sem lehet panasz, főleg zenehallgatásra, néha filmnézésre használom. Basszus jól szól, nem tompa.
Telefonálásnál se volt még panasz a minőségre.
Dupla koppintásra felveszi/leteszi a hívást, illetve megállítja/folytatja a zenét

Negatívumok:
Bud mérete: a gyári 'bedugó' (2 méretet adnak hozzá) csak az egyik fülembe volt jó, a másikból akármelyiket is raktam rá, állandóan ki akart esni. Szerencsére volt otthon jópár különböző méretű, így tudtam találni egy megfelelőt. Ennek ellenére ha hajolgatok akkor előfordul hogy meglazul. Ha azonban eltalálom a jó szöget, akkor elég stabilan ül a fülemben.

Érintős vezérlés. Sokszor kell igazgatni a fülemben, és néha sikerül úgy megfogni, hogy a következő számra ugorjon.

Ha valakinek van kérdése, írjon nyugodtan, megpróbálok válaszolni.


zeon.hu
(nagyúr)

Autóba android rádió mi a best buy?
1 din, de nagyobb (8-10") kihajtható kijelzővel kéne.


koxkids
(őstag)

Egy kérdésem lenne..

Telefonálni milyen vele? Másik fél nem panaszkodik hogy rosszul hall? :) Ennél a kialakításnál azért van egy “szár” rész, amiben van a mikrofon, így az a sejtésem hogy jól lehet vele telefonálni. Nekem egy Haylou GT1 van de azzal lehetetlen telefonálni, sosem hallanak megfelelően..

Szerk
Ja igen, bocsánat. Átsiklottam felette. :) Nem szükséges a felvétel, h a nincsen rá panasz akkor oké. :R

[ Szerkesztve ]


Mad_Wolf
(aktív tag)

írtam is, hogy jó a minőség telefonlálásnál. Próbálok csinálni egy felvételt és felrakom.
Update: Kipróbáltam a feleségem telefonja segítségével, semmi különbséget nem hallok fülessel vagy anélkül.
Egyszóval kiváló a minőség. Zajos háttérben (tévé szólt) is egészen tisztán érthető, pont olyan mintha simán a telefonba beszélt volna.
A felvételt nem rakom fel, mert csapnivaló a minősége, egyáltalán nem adja vissza a hívás minőségét.

[ Szerkesztve ]


KamuMazsola
(őstag)

Nem tudom mi a best buy, de karácsony előtt vettem egy 70 dolláros (ugyan 2 dines) 10 collos android autórádiót. Hát csalódás volt a hangja. A végén akciósan 185$ körüli áron vettem egy tipusazinos de csak 7"-os szintén androidos autórádiót, ami nagyon szépen szól és ugyanazt, vagy többet tud minden másban, mint az olcsóbbik. Fontos a rádió és a hangchip típusa. Ha kéred megnézem az enyémben milyen van.


zeon.hu
(nagyúr)

Köszönöm, ha megteszed!


silvergod
(őstag)

köszi. amit maestro87 kérdezett az engem is érdekelne ,hogy telefonon kívül lehet mással is(pl: PC,TV) használni? nem kapcsol szét pár perc múlva?


Mad_Wolf
(aktív tag)

kipróbáltam egy illetve két fülessel is, semmi különbség. Szóval ajánlott telefonálásra is.
A hosszú szár szerintem sokat számít, így közelebb van a szájhoz a mikrofon, mint a szár nélkülieknél. Illetve a tesztek alapján ennek volt a legjobb mikrofonja, többek közt ezért is válaszottam.


Mad_Wolf
(aktív tag)

látom te is küzdesz a gumiharanggal :D QCY-nál se sikerült eltalálni a fülméretem, szerencsére volt itthon jópár a régebbi fülesekből, így megtaláltam azt ami jó a jobb fülembe :)
Ha letakarom akkor is szól a zene, de mint írtam még a fal sem volt akadály, tegnap kimentem a dolgozóból, át a nappalin, legalább 6-8 méter volt a távolság, és falon keresztül is akadásmentesen szólt tovább a zene.
Az érintés engem is zavar, mert néha sikerül átléptetnem a számot ahogy igazgatom a fülemben :W

[ Szerkesztve ]


KamuMazsola
(őstag)

Audio erősítő IC: ST TDA 7388
Radio IC: ST TDA 7808

Nekem ezzel van szerelve, illetve Android 9, CPU ARM A= 4*1,2 GHz, 2 GB RAM, 16 GB ROM. A rom bővíthető maximum 64 GB mikroSD kártyával (a kártyára kiválasztható rendszertár, vagy külső tár is).

Jó még (vagy jobb) ezen kívül:
TDA 7851(audio) + TDA 7786(radio) + PX30 processor

[ Szerkesztve ]


Janaboy
(veterán)
Blog

Most kiprobaltam Dell laptoppal 4 perces zenét gond nélkül lejátszott.


Gézengúz
(addikt)

esetleg egy direktlinket hozzá? E46-hoz nézegetnék valami jót.

[ Szerkesztve ]


Janaboy
(veterán)
Blog

Jaja, vacakoltam vele közben ki-, bekapcsolt :D

Valszeg a kilogo része miatt annak erősebb a BTje.


KamuMazsola
(őstag)

Talán árul olyat is :) Link

Én EU raktárból rendeltem karácsony előtt és nem volt egy hét sem a megrendeléstől a megérkezésig. Én elégedett voltam az eladóval és elégedett vagyok a termékkel.

[ Szerkesztve ]


sphe
(senior tag)

Autóba kínai garancia nélküli autórádiót nem vennék. Nagyon sok mindent veszek kintről, de itt a BT stabilitás, a hangzás, a megbízhatóság mind eléggé kérdéses dolgok, amik objektív valóságát nem fogja pár "nekem ez van ennyi ideje és jó"hsz, vagy a moderált kínai értékelések helyre tenni. Ugyanúgy meg tud hibásodni a hazai is, csak ha a kínai off egy fél év után, oda a pénzed, ami egy autórádió esetén nem 85 fillér.

[ Szerkesztve ]


t72killer
(titán)
Blog

A Boruit XPE-t nézem még, ebből is úgy tűnik ezreket adnak el. Sztem ezt rendelem be, az USB töltés jól jöhet. A szenzor remélhetőleg többet fog használni, mint ártani...


KamuMazsola
(őstag)

Szándékosan nem írtam a kommentbe hogy ajánlom! De mindenesetre ugyanezt Opel szakos szerviz 140 ezerért árulja, nem tudom, hogy a beszerelés plusz költség-e. Mindenesetre nekem ez hangzásban és szolgáltatásban túlteljesíti amit vártam. A garanciát nagybetűkkel lesz@rom. Ha valaki kíváncsi rá, tartós tapasztalataimat szívesen megosutom majd.

[ Szerkesztve ]


Digitalis
(senior tag)

kb. 4 percig megy a beat is, kipróbálnád egy kicsit hosszabban is? :R

üzenetek