üzenetek

hozzászólások


petipetya
(nagyúr)
Blog

Konyhaszekrény csere előtt állok, írok privit :D


Krogoth
(senior tag)

1490 huf a házhozszállítás.

Most láttam, hogy csak 1-2 darab kell :)

[ Szerkesztve ]


Degeczi
(nagyúr)

Ha csak van rá módod, kerüld a Lidis ceruzaakkukat!
Már újonnan is nagyon ingadozó minőségűek, rossz élettartamúak, ráadásul nem is mindig alacsony önkisülésű változatot forgalmaznak (már amikor egyáltalán teszik, mert évente kb. kétszer ha szokott előfordulni a boltjaikban)

Még postával is bőven megéri ehhez képest a Ladda.


edk-
(őstag)

Nagykanizsán lakik az illető

Láttam. Rendelheti házhozszállítással.


macilaci78
(nagyúr)

Olvasd el a második sorának első szavát. Vagy Nagykanizsa annyira vidék, hogy a házhoz szállítás sem opció? :U


petipetya
(nagyúr)
Blog

"Minden út Nagykanizsára vezet"
Marcus Tullius Cicero - ie. 65.


Skillet
(addikt)
Blog

Találkoztam vele Budaörsön, de az állíthatóság (szög) fontos lenne. Most már azon is agyalok, hogy talán a rögzíthetőség sem lenne rossz.

[ Szerkesztve ]


sphe
(senior tag)

Egy vélemény nem vélemény :D úgyhogy írok én is, harmadik csomaggal (az új desigból is) vettem már, AA es AAA formátumot egyaránt, szenzoros szappanadagolóban, gyereknek játékautóban és éjjeli lampában használom a Lidl ceruzaakkukat legalább fél éve. Mostanában kb minden második hónapban látni őket. Amit te linkeltél, valami régi kezdeti széria alapján alkotott vélemény lehet.

[ Szerkesztve ]


gyapo11
(őstag)

Meg tudom erősíteni a következő tapasztalattal: hónapokig állnak az akkuk, előtte mind feltöltve. Előkapok egy 2 caruzaakkus fényképezőgépet, beleteszek két Tronicot, meg se mukkan, beleteszek két Eneloopot vagy Laddat, működik. Ennyi.


Degeczi
(nagyúr)

Nem olyan régi, még 3 éves cikk sincs (így a típus is 2017-ben forgalmazott).
Eddig az összes Lidis széria katasztrofális volt hosszú távon (a tényleg nagyon régi zöldek még ki is folytak: egyetlen másik NiMh ceruzaakku sem tett ilyet saját tapasztalatban) fél év pedig még nem idő, mindenesetre én nem bízom már a Lidis akkukban.

Mondjuk éjjeli lámpába valóban bármi elmegy, csak alacsony önkisülésű típus legyen.

[ Szerkesztve ]


edk-
(őstag)

Tronicból van Ready2Use-os és anélküli is, valószínűleg a tiéd az utóbbi.


sharp4
(őstag)
Blog

Sziasztok!
[Ebből] létezik global? Vagy csak akkor kommunikál a Mi Home alkalmazással, ha csak Kínára állítom a régiót?


DJ. Ru$y
(félisten)

Ha már aksi a téma. Olyan otthoni vezetéknélküli (DECT) telefonkészülékbe, ami 0-24-ben a töltőaljzatban áll, csak akkor veszik ki onnan, amikor telefonálnak vele, milyen aksi ajánlott? Vagy legyen olcsó és dobjam ki, ha meghal, mert ezt semmi sem szereti? 2 db AAA megy bele / készülék.


aicon
(senior tag)

Ha NIMH való bele csodákra ne számíts, jobb esetben egy év az élettartam, hasonló felhasználás mellett (saját tapasztalat).
Ezért a legolcsóbb Tescóst teszem bele, de nem bír egy évet ...


macilaci78
(nagyúr)

Családban, munkahelyen több ilyen is van. Ladda-ra váltottam, amihez hozzáférek, évente 1-2 alkalommal teszek beléjük másikat, amiket meg kivettem, az megy egy formázó töltésre az IPC-1L töltőbe, semmi bajuk.
A program végére (akár 1 hét) a töltő szerint a névleges kapacitás környékét mutatja a töltő, fejlámpákban, egérben, billentyűzetben, erre-arra használok még AAA méreteket, nem tapasztaltam negatív dolgot.


Aryes
(nagyúr)

Nekem több doboznyi van a zöld, "Ready2Use" akksiból. A boltból hazahozva valóban tartotta a töltést, egészen addig, amíg a hozzá vásárolt, szintén Tronic töltőállomással nem töltöttem fel. Onnantól kezdve soha többet nem tartotta meg a töltést néhány hónapig sem, nem hogy egy évig, vagy mit írt a dobozon... Hogy miért van belőle mégis több dobozzal? Egy időben olyan olcsó volt és olyan sok elem fogyott a gyerekek játékaiban, hogy így is megérte.


hacki87
(senior tag)

[link] ennyi belefér ha évente is kell cserélni. én ezt vettem a nagyinak, hogy tudjon telefonálni.


HKorn
(addikt)

Selfiebotot jófajtát óccsón tud valaki? Melyik a jó?


kano
(nagyúr)

Köszi mindenkinek. Nyomkövetés nélküli, biztosítással és csehektől küldik elvileg. Szerintem ez már nem fog megjönni sajnos. Pedig ezért rendeltem a csehektől, hogy gyorsan megjöjjön (a Kínából rendelt már megjött, és ez pedig nem). :O


edk-
(őstag)

A Sziamiau BT távirányítósa jó. Akciósan 12 dezsőért megcsíphető.

üzenetek