üzenetek

hozzászólások


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

tipikus. nyilvánosan letagadják, de belső utasításban ki van adva, hogy a "kínai szarokkal" a lehető legkevesebbet szabad foglalkozni kb.


davenport
(aktív tag)

Nálunk a csomagos értesítőjét másnap a normál postás hozza ki. Munkahelyre kért csomaggal játszották ezt el tavaly, arra azért írtam egy panaszlevelet, hogyha a 24 órás portaszolgálat nem volt neki elég átvevőnek, akkor valszeg ki sem szállt a kocsiból.


alcapone386
(őstag)

Sziasztok! Aliexpressen, ha shipping from: france, spain, poland, germany, china, russia van. Az olvasatomban ez azt jelenti, hogy a terméket honnan küldik. Létezik, hogy ezzel trükközik az eladó és mindent kínából ad fel? Ahogy olvasom az értékeléseit az eladónak, olvasni mindent....egyszer gyors és megbízható, egyszer lassú és nem valós a küldési ország. Kinek mi a tapasztalata? Írtam neki és rákérdeztem, hogy honnan küldi a terméket. Eddig válasz még nem volt, de félek így is "kamuzna..."?! :)


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

Ebayen is trukkoznek/tek ezzel, nekem sd kartya jott londoni 3-5 nap helyett hk-bol 3.5 het alatt, persze eu-s postakoltseggel. :U


Skillet
(addikt)
Blog

Megjött az OpusBT-C3100 töltő. Lenne pár kérdésem attól, akinek ilyen van.
Quick test: Mit mutat itt megy és milyen érték a jó? Csak mert új LADDA akkukra is 180-as értékek jönnek ki, de minden mérésnél más más értéket dob.
Discharge: meddig kellene merítse a LADDA akkukat?
1V alatti érték rémlik, de jóval 1V felett megáll, majd megnézem, pontosan hol.
Charge: meddig kellene töltse a LADDA akkukat? Illetve ha mondjuk 1 óra múlva rámérek BT-168D-vel, milyen eredményt kellene kapjak? 1 nap múlva? 1 hónap múlva?
Ha máshova menjek a kérdésekkel, kérlek írjátok meg a megfelelő topikot!
:R

[ Szerkesztve ]


szabi__memo
(nagyúr)

Ami ez miatt náluk ragad azt hazaviszik?
Mert akkor főleg értem


azbest
(félisten)
Blog

sőt, ha lemaradtál volna róla, már olyan hivatalos opció is van, hogy csak emailben vagy sms-ben "próbál" értesíteni. Bár ezt a nem követősöknél teszik, ha nem postaládába férős (vagy idő és kedv hiányában nem viszik). Így, ha rossz helyre küldenek sms-t vagy mailt, akkor sohasem tudod meg, hogy jött volna.

Bár nagyon posta és kézbesítő függőek a dolgok. Nálam például az új módi szerint a követős, ládába bepaszírozhatókat simán bedobják. A nem követős apraját bedobják. A követős nagyokat ki sem hozzák hanem értesítőt dobnak. A nem követős nagyját meg megüzenik, ahogy előbb írtam. Itt mondjuk még nagyon szerencsés helyen vagyok, mert csak sokat ülnek rajta, de el még nem veszett küldeményem mostanában. Korábban egy elveszett, de azt a váltó kézbesítő privatizálhatta talán más küldeményekkel együtt, de azt kifizette a posta.


AndrewBlase
(senior tag)

Tudok az ilyen opcióról, de eddig nem élt a posta ilyen lehetőséggel felém. Mint mondtam, eddig szinte kivétel nélkül mindig kihozta az összeset, csak azt nem, ami tényleg nem fért el a biciklijén.
Itt se azon "mérgelődök", hogy nem hozta ki, csak furcsállom ezt a fajta "értesítést". ;)

***
Sinci féle küldemény tréfált meg mostanság. Júli 26-án rendeltem tőle, és csak nem akart ideérni, megérkezni. (Eddig mindent megkaptam tőle, nem keveset rendeltem már onnan). Már a 49. napnál tartottam, mondom ennek annyi, rendelhetem meg újra. Direkt nem kértem rá refundot, mert ugye a tapasztalat az, hogy tiltja az embert utánna. Mondom tanulópénz.
Megrendeltem még 1×, de kértem rá nyomkövetést (+1,9$). Rá 3 napra befutott az elsőként rendelt csomag. :Y Sebaj, lesz tartalék pendrive, dögivel. :C


alcapone386
(őstag)

Köszi a választ! Közben utánanéztem. Felejtős az eladó :(


tillatrilla
(senior tag)

Szia!! Köszi,meg fogom nézni. Bár kapcsolót nem látok rajta,viszont a leírásban meg benne van.

edk-a tvn foglalt a hdmi,de ez a játék annyira analóg,hogy scart csatlakozásnál nem érdemel jobbat :DD Majd télre beújítok valami normálisabb tv játékot,csak ötletem sincs,hogy milyen lenne jó. xbox,és társai kizárva,ahhoz még kicsi.


Digitalpimp
(senior tag)

Ne izgulj, az amerikás csomagért is be kell menni. :( Poén: hétfőn jön a postás, hoz egy kisméretű vackot, ideadja, közbe mondja, hogy van egy nagy zörgős csomag (Piping Rock), majd holnap (kedden) hozza róla az értesítőt! :Y Úgy is lett. Szerdán mehettem érte.


ace22
(tag)

Mit lehet vajon tenni, ha nincs értesítő, nincs tracking, de valószínűleg a postán dekkol a csomag (megtörtént, hogy bementem, és a nyomkövetett csomag mellett kaptam egy nem nyomkövetett is)?

Ha bementem, megkérdezni, hogy van-e csomagom, nem voltak hajlandók név és cím alapján megnézni. :((


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

az amerikásakat még mindig kinyitják, hátha dollár van benne? :U *sounds so 1980's*


TheProb
(veterán)
Blog

Jó cucc, szerintem ennyit bátran megér.


szabi__memo
(nagyúr)

Max panaszt tenni.


#04441088
(addikt)

BB hajvágót tudtok? :R


pvt.peter
(őstag)

Tudom kicsit régi a téma, de mivel tegnap érkezett meg az eszköz ezért mégis írok :D
Végül a megoldás egy HDMI KVM switch lett a megoldás.
Egyszerű, de nagyszerű.


Zoli-bácsi
(senior tag)

Most van a Lidl-ben, 4ezerért lehet akár BB is. :D


fradi81
(veterán)

Kínairól még nem olvastam jót, philips 5115 nálam bevált.

[ Szerkesztve ]

üzenetek