üzenetek

hozzászólások


#04441088
(addikt)

Köszönöm, spóroltál nekem egy utat. :R


Digitalpimp
(senior tag)

Nem tudom, hogy kinyitják-e, szerencsére hiánytalanul megkapom mindig a vitaminokat. Csak gondolom fúrja a postás oldalát a kíváncsiság, hogy mi zörög benne. :D


gyulazsolti
(senior tag)

Sziasztok!

Robot porszívót tudtok ajánlani, aliról ?

Első nekifutásra ez van lengyel raktárból, de ha van kedvezőbb árban, vagy jobb márkában.

[ Szerkesztve ]


farkas-j
(őstag)

Nem tudom ezek a lámpák milyen minőségűek, lehet, hogy nagyon jók. Én viszont beépített akkus bringa lámpát biztosan nem vennék. (Ez vonatkozik Mp3 lejátszóra és egyéb ilyen eszközökre.) Mindig a legrosszabbkor merülnek le. Ha országúton lemerül a bicikli lámpa, mi a túrót lehet csinálni? Én olyat vettem és veszek, amibe AA vagy AAA elemeket vagy akkukat lehet betenni. Én speciel AA vagy AAA akkukkal használtam. Volt, hogy menet közben lemerült. Nem volt gond, mert mindig van a nyeregtáskába tartalék akku vagy elem. Most, hogy e-bike-ot használunk amin olyan lámpák vannak amik a központi akkuról kapnak áramot, még mindig van nálunk tartalék elemes lámpa.


farkas-j
(őstag)

Ha megakarod magadnak spórolni a bosszúságot és hatékony takarítást szeretnél, akkor csak olyat vegyél, ami lézerrel térképezi fel a környezetét! Tudom mi a különbség a lézeres és az anélkül között. Volt nekünk lézer nélküli. Nagy nehezen eladtam. Most egy Xiaomi MI Robot van és össze sem lehet hasonlítani a kettő hatékonyságát!


Nikaré
(őstag)

Beszerzési forrás ajánlást kérek ;)

[ Szerkesztve ]


band
(csendes tag)

valszeg majd sokan nem értenek velem 1et, de nekem az a tapasztalatom, h az emberek 93%-a , aki kenyérsütő robot vett, az nem használja... macerás, kényelmetlen, sikér, speckó alapanyag, élesztő... én semmilyet nem javaslok, porfogó lesz belőle... peace!


solti
(senior tag)

robotgép kell, az megcsinálja a tésztát, kenyér meg mehet a sütőbe. Mi elromlott kenyersuto után kötöttünk ide ki, és bevalik.


farkas-j
(őstag)

Lámpákat már elég régen vettem. Ezekből már csak egy korábbi eladóm elérhető. Ennek nagyon erős fénye van, de pár órát bír csak. (Piros kéket és piros fehéret is vettem.) Ami még nagyon jó az ehhez hasonló. (Bocs, de most nincs időm kutakodni.) Az első lámpát meg valamikor a Lidl-ben vettem, 4db AA akkuval hasznltam.

[ Szerkesztve ]


DeFranco
(nagyúr)
Blog

mi vagy 8+ éve biztosan napi szinten használjuk, pedig a kenyérsütő nördökhöz képest mi vagyunk a pékipar fási zsüliettje.

semmi speckó alapanyag meg izzadás nem kell,

sima bl55-ös liszt,
pici élesztő (ami szimpatikus, instant, por, friss-kocka),
só,
cukor,
víz,
olaj

szkész. összeöntjük az üstbe (méréssel együtt 5 perc), megnyomjuk a gombot és polarizált napszemüvegben belenézünk a ciberepunk naplementébe.

pékmesterek most kicsit nézzenek félre, én is tudom hogy sütő meg lávakő meg kenyérliszt meg kovász, nem érünk rá, nincs rá igényünk, ez így gyorsabb mint boltba menni finomabb és jobbabbabb.


MADcat
(MODERÁTOR)
Blog

Most egy kicsit meghaltam... :DDD


fess
(őstag)

Én is így voltam, aztán ajándékba kaptunk 1 lidl-öset, teljesen meg vagyok vele elégedve. Nem olyan, mint a saját burgonyás kenyerem, de nincs vele macera és nem rossz a kenyér benne. A kakaós kalács meg nagyon finom benne


Ciccuka
(veterán)
Blog

Mi viszonylag sokat használjuk, de inkább csak dagasztásra. Sima sütőbe pedig megsütjük a kenyeret. Kenyérsütésre nem valami jó a gép, ami azt illeti.

[ Szerkesztve ]


sambenez
(addikt)

Miért ne lenne jó? Jó gép kell, olcsó tucat sütők persze nem jók, de egy pana jó ropogós kenyeret süt.
Nem hiszem hogy a sütőben jobban sülne.

band: Mi a macerás? 10 perc alatt összerakom megérintek 2 gonbot és kiveszem 4 óra múlva.

[ Szerkesztve ]


Degeczi
(nagyúr)

Érthető módon teljesen más a kenyér héja ha forró levegő süti, mint ha közvetlenül egy fém üst. Ettől még vállalható a gépben készült eredmény, mi is használjuk - de nem kérdés, h jobb a sütőben.


#94529552
(nagyúr)

Ilyen ár/kategóriában szerintem ez a XIAOMI MIJIA Mi Robot Vacuum-Mop Essential G1 jobb lenne kb. mindenben, elég ha csak a 4x-es szívóerőt említjük, és csak 15 USD-vel több. Szintén gyors szállítással, francia raktárból.


Beni2360
(félisten)

És ez milyen kenyeret süt? :DDD


#94529552
(nagyúr)

Olyat mint a tévéd, csak kicsit kisebbet. :D


MasterMark
(titán)

Ezen csak 1 darab output van. :F

üzenetek