üzenetek

hozzászólások


petipetya
(nagyúr)
Blog

Most egy CR2025-el is elindult, pedig a másik CR2025 is ugyanabból a pakkból lett kiszedve, amivel tegnap még nem ment (Auchan vsárlás).


Skillet
(addikt)
Blog

Tegnap nem CR2023-mal nem ment? Semmi... 2025 volt az :Rde ahogy nézem, gyárilag tényleg 2032van benne. Azért az eléggé nagy különbség.

[ Szerkesztve ]


LógaGéza
(addikt)

Igen, a Zigbee egy teljesen más szabvány. A szenzor csak Zigbee-n kommunikál, ahhoz kell egy gateway, hogy átvidd Wifi-re.
Ha megnézed az egyik képet: Work with gateway 2.
Specifications alatt a 3. pontnál: The phone needs to be connected via a gateway to control this thermometer.
Egyik véleménynél alul: very easy to setup..... need zigbee hub..

Egyébként a Tuya app nem épp a legjobb. Kínai szerveren keresztül kommunikál, voltak kihagyások is a múltban, amikor leállt egy darabig.

A két szenzor pedig nem sokkal olcsóbb, mint amit linkeltem, és az biztos megbízhatóbb.

[ Szerkesztve ]


macilaci78
(nagyúr)

Én ezt használom napi 40 órában irodai munkára, kényelmes, elégedett vagyok vele.
Egyetlen hátránya, hogy a legtöbb feladathpz kényelmes DPI-vel kissé nehézkes az Excelben a pontos sormagasságot beállítani, de ezt inkább a gagyi alátétnek tudom be.
2 db AAA Ladda akkuval megy, nem akarok hazudni, nem tudom mennyi idő telik el két töltés közt, de nem kapcsolom ki, csak ha szabadságra megyek. Hetekben mérhető, mennyit bír.


ratobi
(senior tag)

Keményen nyomod.. :B


macilaci78
(nagyúr)

Jaja, heti... :B
Mindegy, amíg kifizetik a túlórát. :P


silvergod
(őstag)

köszi ,és jmuranyi -nak is. Ezeket is néztem,de végül teljesen más formákat rendeltem kicsit drágábban..dicsérik őket,ha megjönnek írok róluk majd milyenek.


Beni2360
(félisten)

ja igen, volt egy külsös meló kiadva, hogy 50 órát számolhat el.

3. nap reggel megjelent és leadta hogy az 50 órát elvégezte. Kérdezte a főnök, hogy lehet az hisz a 2 nap csak 48 órából áll? Válasz minden nap egy órával előbb mentem be dolgozni. :DD :Y

[ Szerkesztve ]


g_g_g
(őstag)

Linkeket adnál?
Én is épp ilyen típusú egérre vadászok.


silvergod
(őstag)

[DAREU Ergonomic] és a [Delux M618C ] érdekes formák...a delux az szerintem logitech mx vertical kinézet, ezért is vagyok kíváncsi rá milyen.
mindegyikhez van kupon is

[ Szerkesztve ]


macilaci78
(nagyúr)

Fogásra nem látszik nagy különbség a Tecknet és a többi közt. Ez a kb 57°-os szög jellemző mindre, ugyanúgy két gomb a görgő két oldalán, görgő alatt DPI, hüvelykujjon előre-hátra gombok, a kisujjat semmi nem tartja.
Nagy tenyerem van, ehhez képest rövid ujjaim, a Tecknetet fogva a kisujjam, kezem éle nem ér le, nem is koszolódik úgy az egérpad, mint korábban.
Féltem attól, hogy milyen lesz, de gyakorlatilag az első héten már megszoktam, valóban kézre áll, természetes. :K
Megkockáztatom, hogy kényelmesebb, mint az itthoni Logitech G602.


spileraaa
(senior tag)

női pénztárcát rendelt valaki aliexpresrol
melyik minőségi darab?


beers
(addikt)

Ezt csak ajánlani tudom!


-secret-
(Arcképgyáros)
Blog

Amelyik minőségi annak az áráért már majdnem itthon is veszel. Nekem ez a tapasztalatom.

[ Szerkesztve ]


g_g_g
(őstag)

Köszönöm, megnézem ezeket is.


w.miki
(veterán)

Vertikal egér miért jobb, mint a "sima"?
Illetve van ezekből néma, silent változat?


macilaci78
(nagyúr)

Nem kell erőszakosan vízszintbe forgatnom a kézfejemet, kb úgy állhat, ahogyan natúrban leteszem az alkarom az asztalra.
A Trecknet-nek normál hangja van, kattan a mikrokapcsoló és ennyi. Nem zavaró irodában. A gumidómos billentyűzetem hangosabb.


Degeczi
(nagyúr)

A hang hagyján, de már több egeret is azért cseréltem le, mert pár óra munka után a mutatóujjam izületei nem bírták a mikrokapcsoló erős visszarúgását. Hangra a Logitech MX kapcsolója is ugyanakkorát kattan, de érzetre nem, pl. azzal nincs gondom.


macilaci78
(nagyúr)

Budapest XI. kerületben Rákóczi híd budai hídfőnél ki tudod próbálni az enyémet, ha gondolod. Nincs nagy tapasztalatom, sem tudásom egerek terén, nem is hasonlítgatom semmihez.


nelsonmanian
(senior tag)

Olyan töltőfejet keresek ami meg tud nekem hajtani 2 vezeték nélküli ikeás töltőt(két iphonet töltenék). Vagy két usb-c kimenet legyen rajta, vagy két sima usb-a. Mindezt lehetőleg fehér színben. És akkor már két fehér kábel is kellene hozzá amik 2 méter hosszúak.
Van ajánlott? Legalább egy baseus kategória ami szóba jöhet.

[ Szerkesztve ]

üzenetek