üzenetek

hozzászólások


dugesz77
(őstag)

Na például az előttem ajánlott linkről a csoki LG az jobb ilyen felhasználásra. A NCR18650B Pana viszont lehet kevés (bár nem tudom milyen rc autóba kell) mint írják is folyamatosan maximum 5A tud leadni . Neki nagy a kapacitása viszont kevés az áramerőssége őt powerbankokba, kisebb lámpákba ajánlott rakni. A csoki LG jó mindenes, mert egész jó a kapacitása és jól terhelhető 20 A folyamatos 30A pillanatnyi.


Skillet
(addikt)
Blog

Nem jó a link.


farkas-j
(őstag)

Köszönöm, tökéletesen működik, ráadásul fullduplex! :R Meg is vettem a pro változatot, hogy ne legyenek reklámok. Egy tűnik csak macerásnak (vagy nem jól csinálok valamit), hogyha egy harmadik fél is belép akkor mindenkit fel kell hívnia. Ilyenkor egy kicsit halkabb is lesz a beszélgetés.
Még egyszer köszönöm, amire nekem kell arra kiváló!


Sanyi.mTs
(addikt)
Blog

én ilyet vettem: [link]
FHD TV-nél használom (1080p/60Hz). felbontást nem írtál.
manuálisan nyomógombbal kell váltani és világít a led az aktív hdmi-nél.

[ Szerkesztve ]


w.miki
(veterán)

hogy működik ez?


farkas-j
(őstag)

WiFi-n keresztül történik a készülékek között a kommunikáció full duplex módban. Nem kell hozzá se mobilhálózat se internet. Mehet egy router WiFi-jén keresztül vagy az egyik telefon hotspotján keresztül is. Tényleg jó kis app!


w.miki
(veterán)

nem értem. ha wifi/hotspot kell hozzá, akkor az az internet, nem? vagy hogyan?

[ Szerkesztve ]


bazsimano
(őstag)

sziasztok!
olaf mobil toltok mennyire ajanlottak? pl ez :R


MADcat
(MODERÁTOR)
Blog

Maga a wifi rádió kapcsolódik össze a készülékeken. Nem kell net.

[ Szerkesztve ]


farkas-j
(őstag)

Elindítod a mobilodon a WiFi hotspot alkalmazást és ehhez kapcsolódik a másik telefon. Ehhez nem kell internet. Persze ha bekapcsolod a mobilnetet akkor a WiFi hotspot azt is megosztja a másik telefonnal, de ez nem kell a kommunikációhoz. Amíg a két készülék WiFi-n eléri egymást addig működik a kommunikáció. Nekem pont erre volt szükségem a bringázáshoz.


ollie
(MODERÁTOR)
Blog

De így nagyon korlátozott a távolság, amilyen messziről kommunikálhatok lakott területen kívül. Gyakorlatilag mennyi, 10-20 méter?


Sanyi.mTs
(addikt)
Blog

15-20 méter volt az igény


Skillet
(addikt)
Blog

Akkor mondjuk EZ jó lehet?

Egyébként egy ILYEN RC autóba kellene. Régi cucc, vagy 30 éves. Szerintem ennek nagy áram nem igazán kell. De azért persze jobb, ha le tudja adni.

[ Szerkesztve ]


farkas-j
(őstag)

15-20m volt az igény, ezt bőven teljesíti. Van mindkettőnknek Androidos mobilja, a bringákon meg van alapban telefontartó és töltő, van gyári mikrofonos fülesünk, így minden adott volt a használathoz. Aryes-nek még egyszer köszönöm az ötletet!


dugesz77
(őstag)

Jó lesz bele. Ennek tényleg nincs nagy igénye.


Donki Hóte
(veterán)

Ezek milyen bringák :F


farkas-j
(őstag)

Fiido L1. Mivel sokat utazunk, ezért kellet olyan (elektromos) bringa, amiből 2db befér a csomagtartóba. Ez a bringa mindenben teljesítette az igényeinket, ráadásul brutál 48V 23,5Ah akkupakkja van (1,1kWh).


citkar
(addikt)

Nyugdíjas bringák :D


farkas-j
(őstag)

Közel vagyok már a nyugdíjhoz ;]


Telda
(addikt)
Blog

Hali!
Nem láttatok valahol jóárasította távirányitós aljzatot?

üzenetek