üzenetek

hozzászólások


Bajgunar
(aktív tag)

Nincs mit. ;) Szívesen.


MasterMark
(titán)

Ha elbírja a TV akkor baja biztos nem lesz.


kulup
(tag)

Ez egy Xiaomi TV-stick ? Mennyire használható ez ? Van rá pl. Coreelec ?


atyca
(senior tag)

Igen,azok minik.


dugesz77
(őstag)

Android tv alapú. Kodi van rá. Két hónapja használok egy ilyen stick-et, nincs vele gondom. FullHD buta tv-re kellett HBO, Netflix meg Kodi alá ugyanúgy telepíthetők a moviesharkos kiegészítők és megy minden.

[ Szerkesztve ]


Sanyi.mTs
(addikt)
Blog

Attól függ, hogy mennyi mA-t kér a stick.
Usb2 500mA-t, usb3 900mA-t szokott kiadni TV-ken.
Az én stick-em (fire tv 4k) 1050mA-t kér, így nálam ez nem megoldható.


Dluinet
(nagyúr)
Blog

Én egy USB HUB-ról táplálnám, aminek van külön tápcsatlakozója.


dugesz77
(őstag)

Annyival talán érdemes kiegészíteni, hogy meg kell nézni a tv használatiját ,mert sok tv-n van direkt külső HDD meghajtására/csatolására kitalált usb aljzat(ez lehet akár usb2 is) ezeken direkt emelt áramerősségűek.


apezka
(tag)

Szia! Engem az érdekelne, hogy a UPC Vodafone Horizon GO android app kompatibilis vele? Lehet telepíteni, TV-zni rajta?


dugesz77
(őstag)

Itt azt írják androidtv rendszer nem támogatott. Viszont mivel teljes értékű chromecast eszköz ezért lehet megkerülhető képtükrözéssel. Nem tudom kipróbálni nincs Vodatv-m.


maestro87
(őstag)

LG vagy Liitokala? Nem mindegy. A csoki Liitokala nem tud 20A-t biztonságosan, max 8A-t. Az összes Liitokala aksinál megadott áramerősség érték kamu, a töredéküket tudják csak. Youtube-on vannak tesztek. A 20A-es Liitokala 20A-rel terhelve pl. elpukkan pár perc alatt, míg az LG nem.


Beni2360
(félisten)

Én ajánlottam neki ezt, hogy átadom végül nem kellett, de nem érti miképpen megy minkét irányba a lehetőség 2 az 1-ben :F
Gombnyomásra vált a bemenetek vagy kimenetek közt.

[ Szerkesztve ]


dugesz77
(őstag)

Én úgy tudtam magával a Liitokala-val nincs gond ,mert csak átmatricázza a cellákat. A gond a fake Liitokala-val van. Példa a csoki LG-re.

[ Szerkesztve ]


edk-
(őstag)

Végre megérkezett a banggodos EX3 fogkefe. Bár Air Parcel volt a szállítási mód, mégis vonaton sikerült hozniuk Alashankou - Dostyk - Brest - Małaszewicze - Duisburg - Belgium - HU útvonalon...


gyulazsolti
(senior tag)

Meg is jött a fúró 5 nap alatt. [link]
Részemről ajánlott, nagyon masszív darab. [kép]


TheProb
(veterán)
Blog

Az, Android TV alapú, ami oda le van fejlesztve, azt tudja. Amúgy semmi értelme Ali-ról megvenni, ennyiért van a Lurdy-ban is.


maestro87
(őstag)

Pont erre a videóra gondoltam. Szerintem itt egy eredeti Liitokala-t hasonlít össze egy eredeti LG-vel és a Liitokala elvérzik a teszten. Persze lehet fake, nem tudok oroszul. :DDD
De nekem van ilyen barna Liitokala, és már kisebb terhelésnél (5-10A) se hozza azt a szintet amin a videón látni az LG-nél.

[ Szerkesztve ]


TheProb
(veterán)
Blog

Ez amúgy miért jobb, mint egy parkside/ferrex-ért besétálni a Lidl/Aldi-ba és kapsz rá 3 év garanciát?

[ Szerkesztve ]


FingR86
(őstag)
Blog

ugyanezt írtam korábban, aliról egyik sem eredeti. viszont jófogáson van egy szabolcsi srác aki ilyen 18650 cellákkal foglalkozik, én mindig tőle vásárolok ecigibe meg minden másba is.

üzenetek