üzenetek

hozzászólások


Ciccuka
(veterán)
Blog

Ezek úgy vannak általában, hogy limitáltak. Előtte való nap posztolják és még aznap szoktak posztolni néhányat, néhány óráig tartanak csak a legjobbak vagy még addig se.


dudi6
(senior tag)

Köszönöm mindenkinek! Nem rendelem meg egyben (44,86 USD miatt), egyelőre egy is elég lesz. :)


gyapo11
(őstag)

Nálam egy MX3 van szolgálatban. Pár billentyű azért hiányzik, pl. alt-f4-hez, meg ilyen pc-s kombinációkhoz. Az enyémen nem működik az infra tanítás, viszont jó a vevő érzékenysége, a vezeték nélküli billentyűzetet lengetni kellett, hogy rálásson a vevőre, ez jobb, néha ez se veszi a jelet, de ez lehet a gyors sleepbe lépéstől is, ilyenkor az első gombra csak fölébred és ismételni kell hogy végre is hajtsa. A háttérvilágítás jó, az egérkurzor pozícionálás is megfelelő, egy kicsit lehetne jobb is, kisebb felületekre ráállni azért nem olyan könnyű, a nagyon lassú kis mozgásokra nem reagál jól.


maroni
(aktív tag)

Nekem egy Wechip W2 van, de most nem találok jó árban valami 12dodo-ért vettem , de az egér funkciója lehetne jobb! Tulajdonképpen az érdekel leginkább!
Köszönöm Laci


gyapo11
(őstag)

Az MX3 bruttó 8.37 $ volt fél éve, most 8.42 $ (a háttérvilágításos). Ha kihúzom a kurzort a szélére és onnan tovább, akkor elmegy a pozíció, tehát már nem középen lesz a 0 pontja, de ezt könnyen lehet egy ellenkező irányú túlhúzással korrigálni. A nagyobb gond az, hogy gyorsabb mozgásoknál minden OK, de amikor rá akarsz menni egy kis gombra, és közelítve egyre lassabban mozgatod, akkor hajlamos inkább megállni a kurzor, ha meg gyorsítasz, akkor átszalad rajta, szóval ezt a pontos pozícionálást nem dolgozták ki eléggé.


verybigboy
(senior tag)

:R :R :R


tonyrulez
(őstag)

Mi a javasolt párásító, ami nem ultrahangos (kemény a víz, és tolja ki a fehér port is), hanem párologtatja a vizet papírszűrővel/hasonlóval? Akár hazai beszerzés is érdekelne, mindenhol ultrahangosat látok csak. És nem akarok desztillált vizet venni mikor egy nap több litert kinyom a párásító.


gorbep
(senior tag)

[link] karácsony előtt 120 $ volt lengyel raktárból... érdemes várni rá... Alin is van a kijelző nélküli változat 100$ alatt. Csúcs szuper, nálam 4l/nap teljesítménnyel megy.


sambenez
(addikt)

SMARTMI Evaporative Humidifier
vagy Venta LW15
Ezeknek mindegy milyen a víz.


tonyrulez
(őstag)

uhh, kicsit aranyáron adják ahhoz képest hogy egy műanyag bödönben forog egy műanyag tárcsa :)


gorbep
(senior tag)

A tartósságot meg a minőséget meg kell fizetni (még Kínában is :W )... és elég szofisztikált darab. Pontosan méri mennyi víz van benne, csendes a ventillátor, a bödön és a tárcsa ezüstözött, nem lesz légiós baktérium tenyésztőhely... méri a hőmérsékletet és a páratartalmat (nem csak becsli... ;) ) és beilleszthető a Xiaomi infrastruktúrába... szerintem még szép is.Egyszerűen tölthető, egy mozdulat szétszedni, akár működés közben. Apple szintű ergonómia és design.

Hogy a vízkő mennyire tapad rá, és mennyire könnyű letisztítani róla, azt nem tudom, mert én a fűtő klíma olvadékvizével használom. De állítólag könnyen lejön, ha kell még a korongokat is kiveheted belőle egyenként.

Én csak ajánlani tudom az ára ellenére IS...

[ Szerkesztve ]


sambenez
(addikt)

Szétszeded a tárcsát, a lamellákat beáztatod ecetbe pár percig, leöblíted összerakod és kész.


macilaci78
(nagyúr)

Ecetsav, nem lesz utána büdös a lakásban.


Janaboy
(veterán)
Blog

Az jobb a citromsavtol is?
Én elég sokáig éreztem citrus szagot.


macilaci78
(nagyúr)

Hülyeséget írtam, citromsavat akartam.


spileraaa
(senior tag)

11.11 akcióban US $ 93.99 került innen de a végső ár kuponnal 83.99$ volt de megérte nagyon a 2 verzió is talán 10-15$ volt csak drágább

[ Szerkesztve ]


Dr.NX
(addikt)

Hol van benne ezüst?


UberMutant
(őstag)

sehol, nincs abban egy miligramm ezüst sem


werszomjas
(őstag)

Én pedig épp az ellenkezőjét keresném :D

Van valami bevált vétel páramentesítőre?
Valami erősebb érdekelne, ami nem csak néhány decit vesz ki óránként, hanem mondjuk 5 L/h feletti a kapacitása.

üzenetek