üzenetek

hozzászólások


Digitalpimp
(senior tag)

Ez mit "tud" annyiért?! :Y Vagy csak azért ennyi, hogy a több millás bringán nehogymá 3000-Ft-os lámpa legyen?


lappy
(őstag)

nyugodtan megveheted

[ Szerkesztve ]


ptesza
(senior tag)

A márka jó, de lehet inkább auto range-s típúst néznék.


varmi2
(nagyúr)
Blog

Mutass egyet.


sambenez
(addikt)

Nem nehéz találni.
De van az official storeban is néhány.

[ Szerkesztve ]


asdasdasd
(tag)

Legutoljára 30 Euróért vettem bicajt. :U


RicsiSuly
(aktív tag)

Töle [link] vettem Uni-t 139C-t 26$ért akcióba ez automata. ismerösnek UT89XD-jele van az 29$ körül megy most, 24$ volt akkor akcióba ez nem automata

Enyém ilyen:

[ Szerkesztve ]


Donki Hóte
(veterán)

Na, én nem adnék pénzt bicikliért, eddig csak ajándékba kaptunk, olyantól, aki jobbat vásárolt, csak el kellett menni a gépsasokért :D

De ennyit is sokallok érte, kétévente egyszer ülök biciklire :( Mondjuk azért tavasszal karba vágom őket, lánckenés, fékbeállítás megvan, aztán leviszem őket a benzinkútra és kapnak friss levegőt.

Van rajtuk Cateye lámpa is, illetve vettem rájuk ilyen profi lámpatartót, hogy a Convoy S2+ lámpámat rájuk tudjam szerelni :R


w.miki
(veterán)

JASTER Mini Metal USB 64GB Pendrive
Price: $3.75 (3.10€)

Sinocare Smart Body Fat Weight Scale [EU]
Price: $15.74 (12.99€)
CODE "KEEPKEEP" + $1 store coupon


jjeahh
(nagyúr)

Számít, hogy mire használod, városba rövid távra elég bármilyen olcsó vas, de pl. terepre hosszabb távokra ha minőségi bringát akar az ember, az minimum 1000 eur és attól fölfelé. 30 eurós géppel valszeg nem mernék bevállalni egy köves-gyökeres, sáros 50-100km túrát a hegyekben, mert nem bíznék meg benne és ha cserben hagy ott megesznek a medvék :D . A nagynevű lámpák meg sajnos ilyen drágák, abból szvsz nagyon ajánlott valami jobb kínait venni, pl. Lumintop B01 aszfaltra is jó, mert STVZO.

Salex1: használsz Garmin-t? Vannak olyan Garmin konzolok, amiknek az aljára Gopro adapterrel fel lehet tenni bármilyen lámpát, pl. a Convoy S2+ -t, sőt, nekem a konzol alján van a csengő is (kínai hidemybell másolat), így a kormányon semmi nincs, csak a Garmin konzol és arra van felapplikálva minden.


Aksomatic
(senior tag)

Erről a jasterrol van valami tapasztalat?


GIJoe
(addikt)

Egy Nitecore, nem jó helyette?


fa4hu
(őstag)
Blog

Köszi!


Ciccuka
(veterán)
Blog

Mustool MT108T

Teszt
De legalább ez a legolcsóbb és ennyit talán megérhet.
Van rá kupon: BG01MT108T
(CN)

[ Szerkesztve ]


kory24
(őstag)

Sziasztok!

Rendeltem egy ilyet:

Ugreen USB KVM Switch USB 3.0

Ezen a képen az olvasható, hogy kell power pl ha digitális kamerát is kötök rá?

De ha nekem csak egér és billentyűzet lesz akkor nincs szükség + tápra?


Silent77
(veterán)
Blog

Nem fog kelleni.


gyapo11
(őstag)

Annyival egészítenén ki, hogy az autók is (már amelyik izzót használ) 50 W/fényszóró körüli teljesítménnyel világítanak. Ez messze több, mint ami egy kerékpárra kell. Tehát nem az a baj, ha nagy a lámpa, hanem ha belevilágít a szembe jövő szemébe, vagyis nem járműre tervezték, hanem közönséges elemlámpa. Az még akkor is vakít, ha nem nagy, csak pár W-os, pl. Convoy S2+. Az ilyet vagy annyira lefelé kell irányítani, hogy még a spill fénye se jusson a szembe jövő szemébe, vagy valami terelőt kell rá barkácsolni. A Convoynál ez kb. 90 fokos fénykúp, tehát kb. 45 fokban lefelé kell néznie a lámpának, ekkor viszont már csak nagyon kis területet világít meg az úttestből.


zolikaDB
(veterán)
Blog

Ezért is hiába van neki biciklis tartója, nem biciklilámpa.
Mint ahogy az 50W-os Tungsram körte is tök másképp világít, mint a kocsi lámpái, pedig 50W.
Biciklire biciklilámpát.


jjeahh
(nagyúr)

& zolikaDB: A legtöbb kerékpárlámpa is ugyanúgy vakít, mint a Convoy S2+. STVZO lámpát kell keresni (pl. Lumintop B01), aki sokat teker sötétben aszfalton annak áldás, sőt, vannak olyan lámpák is, amiken két led van, az egyik STVZO és rövidfény, a másik távfény és vakít. A kettő között lehet kapcsolgatni váltófül mellé felapplikált távvezérlővel, így terepre és aszfaltra egyaránt jó. Ha valaki nagyrészt montin használja a lámpát terepen, ott tökmindegy, hogy mennyire vakít és oda a Convoy kiváló :K . Szal az, hogy egy lámpa kerékpárlámpa, egyáltalán nem garancia arra, hogy nem fog vakítani, sőt! A kulcsszó az STVZO. Ha meg terepre kell, akkor fölösleges ilyen lámpát venni, amikor töredék áron ott vannak a Convoyok.

[ Szerkesztve ]


DeFranco
(nagyúr)
Blog

bár nem vagyok gyakorló kerékpáros, de az eddigi tapasztalatokból az látszik, hogy szinte kibékíthetetlen az ellentét aközött, hogy megfelelő távolságot be is világítson a lámpa magam előtt (tehát ne kb. egy keréknyi hosszt lássak, hanem legyen időm le is reagálni egy tereptárgyat úrhajósreflexek nélkül is) és az ne is vakítson el másokat.

esetleg a lámpa lejjebb helyezésével (ne adj' Isten a villáig) nem lehetne valamennyit oldani ebből az ellentmondásból? talán kevésbé vakítana amellett hogy laposabb szögben világít.

[ Szerkesztve ]

üzenetek