üzenetek

hozzászólások


Lackki
(senior tag)

nekem ügyfélszolgálatos mondta, hogy írjam bele az a fix :)


bazsimano
(őstag)

igen igen, azokat kell beikszelni!
csinalsz egy kepernyomentest a netbankrol, az osszegrol amit levontak ...vagy/es paypalrol, a rendelesrol magarol...azan azokat bekuldod emailbe :D


Janos250
(őstag)

"WS2812-höz tudna valaki tápot ajánlani? szerintem 9-10A "

Nem kell annak annyi, mert egyszerre úgysem világít az összes led teljes fényerővel, hiszen a WS2812-nél épp az a lényeg, hogy egyenként tudjuk a pixelek színét, fényerejét szabályozni. Épp ilyennel (300/5m) szórakoztam az ünnepek környékén.

Megoszlanak a vélemények, hogy milyen tápegységet használj.
Az én személyes véleményem:
Én a fémházas, ilyen
https://www.banggood.com/AC-110-220V-To-DC-5V-4A-20W-Driver-Switch-Power-Supply-Transformer-For-LED-Strip-Light-p-1094519.html
kinézetűeket preferálom, amelyiken van védőföld csatlakozás, mert ha kedve támadna túlmelegedni, áthúz, és lemegy a fi relé, nem gyullad ki. Persze van, aki ezt hülyeségnek tartja.

Egy erősebb USB-s telefontöltő is megteszi, ha nem világít egyszerre sok led nagy fényerővel. Esetleg kimérheted egy kijelzős táppal az igényét.

Ilyen fémházas tápot elég sokan hirdetnek itthon is. Én is többet vettem már, mert fene tudja miért, de alig olcsóbb Kínából.

Viszont a boltokban néha horror áron van.

[ Szerkesztve ]


tng
(tag)

Sziasztok!
Fastcharge-os töltőfejhez keresnék usb c-s végű kábelt, ami strapabíró. Eredetileg egy lapos kábel volt a töltőfejhez, ami nagyon jól bírta, de az évek alatt elhasználódott. Azóta rendeltem hozzá elvileg gyári lg-set, (lg telefonom van) ami már nem volt lapos, na ez pár hónapig bírta, pedig itthon töltöm vele a telefont, nem nyüstöli senki és semmi. Nem feltétlen kell lapos, ha tudtok olyat ami strapabíró, és mondjuk nem csak Kínából tud jönni, 2 hónap alatt.
Köszi! :R


#39868659
(senior tag)

Meg csak a nyomkovetesben latsz egy bejegyzest. Ugyan ulj mar a seggeden es vard meg vagy az sms-t vagy az emailt. Amugy is nem volna egyszerubb a magyar posta nyomkoveteseben kovetni ha mar ideert? Majd ha ott irja higy adatok bekerese a cumzettol,majd akkor raersz pezsegni.

[ Szerkesztve ]


kory24
(őstag)

Kicsit vissza vehetnél a modorból....
Ha segíteni nem tudsz/nem akarsz akkor ne szólj hozzá, de kioktatást, sértegetést mellőzd.
Ne rontsd a fórum színvonalát, ígyis olyan amilyen az ilyen csakazértis hozzászólok egy nagy semmit, megmondom én fajtáktól...

Igen nyomkövetésben látom, de mivel még sose láttam ilyet gondoltam rá kérdezek, hogy tudjam majd mire kell számítanom.
Érdekelt azok tapasztalata, akik már jártak így.
Így mostmár ha postás meghozza a nyomtatványt egyből ki tudom tölteni és elküldeni, tudom mit kell majd tennem és nem akkor kérdeznem, tehát előre felkészültem rá.
Nem értem miért zavar ez téged.

Szerencsére azért a többség még segítőkész és nem ilyen hozzáállású, mint te...


oszy
(veterán)

Egy érdekesség, ami még nálam nem fordult elő. A posta azt jelzi egy csomagnál, hogy a kicserélőben van ('20.12.30.). Egy hete megkaptam. :)

Van egy másik, amire azt írja a 17track:
2021-01-02 14:05 Last mile=> Destination country post

De még sehol semmi. Lehet ez kamu nyomkövetési számok.

[ Szerkesztve ]


#39868659
(senior tag)

Nem oktattalak ki,amugy meg kulfoldi rendelesek nyomkovetes a forum amit keresel.Vagyis hat nem keresel.Nem kell teleszemetelni nem idevalo hsz.-ekkel, rontva a forum szinvonalat.

[ Szerkesztve ]


Beni2360
(félisten)

Zo-zo a felháborodásod.
Így mostmár ha postás meghozza a nyomtatványt egyből ki tudom tölteni és elküldeni, - a postás sosem fog neked nyomtatványt hozni, hogy kitöltsd. Mint írták neked kell letölteni és kitöltve aláírva beszkenelve, vagy fényképezve ha nincs fénymásolód elküldeni e-mailben nekik. Vagy postán küldöd. Ezt előre megcsinálhatod és várjad az SMS-t az igényről és akkor már csak küldened kell.


pulutodurumo
(őstag)
Blog

De fog hozni. Elküldik ajánlott levélben is azt a nyomtatványt, amit le lehet tölteni a Posta oldaláról.
Az más kérdés, hogy nem érdemes várni rá.


tam@s
(tag)

Köszönöm a segítséged!


Beni2360
(félisten)

Én még sosem kaptam meg postán. Valószínű, hogy a gyors reagálás végett nem küldték. :F


Saccco
(nagyúr)
Blog

Aliexpress-en a coupons oldalon van egy $0.6-$0.1 kupon, ha kéred és megosztod valakivel, aki rányom, akkor ad egy $10-$2 kupont is! :DDD


Zoli-bácsi
(senior tag)

Nem látom, hol van ez? Egy 10-2 most pont jó lenne. :D

Szerk: Megtaláltam.

[ Szerkesztve ]


Saccco
(nagyúr)
Blog

Account - coupons - get coupons és ott kellene lennie felül.


fess
(őstag)

Nekem volt olyan, hogy elküldtem e-mailben, megkaptam a csomagot, majd pár nappal később jött a levél a nyilatkozattal:DDD


spiderpig820
(aktív tag)

Xiaomi mi watch lite globalt nem láttatok valahol nagyon jó áron?
Aliexpressen 15.500 körül találtam legolcsóbban, hátha ti találkoztatok jobb ajánlattal.
Köszönöm!


AndrewBlase
(senior tag)

és #174671 Batib

Mostanra lett némi infó az üzemidőről.
Elsőre a felsőrészt (5 fűtőzóna) dugtam USB mérőn keresztül egy 20e mAh-s powerbankba. Maximális fokozatra kapcsolva maximálisan 1,95A felvétellel ez lett a végeredmény:

A nadrágnál (3 fűtőzóna) pedig a maximális 1,45A felvétellel ez lett:

Mindez mondjuk "szobahőmérsékleten" történt (bár a lakás egy hidegebb részén), gyanítom, hogy kint a hidegben azért ennél kevesebbet menne maximális fokozaton.
Mindazonáltal ma a felsőrészt viseltem egy pár órán keresztül, és a második legkisebb fokozaton használva is kellemesen melegítette a hátamat, derekamat, könyökömet.


Batib
(őstag)

Ez teljesen vállalható üzemidő.


FNZ
(őstag)

sziasztok!

az alis mobilappban van ez a napi lehetőség, hogy 10-et lehet pörgetni és nyersz coin-t, kupont, stb.
kipörgettem már vagy 8 db 2$-os kupont is, de nem jelenik meg a kuponjaim között. ez miért van :O ? pedig már vásároltam volna 1-2 dolgot.

üzenetek