üzenetek

hozzászólások


Lenry
(nagyúr)
Blog

de igen, kézhezvételtől számítva, és arra pont elég a 8 munkanap(!) (nem naptári nap), hogy rájöjj, hogy nem azt akartad, amit kaptál.
egyébként eBayen is általában max 14 nap a pénzvisszatérítés.

[ Szerkesztve ]


Tel Elek
(addikt)

Lenry leírta alattam az első kérdésedre a választ. 8 nap elég arra, hogy kiderüljön, ha valami rossz.

Neked az korrekt, ha ha olyan csavarhúzót küldenek, ami a csavar fejéhez illesztéskor eltörik. Vagy olyan akksit, amelyet eredetiként hirdetnek, közben gagyi hamisítvány érkezik? Vagy teljesen más paraméterekkel rendelkező táp, mint ahogy meghirdették. Ezeket az eseteket a végtelenségig sorolhatnám. Hát én az ilyen eladókat valahogy nem "bírom".

Ha visszakapom a pénzem, attól úgyan úgy volt adás-vétel közöttünk. A negatív arra lenen jó, hogy ne 90+%-al virítsion azö összes bóvliárus és kevesebb embert vágjanak át. Ugyanis a nagy többség nem reklamál mert vagy nem tud angolul vagy lusta hozzá.

Hogy miért adnék nekatívat? Hát ezért. Átvágott,becsapott,megvárakoztatott stb. A megbízhatósági rátája pedig ebben a rendszerbe színtiszta hazugság.

Ez az iromány semmiképp sem címlapos. Teljesen összeszedetlen, minden konkrétumot mellőző sallang. Pár terméket kiemelt, de betűkből semmi irdemlegeset nem lehet kiolvasni.

Remélem azért lehet még saját véleményem. PH-n ezt nem szokták megengedni nekem. :D


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Ez esetben elnézést kérek, én mondtam hülyeséget. Nem tudom, honnan szedtem, de valamiért biztos voltam benne. Nem szóltam! :B


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Váó, nem vártam ezt a radikális véleményt. Érdekesebbek az ellenkező vélemények, van min vitatkozni. Igaz, hogy megvárakoztat, az is igaz, hogy sokszor eredetinek tüntetik fel a hamisat. De eddig nem volt olyanom, hogy a descriptionben is eredetinek tüntették volna fel. Oda még sosem merték leírni, hogy eredeti, ha igazából nem az. De ha annyira eredetire vársz, miért veszel olcsót, kínaitól? Sosem az eredeti termékeikről voltak híresek, főleg nem az egyedi áraik mellett.
Egy szó mint száz, most, hogy kifejtetted a problémád, részben egyet értek veled, részben nem. Fölösleges egymás ellen szónokolnunk szerintem.
Azt is meg tudom érteni, hogy miért nem címlapos. Részben. Ez a Logout, nem egy technikai blog. Arra van (szerintem) kitalálva, hogy könnyed írások jelenjenek meg rajta és ne folyton csak a számadatokkal jöjjünk. Szerintem. Ha más másképp gondolja, akkor gyártson mátrixokat a cikk közepére, hogy melyik kütyü mit tud. Nekem nem ez volt a célom, csak annyi, hogy pár szóval bemutassak egy-két kütyüt.


Tel Elek
(addikt)

Nem egy terméket vettem "New York"-ból, ami nem volt olcsó, és eredetiként hirdettek.
Azért vettem ebay-en, mert MO-n nem beszerezhetők az adott árucikkek.

A logout egy szakmai blognak indult. Az ehhez hasonló irományokat személyes bejegyzésekben szokás közölni. Ez így ilyen formában tényleg nem szól semmiről. Könnyed témákról ugyan úgy lehet publikálni, mint komolyabb hangvételű dolgokról, DE attól még nem ártana egy korrekt, összeszedett, értékes tartalom.

[ Szerkesztve ]


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Értelek. Nekem nincs több mondanivalóm :)


rsf
(senior tag)

Nekem a rekordom az 51FT-os USB kábel amiből vettem 2db-ot.
Mindkettő megjött külön-külön. :K
Üdv.

Ui:Szálítással együtt volt 51Ft......


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Kezdtem azt hinni, hogy rekordot tartok a 73 forintos ezüstözött, de amúgy bizsu nyakláncommal :D


kbence97
(csendes tag)

Jó lett a cikk, gratula! :)
Tényleg hihetetlen egyébként, hogy a kínaiak milyen alacsony költséggel tudják előállítani a kütyüiket, és minőség szempontjából nem is feltétlenül rosszabbak, mint egy márkás kiegészítő.


anevemearl
(aktív tag)
Blog

meg tudod mutatni? 1-200 ft.ot megérne, medálhoz :)


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Bocsi, már nincs meg szerintem. Anno odaadtam húgomnak, azóta meg isten tudja hova lett.


anevemearl
(aktív tag)
Blog

Linkre gondoltam :)


draco31
(addikt)
Blog

Nekem ami nem jött meg eddig két dolog, és irtam az eladóknak, segítőkésznek tűntek valóban, elkezdett mindkettő nyalizni, hogy elnézést, mit csináljanak hogy ne adjak negatívot. Abban maradtunk, hogy újraküldik, az egyikük ajánlottal akarta, hogy nyomon lehessen követni, amit nekem kellett volna fizetni, ebbe nem mentem bele. Újabb másfél hónap után ismét szóltam mindkét eladónak, hogy semmi nem jött még, kérem a pénzem. 4-5 levélváltás után, amiben végig nyaliztak azt próbálták elhitetni velem, hogy nem tudnak pénzt visszafizetni, így január elején ismét elküldték, de szerintem ebből sem lesz már semmi. Meg is jegyeztem azt a két eladót, tőlük többet nem rendelek, pedig 100e feletti eladásuk volt már.


Laslow
(senior tag)

Miket is vettem e-bayen?
- utángyártott tokokat Kindle-hez
- könyvre csíptethető LED-es elemes olvasólámpát (úgy bevált, hogy 2-t is, hogy legyen pót)
- saroklekerekítőt (papír, laminált papír sarkának lekerekítése)
- Aspirint (többször is)
- páratartalom kijelzős digitális ébresztőórát
- felbontott sörösüvegre színes gumikupakokat
- elektromos fogkeféhez utángyártott fejet (többször is)

Mindegyik tökéletesen bevált.

Most hirtelen ezek jutnak eszembe, de biztos volt még egy rakás pár száz vagy ezer forintos apróság. Tapasztalatom, hogy sok mindent nagyon olcsón meg lehet venni, sok mindent drágábban, mint személyesen egy Tescoban, sok mindent meg egyáltalán nem kapni.
Egyszer volt problémám, hogy nem érkezett meg egy rendelt cucc, de PayPal-on visszaigényeltem az árát, így kár nem ért (amúgy valószínűleg a posta hagyta el a csomagot). Egy hátrány van igazából: várni kell egy hónapot míg ideér az áru. (És persze a garancia gyakorlatilag nincs, de filléres apróságokhoz nem is kell.)


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Nem kell finomkodni velük, tapasztalat. Megmondod, hogy full refund-ot akarsz, mert nem jött meg egy termék sem. Én is megmondom nekik, ha úgy van. Ebből még sosem volt problémám.


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Aspirint hogy-hogy ott veszel?


Taifa Díaz
(őstag)

Viszont egy idő után - azt hiszem, 90 nap - negatív értékelést sem tudsz adni az eladónak, azért húzzák az időt többszöri levélváltással, ígérgetéssel, hogy ez elteljen, utána sz*rnak bele az egészbe.
Ettől eltekintve, nagyon nagy százalékban pozitív a teljesítési és elégedettségi ráta részemről.
Párom rekordjával pedig úgysem tud itt senki versenyezni (nyugodtan tekintsétek ezt kihívásnak! :DDD ): 22 Ft , free shipping (kásagyöngy, ez egy darab ára, lebontva az ezer darabos csomag árából).


draco31
(addikt)
Blog

Igen, már rég nem tudnék értékelést sem adni nekik. Várok még, aztán hagyom a francba, ebből már amúgy sem lesz semmi sem.


anevemearl
(aktív tag)
Blog

Aspirint? Jobban megéri?


doc
(veterán)
Blog

ha a 'bulk' mennyiseget siman leosztod a darabszammal, az semmit nem jelent :U
ilyen erovel en is rendeltem kb. 70 fillerert (sokan azt sem tudjak mar mi az :D) cuccot (1000 darab kerult 3.20 USD-be)

aspirin tema:
na a gyogyszer olyasmi, amit soha nem mernek igy rendelni, epp' eleg remtortenetet hallani...
inkabb megveszem az egeszsegpenztaras kartyarol, ilyenen nem sporolok

[ Szerkesztve ]

üzenetek