üzenetek

hozzászólások


Beni2360
(félisten)

Na elő kerestem a botot és az új telcsivel működik. :C
A remény hal meg utoljára. próba cseresznye.


Beni2360
(félisten)

Ha jól emlékszem akkor az ilyen tranzakciókat alul a hide lehetőségek közt találod.


balazs1956
(senior tag)

:K :K


cris78
(őstag)

Mixza akció.


Bazsee71
(őstag)
Blog

Épp pár sorral fentebb volt téma, hogy hanyagolandóak ezek a memkártyák, ennyiért érdemes inkább sinceritytől bejáratott minőséget rendelni.


havri1
(félisten)

Megérkezett az UGREEN USB C kábelem. 1m, lapos kábel, kicsit merev, nehéz összetekerni, de jó minőségnek tűnik ez is. Az akcióban 4.42 US$ volt

[Képek]

[ Szerkesztve ]


schawo
(titán)
Blog

Mindössze egyetlen negatív vélemény jött róla. Az pár nap múlva meghibásodott. Hibás példány minden márkából létezik.

[ Szerkesztve ]


dugesz77
(őstag)

Mindennemű vita indítás nélkül. Nálam most már 4 darab Mixza kártya működik és eddig tökéletesen teszik a dolgukat. Viszont 3 hónaposan elszállt egy Samsung evo (tele fontos képekkel) és egy Sandisk Ultra félévesen . Rpi 2 egy hónap alatt ledarált egy Kingston sd-t :W Akkor én meg azokat ne ajánljam :F. Mivel sokan veszik így egyre több lesz a hibás darab is a nagy számok törvénye alapján.
Meg azért mert sincerity-től jön valami az még nem zárja ki,hogy rosszat küldjön,meghalljon idő előtt. Minden hétben/két hétben téma,hogy a tőle jött kártyákat hol lehet gariztatni itthon.

[ Szerkesztve ]


Top cat
(őstag)

Elég sokba jönne ki így egy m3 :DDD


dugynok
(senior tag)

Üdv,

Van ajánlott normális minőségű tripod telefonhoz?


bul07
(nagyúr)
Blog

Igazad van, de helyén kell kezelni ezeket is
Mert mondjuk telefonba tárhelynek jó, ha csak alkalmazásokat mozgatja rá az ember, de már fényképeket nem tárolnék rajta
Így nézve mondjuk egy fényképezőgépbe se vennék ilyet (MIXZA-at)

Az a bej velük hogy ismeretlen márka, így biztosra mondani hogy fél év múlva nem fognak tömegesen tönkremenni nem lehet, de egy Samsung vagy Transcend memória kártya már régóta jelen van és egyedi hibáktól eltekintve nem lehet olyat hallani hogy tömegesen mennének tönkre(Azért Samsungal figyelni kell mert rettentő sok a hamis, egy hamis kártyától még a MIXZA is jobb)

[ Szerkesztve ]


Terentius
(őstag)

Próbálok Gearbestel egyezkedni a rossz kártya miatt. Mindegy, rendeltem még egyet ugyanabból a fajtából most akcióban. Pontokkal levittem 4,49-re. Másodszor csak nem fogok ki egy hibásat.

[ Szerkesztve ]


cris78
(őstag)

Múlt héten vettem 3,97-ért pontozva, mobil nézetből jön ki ennyire.

[ Szerkesztve ]


dugesz77
(őstag)

Én sem mertem fényképezőbe rakni a Mixza-t. Nálam pont sajnos, mert a Sincerity-től rendelt eredeti Samu elvitte a családi képeket magával. Míg egy hírhedten sd kártya gyilkos RPI2-be meg napi 24 órában két-három hetente akár teljesen újraírva féléve megy minden zokszó nélkül a mixza. De benne van a pakliban,hogy csak nekem volt vele szerencsém az összessel eddig. Elég beszédes ez a google keresés kép :

Eladási szám/értékelés szerint nem rossz.


elszabi
(tag)

vadász, vadász :)

dugesz77: sztem a gb-es és ali-t értékelések semmit nem jelentenek sajnos. az egyiket eleve nem jelenik meg szinte semmi negatív kritika. a másikon pedig töröltetni szokták az eladónak küldött negatív értékelést is..

[ Szerkesztve ]


Terentius
(őstag)

Jó lenne,ha lenne oda is pontom,de nincs...

elszabi:mit mondasz?

[ Szerkesztve ]


bul07
(nagyúr)
Blog

Újra AU $1.00 (~220Ft) egér, a megszokott eladótól [link] , másik [link]
Nekem múlthéten jött egy, de szerintem megint veszek egyet , elajándékozni tökéletes - nem egyet hanem kettőt vettem egyenlőre
De akinek kicsi keze van annak kényelmetlen lehet mert igen nagy egér

US $0.99-ért ez van [link]

[ Szerkesztve ]


cris78
(őstag)

Új regisztráció :DDD

üzenetek