üzenetek

hozzászólások


capafog23
(őstag)

Jawbone UP2

Saját honlapról 120Euro.
Itt 15k Ft


zoltan6
(őstag)

én is ilyesmire gondoltam,de akkor más hogy tudott vásárolni?azóta mondjuk sikerült a 3.-at megvenni,most még míndíg az elsőért küzdök.


beelink
(csendes tag)

Nem tudom mit rontok el, nekem az 1-es van de a hangminoseg messze elmarad barmelyik radioetol. Egyreszt halkabb, ha telefon bt maxon akkor azert nem sokkal, viszont ha kicsit hangosabbra veszem, akkor a hatterben egy jol hallhato alapzaj van, ami idonkent sistergesse erosodik :) Eloszor azt hittem hogy a toltes miatt, mert egyidoben toltottem is a telefont, de kihuzva a telefont a hatterzaj maradt es a sisterges is vissza-visszajott... Hozzateszem, hogy az en automba nem volt jo, kis toldassal eri csak el az also csatlakozast.


AndrewBlase
(senior tag)

Letelt az "x" idő! :DD

(Nekem is engedte most már a 2. patkányt.)


csubuka
(addikt)

Nem esnek szét egy heten belül ezek a kínai mechanikus órák? :) Vagy csodákra képes manapság már fillérekből is a gyártásuk :D ?


Saccco
(nagyúr)
Blog

Az egyiket kirántom. ;]


zsiz
(őstag)

Valóban. Azt hittem rendelésszámonként lehet, de hiába rendeltem 3x is belőle, csak egynél engedte az értékelést. :R


dugesz77
(őstag)

Sokaknak van és dicsérik is őket általában persze mindent az árához képest kell nézni.. Nézz át a Kínai és egyéb olcsó órák topikba.


szabolcs77
(tag)

én vettem, de itt van mellettem a dobozban, mert kell még hozzá egy átalakító hogy be is tudjam dugni a konnektorba. amúgy minőségi cucc első ránézésre.


csubuka
(addikt)

Köszi, ez jól hangzik, gyakorlatilag évek óta nem hordtam órát, de ez a kis sok fogaskerék azért mégiscsak vonzó :D Poénból ennyit megér.


beelink
(csendes tag)

Ez nalam is mar-mar a ferfias kategoria :), egyet be fogok rendelni a kovetkezo korben.

[ Szerkesztve ]


csubuka
(addikt)

Ez a topik igen veszélyes a bolygóra, szegény környezetünkre szerintem. A felesleges vásárlások melegágya. Ma abszolút nem gondoltam volna, hogy óra lesz a terítéken. :DD


AndrewBlase
(senior tag)

Nincs 10 perce, hogy megállapítottam én is, hogy ez a fórum káros hatással van a pénztárcámra! :D

Eddig azt hittem, hogy a majd 100 elmebayos vásárlásommal kiakasztom aizéhozéarmandót, de ezt a topikot olvasgatva rájöttem, hogy én még csak kanyarban se vagyok az itt jelenlévő tisztelt fórumtársakhoz képest. :DDD

Erről a ragadós takonyról (a'la billentyűzet pucoló) van valakinek tapasztalata? A klaviatúrám kezd nagyon ordenáré módon kinézni, és jó volna, ha nem kellene szétkapni, egyenként lemosni a gombokat, majd visszalegózni...

[ Szerkesztve ]


Kartomas
(csendes tag)

Köszönöm


csubuka
(addikt)

Eldobtam az agyamat. Milyen topik az, ahol "ragadós takony" ajánlás folyik... :N


tipuka
(addikt)

a legjobb az univerzumban!


Ciccuka
(veterán)
Blog

Kipróbáltam a Vention 2m HDMI kábelt és eddig jónak tűnik és olcsó is volt. Szépen gyári csomagolásában lehegesztve érkezett. Kb 7mm átmérőjű a kábele és a hossza is megfelel a leírásnak.

[ Szerkesztve ]


aha.e
(tag)

Nekem sajnos micro usb kábel nem vált be.


cris78
(őstag)

Még egy ilyen topik linkelés és azt hiszem, hogy veszélyesebb ez a hely, mint a betiltott póker gépek a sarki kocsmában. :))


koxkids
(őstag)

Valaki rendelt már Mi Air Purifier 2-t? :)
Esetleg valakinek valami infó róla? Köszi! :U

[ Szerkesztve ]

üzenetek