Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


kcsa
(veterán)
Blog

A ledes zseblámpákkal én is szemezek, csak olyan ritkán kell hogy még ennyit is fáj kiadni rá.

(off téma: "a másikat ne is kérdezzétek inkább, személyes" akkor meg mi a fenéért pont ezt a képet kellett feltölteni? :F )


n0rbert0
(senior tag)

Az első link nem működik.


P.e.t.ya.
(senior tag)
Blog

Az álcázott kamera nekem is befigyelt :D Nem rossz cucc és mákom is volt mert 1,2$-ért jutottam hozzá free shipping -el :DDD (ne kérdezzétek mire használtam ;] )


pocokxx
(Közösségépítő)
Blog

A ledes lámpa nagyon jól hangzik!
ERRŐL beszélünk ugye?


Anfänger
(őstag)

Mire használtad? ;]


P.e.t.ya.
(senior tag)
Blog

Úgy tudtam :D Magas labda volt ;]


Anfänger
(őstag)

Egyértelmü,de szerettem volna töled "hallani" :DDD ,hogy me..eket,p...ikat fotóztál vele,esetleg házi vidit rögzítettél. :D


Daywalker
(addikt)
Blog

A cikk első oldalán lévő hivatkozást javítottam, mert 404-re vitt.

[ Szerkesztve ]


P.e.t.ya.
(senior tag)
Blog

Rettentő közel jársz az igazsághoz, de van közte volt-melóhelyen rögzített kompromittáló felvétel is :U


Anfänger
(őstag)

Olyan is kell közé! :K


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Igen, arról van szó!


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Köszi szépen!


aram01
(nagyúr)
Blog

az álcázott kamera mennyi is? (lehet átsiklottam felette)


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

1500 pénz körüli összeg volt azt hiszem.


GeoPhoto
(tag)

Elvileg itthon büntethető a kémkedésre alkalmas eszköz, halkan megjegyezve...Amúgy aranyos.

Ledes lámpából van nekem is ilyen 3, kettőnek már kijár a lencséje, de ha visszateszed működik tovább, de vizállóságra ezen okból sokat nem adnék. A fénye tényleg jó, de ezek az SMD ledes cuccok majdnem mindegyiknél használható fényt adnak. Van még Zoom-os ledesem is 2 fajta, az egyik 1db AAA elemmel megy, az tök király, csak szívja az akksit mint a fene, de az is full fém és 3-4 dolcsi volt. van 1xAA-s zoom is, de az annyira nem jött be, sokszor kontakthibás. Bringalámpák is mind ebayesek otthon, frankó fényük van, és az itthoni árak töredékéért.


mrgergoke
(aktív tag)
Blog

Egyet értek! :)


aram01
(nagyúr)
Blog

annyit nekem is megérne :K


MasterDeeJay
(őstag)
Blog

Jó kis kütyük!
Nekem egy kém tollam van, az másfél órát bír. 2100Ft-nak megfelelő dollár volt szállítással, valószínű ennél már olcsóbban is lehet kapni. Hasznos eszköz. Egyetlen hibája van hogy 1280x960-ban rögzít ami valójában 640x480 felskálázva és lementés után egyből konvertálnom kell hogy ne legyen fölöslegesen nagy méretű a videó. Szerintem kamera tollként ártatlanabb eszköznek tűnik mint kulcstartóként, van pendrive alakú is az is érdekes lehet.
A magyar jog szerint kémkedésre alkalmas, azaz itthon megveheted de külföldről a határon lefoglalhatják. Nyilván értelmes felnőtt fejjel gondolkodó vámos nem fog belekötni de ha mégis akkor ebben az esetben azt kell mondani hogy nem kérted az eszközt és nem tudod miért szerepel a te címed rajta. Kicsit viccesnek hat hogy egy pár dolláros cucc itthon haditechnika, de ez amiatt van mert nem frissítették az erre vonatkozó dolgokat. Azért érdemes belegondolni hogy kommersz filléres cucc miket tud, és a valódi haditechnika mi lehet.
Amúgy vettem már rengeteg egy dolláros kütyük, USB Bluetooth vevőt, elemeket, kártyaolvasót, kábeleket, töltőt. Hihetetlen hogy mennyi minden kijön pár dollárból.


franc0
(őstag)

Hát igen.
Amikor meg itthon sürgősen kell magyar boltból egy rendes 10 méteres HDMI kábel (ami tényleg átviszi az 1080p-t), az 4 ezer alatt nincs.
Le vagyunk szo***** rendesen.


echterion
(veterán)
Blog

Köszi a tippet, egy ilyen zseblámpát most vettem is. Pár napja filózok, hogy kellene egy lámpa a kocsiba, hátha egy este esetleg beüt valami és épp szükség lenne rá.

üzenetek