Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


MasterDeeJay
(őstag)
Blog

Jó kis kütyük!
Nekem egy kém tollam van, az másfél órát bír. 2100Ft-nak megfelelő dollár volt szállítással, valószínű ennél már olcsóbban is lehet kapni. Hasznos eszköz. Egyetlen hibája van hogy 1280x960-ban rögzít ami valójában 640x480 felskálázva és lementés után egyből konvertálnom kell hogy ne legyen fölöslegesen nagy méretű a videó. Szerintem kamera tollként ártatlanabb eszköznek tűnik mint kulcstartóként, van pendrive alakú is az is érdekes lehet.
A magyar jog szerint kémkedésre alkalmas, azaz itthon megveheted de külföldről a határon lefoglalhatják. Nyilván értelmes felnőtt fejjel gondolkodó vámos nem fog belekötni de ha mégis akkor ebben az esetben azt kell mondani hogy nem kérted az eszközt és nem tudod miért szerepel a te címed rajta. Kicsit viccesnek hat hogy egy pár dolláros cucc itthon haditechnika, de ez amiatt van mert nem frissítették az erre vonatkozó dolgokat. Azért érdemes belegondolni hogy kommersz filléres cucc miket tud, és a valódi haditechnika mi lehet.
Amúgy vettem már rengeteg egy dolláros kütyük, USB Bluetooth vevőt, elemeket, kártyaolvasót, kábeleket, töltőt. Hihetetlen hogy mennyi minden kijön pár dollárból.

üzenetek