üzenetek

hozzászólások


Oldman2
(veterán)
Blog

Köszi!
:R


Trailblazer
(addikt)

Részemről custom rom nélkül elképzelhetetlen a telefon használata, valamint ennek előtte szükség van a szentháromságra is. (Bootloader nyitás->recovery->root.) A teljes potenciál kihasználásához szükséges mindez. Készüléket is az alapján választok, hogy teljes szabadságom legyen a fentiek terén. (Jelenleg, másfél éve Xiaomi Poco F3 az alany, de előtte is jobbára e kínai márka szolgáltatta az alapot.) ROM terén Evolution X és Havoc ment Android 11 alatt, végül kikötöttem a crDroidnál, amelyből most Android 12.1 érhető el.


Salbemark
(újonc)

ArrowOS-t használok hónapok óta, a mobilfizetés hibátlanul működött az android 12-es és most a 13-as verzió alatt is.


mrnobody
(tag)
Blog

Én is crDroid-ot használok (12.1) az egyik telefonon, ami most NVR funkciót lát el. Nagyon régi a telefon, de ezzel a ROM-mal a három kamera stream-jét gond nélkül rögzíti. :)


Trailblazer
(addikt)

Lám, mikre nem jó. :K


mrnobody
(tag)
Blog

Csak csendesen hozzáteszem, hogy gyári ROM mellett ez nem működne ilyen szépen, de lehet egyáltalán nem működne. Még a crDroid esetén is kellett egy kicsit tesztelgetni és megtalálni milyen folyamatok miatt döccen meg néha a felvétel. :)


BloodLust
(újonc)

Én általában vanilla custom romokat használok (google szolgáltatások nélkül). Én is ez alapján választok telefont - most Redmi 9 Note Pro.


Trailblazer
(addikt)

Tehát gappless-re gondolsz? A crDroid is olyan.


nonsen5e
(addikt)
Blog

crDroid jelen nálam is, poco x3 pron. Testreszabhatóságban hozza azt a szintet, amit korábban megszoktam Resurrection Remix / OmniRom rendszereknél.

Csak én még maradtam az Android 11-es verziónál, és nem is áll szándékomban soha updatelni, mert az Android 12+ quick settings az valami förtelmes.


mrnobody
(tag)
Blog

Én csak amiatt maradok Android 11 mellett, mert a microg 12-esen nem jól működik. Jelenleg szükségem van safetynet-re, ami microg alatt szépen megy is. Ha végre bankot váltok, akkor már safetynet sem fog kelleni. Annyiban leszek rossz helyzetben, hogy a munkámhoz kell egy gyári rom, így emiatt hurcolnom kell majd még egy telefont.


BloodLust
(újonc)

Nekem a safetynet és a microg működik android 12 és 13 alatt is, van egy magisk modul amit fel kell telepíteni ha valakit érdekel eküldhetem a linkeket.


Trailblazer
(addikt)

Ez viszont igaz, egyre ocsmányabb az UI.


nonsen5e
(addikt)
Blog

Hűűű, hát nekem a NemID/MitID alkalmazáshoz mennyit kellett múltkor szívnom.
Magisk random package névvel, Zygisk, build.prop edit, hide my applist, universal safetynet fix, lsposed, shamiko hide blacklist mód, és shelter work profil.
Ezek együtt elérték, hogy működjön :D

Trailblazer: Ocsmányabb is; azt is utálom benne, de mellette még butább is. Mármint kevesebb gomb fér el a quick settingsben, azok is fölöslegesen nagyon és helypazarlóak. Meg ilyen marhaságok, hogy véletlenül se tudja az ember egyszerűen és külön ki-be kapcsolni a mobilnetet és a wifit...

[ Szerkesztve ]


mrnobody
(tag)
Blog

Én emiatt nem szeretném megismerni a magisk-et, inkább megvárom még lesz olyan microg.apk, ami gond nélkül megy A12-vel. :)

Valamelyik rom-nál láttam, hogy a gyorsbeállítások módosóthatók, így nem kettő gomb van egy sorban, hanem négy. Csak próba jelleggel raktam fel, de nem emlékszem melyik volt. Talán elterjed más rom-oknál és akkor nem lesz olyan rémisztő az A12. :)


Gerasz
(aktív tag)

A telefonnal mire rögzíted a streamet?

Köszi


mrnobody
(tag)
Blog

Egy NAS-ra másolja 8 óránként, mert csak 1 napra elég a tárhely a telefonon. Amiatt 8 óránként, hogy ha valami miatt nem minden fájl került a NAS-ra, akkor a következő alkalommal legyen esélye felmásolni. Ez egy átmeneti megoldás addig, még nem csinálok egy saját rendszert. Mivel stabilan működik, így lesz időm kitalálni hogyan valósítsam meg. Szeretnék egy webes felületet készíteni hozzá.


Archttila
(addikt)

Jo kis iras, koszi! Egy apro megjegyzes: reszemrol sajnalom, hogy kihagytad az egyik legjobban testreszabhato emellett garantaltan best BB ROM-ot, az AICP-t. :)

[ Szerkesztve ]


mrnobody
(tag)
Blog

Oh! Ez tényleg kimaradt. Nem is tudtam, hogy van Oneplus 5-re. Pedig még a signature spoofing is benne van. Letöltöttem és egyszer kipróbálom. Lehet kipróbálom rajta a magisk-et, mert még azzal sem foglalkoztam. (Nem volt szükségem root-ra már 5-6 éve, akkoriban meg mást használtam.)

Köszönöm! :)

[ Szerkesztve ]


Penguin95
(senior tag)
Blog

Ocsmányabb is; azt is utálom benne, de mellette még butább is. Mármint kevesebb gomb fér el a quick settingsben, azok is fölöslegesen nagyon és helypazarlóak. Meg ilyen marhaságok, hogy véletlenül se tudja az ember egyszerűen és külön ki-be kapcsolni a mobilnetet és a wifit...

Na ezért imádom a PixelExtended-et. Ebben állítható, hogy hány gomb legyen egy sorban, jelenjen-e meg a címke vagy sem, stb. Ja, és van külön Wi-Fi és mobilnet kapcsoló is.


mrnobody
(tag)
Blog

Oh! Beugrott, a Project Elixir-nél is így van valószínűleg, talán az volt amit próbaképp felraktam és jól meglepett a QS kinézete. :)

üzenetek