üzenetek

hozzászólások


aRm1n
(aktív tag)

Szvsz. ennek köze sincs az eredeti formavilágához azon túl, hogy négy kereke van és gurul... különösen a Cybertruck formai sikerének fényében nehezen értem, hogy miért dobták a szögletes vonalakat. Ez így egy Tesla. Vagy egy Lotus, vagy kb. bármi.... :F


Polarstar
(nagyúr)

Őszintén kívánom nekik, hogy sikerüljön kocsikat gyártani és eladni is. Nagy számban!
Mint ahogy Henry Fiskernek is! :R


Shyciii
(addikt)

Az ugye megvan, hogy nincsen cybertruck, és pontosan még mindig nem tudni, hogy mikor lesz, úgyhogy kvázi egy nemlétező termékre fizettek elő most már több éve jópár vevő. Persze nem meglepő egy Musk által vezetett cégnél a sokadik átbaszás.


ledgeri
(nagyúr)

Hát tapasztalat alapján kiugró telejesítményű elektromos autó/jármű startupban már csa akkor szabad hinni, ha kb 1000-10000 darab már mozog az utakon saját kézben.


spect80
(aktív tag)

Doki 2015-ben már megoldotta komposzt meghajtással, ahhoz képest ez visszalépés 😀


petesejt
(aktív tag)

Helló, ez még megvan? :D :D

Viccet félretéve, most, amikor újra divatba jönnek a szögletes vonalak, kihozni egy ilyen lekerekített szappantartót, hát.... :F :F

A röhej, hogy az eredeti DeLorean-nek annyira időtálló a formaterve, hogy csont nélkül ki lehetett volna adni pontosan ugyanazt a kinézetet, minimális ráncfelvarrással kívül, teljes modernizálással belül. Oké, lehetett volna egy kicsit nagyobbítani rajta, de ennél többet szerintem senki sem kívánt volna. Mindezt korszerű (elektromos) meghajtással, némiképp limitált példányszámban, és taposták volna egymást az emberek érte....


aRm1n
(aktív tag)

Lehet, nem fizettem rá elő...! :DD Viszont a formaterve szerintem sokakat megmozgatott, és ahogy @petesejt is írta, az eredeti DeLorean formája kis változtatásokkal ma is jól nézne ki, ezért nem értem, miért csináltak belőle egy teljesen másik autót hasonló névvel.


Somatom
(addikt)
Blog

+1
Az a forma úgy jó, ahogy van. Vétek hozzányúlni. Ecccerűen bele kell aplikálni a fluxuskondenzátort elektromos hajtást és ennyi.

[ Szerkesztve ]


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Magasságos egek...


johnyblaze
(aktív tag)

az elo rendeles ilyen . senki nem lett atbaszva...pont par hete voltunk a felesegemmel egy tesla studioban.mert szeretnenk egy Y-t a model 3 melle.
jelenleg a varakozasi ido 1 ev a Y-ra is. es erre is be kell fizetni 100 v 150$-t.mar nem emlekszem pontosan mennyi volt.
beszelgettunk vagy 1 orat az uriemberrel aki ott volt.tobbek kozott a cybertruck rol is.
azt mondta hogy jovore mar lathatunk par modellt az utcakon(europarol fogalmam sincs mikor).De a release kb 24-re varhato.
es abszolut nem lesz veszes az ar sem.en sokkal tobbre szamitottam.3-fele verzio lesz belole.

felesleges a hulyeseget tovabb szitani sajnos van eleg mar igy is.tudom ez a stilus mo-n,bufogni a savat 0-24 ben. neha viszont nem art le lessitani es gondolkozni.


ledgeri
(nagyúr)

Van pár dolog ami minden évben "majd jövőre", "2 éven belül" és hasonló...


Mishita
(kezdő)

Csak még arra nem jöttem rá hogy miben hasonlít az eredetire :D


Somatom
(addikt)
Blog

Hát a nevében. :)


johnyblaze
(aktív tag)

jonni fog. tobb mint 1 millio elorendeles volt ra. tehat erdek van ra hogy elkeszuljenek vele.
egyedul a chip meg anyag hiany akadalyozhatja a dolgot,egy darabig.turelmesnek kell lenni.

üzenetek