Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Fehér Farkas
(senior tag)
Blog

Szerintem emberi orvosoknál is sokan lennének mellette, csak nem lehet. Ami valószínű évtizedek, század múlva mikor tovább enyhülnek a vallási berögződések engedékenyebb lesz majd. Bár nem biztos, ki tudja.

Állatnál szabad a választás altatás, gyógyszerezés vagy magára hagyás között. Természetes körülmények között is fájdalmasan hal meg a legtöbb, ha furán is hangzik, járhattuk volna azt az utat. Nyomhattuk volna még a gyógyszereket tovább, pár napig kihúzom a kertbe levegőzni, napozni, amiből nagyon már nem érzékelne semmit, talán engem se ismerne meg, enni, inni így már végképp nem tudna. Majd szépen a veseelégtelenség vagy a keringési elégtelenség elvinné és azt venném észre, hogy tátott szájjal elernyedve fekszik. Közben ki tudja belül a fejében mi zajlik le abban a pár napban amíg még élne. Meg egyáltalán egy ilyen zombi utolsó stádiumos állapotban mi az értelem fenntartani arra a pár napra csak azért, hogy lélegezzen. Viszont van az amit embernél nem lehet megtenni, itt viszont igen. Legalább mellette voltam, engem látott és még magánál volt annyira ezeket fel is fogja.
Tudom, hogy ez volt a legjobb választás és a legjobb időzítés is, se nem túl korán, se nem túl későn, de feldolgozni nem lehet.

üzenetek